הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון חלש, כאבים מקרינים בתרגילי רגליים ובטן

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
שלום לכולם, חזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה שלא, ואני מרגיש שהגב תחתון שלי חלש בטירוף,
עשיתי מספר תרגילי רגליים במכונות, וכל תרגיל מקרין לי כאב לגב תחתון, רציתי לשאול איך אפשר לחזק את האיזור אם כל ניסיון לחיזוק גורם לכאב בגב תחתון?

שלום לכולם, חזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה שלא, ואני מרגיש שהגב תחתון שלי חלש בטירוף,
עשיתי מספר תרגילי רגליים במכונות, וכל תרגיל מקרין לי כאב לגב תחתון, רציתי לשאול איך אפשר לחזק את האיזור אם כל ניסיון לחיזוק גורם לכאב בגב תחתון?
הלכת לפיזיוטרפיסט/איש מקצוע כלשהו?
איך אתה יודע שזאת הבעיה?

כנראה יש פה עניין טכני אולי איזו תבנית אולי עניין מבני , יש פה מליון השערות וטיפים שאפשר לתת אבל נשמע לי שיש פה עניין שהוא יותר טכני , בדיקה קצרה של פיזיותרפיסט ספורט ותוכל לקבל התאמה של כל התרגילים והצרכים שלך

• פותח/ת השרשור
הלכת לפיזיוטרפיסט/איש מקצוע כלשהו?
איך אתה יודע שזאת הבעיה?
הייתי אצל מספר פיזיוטרפיסטים של קופת החולים והם אמרו לי "תעשה דדלפיו ןסקוואט" העצה פה מעולה אבל לא פותרת את הכאב והסיבה שזה קורה.
ככה מרגיש שאין שם מספיק כוח
כנראה יש פה עניין טכני אולי איזו תבנית אולי עניין מבני , יש פה מליון השערות וטיפים שאפשר לתת אבל נשמע לי שיש פה עניין שהוא יותר טכני , בדיקה קצרה של פיזיותרפיסט ספורט ותוכל לקבל התאמה של כל התרגילים והצרכים שלך

מכיר אולי פיזיוטרפיסטים שעובדים עם קופת חולים מכבי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית