הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון כואב דדליפט רומני

• פותח/ת השרשור CSR
  • פורסם בתאריך

CSR

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
חזרתי להתאמן לפני חודשיים אחרי הפסקה של 3 שנים. לאחרונה הוספתי דדליפט רומני (משקל גוף 72 קילו ומשקל עבודה 110 קילו) לתוכנית שלי.
אני מקפיד על הטכניקה לפי הספר ומתרגל את התנועה הרבה פעמים לפני שאני מתחיל סט, שומר על גב ישר וצוואר ניטרלי.

יש לי כאב בגב התחתון שמורגש בעיקר כשאני מגיע הביתה ויום למחרת.

אין לי ספק שזה כאב שריר, כי אני ממשיך אימון בלי בעיה אחרי התרגיל ורוב הכאב מורגש יום אחרי.

האם זה תקין שהגב התחתון כואב ככה והאם וצריך להתייחס לזה כמו לחזה או יד קידמית תפוסה שפשוט נותנים להם להתאושש והכל טוב?

האם זה תקין שהגב התחתון כואב ככה והאם וצריך להתייחס לזה כמו לחזה או יד קידמית תפוסה שפשוט נותנים להם להתאושש והכל טוב?
אם אתה בטוח שזה דומס אז זה תקין, כמו כל שריר גם זוקפי הגב יכולים לכאוב, השאלה אם זה באמת דומס

כמה אימונים עשית עם התרגיל?
מה הנפח שאתה מבצע?
עם איזה משקל התחלת את התרגיל?
כל כמה זמן אתה מבצע את התרגיל?
יש עוד תרגילים שאתה מבצע לגב תחתון?
הכאבים התחילו רק מאז שהוספת את התרגיל?
אני מקפיד על הטכניקה לפי הספר ומתרגל את התנועה הרבה פעמים לפני שאני מתחיל סט, שומר על גב ישר וצוואר ניטרלי.
איך החימום שלך לתרגיל נראה, אתה מבצע את התנועה בלע משקל בכלל ואז מתחיל עם 110 ישר?
אתה מבצע ברייסינג בזמן התרגיל?

• פותח/ת השרשור
כמה אימונים עשית עם התרגיל?
מה הנפח שאתה מבצע?
עם איזה משקל התחלת את התרגיל?
כל כמה זמן אתה מבצע את התרגיל?
יש עוד תרגילים שאתה מבצע לגב תחתון?
הכאבים התחילו רק מאז שהוספת את התרגיל?
1. סך הכל שבוע מאז שהוספתי את התרגיל לתוכנית
2. 4 סטים שלו בשבוע
3. התחלתי עם 60 קילו היה קליל, העלתי ל100.
נכון זה נשמע קפיצה מוזרה אבל יש לי עבר עם דדליפט קלאסי במשקלים הרבה יותר כבדים לכן הרגשתי בנוח.
4. אני מבצע את התרגיל ביום שני ויום חמישי
5. אני לא מבצע עוד תרגילים שמערבים ישירות את הגב התחתון
6. כן, אלה לא כאבים קיצוניים. אני עושה את התרגיל בתחילת האימון ושאר האימון שלי מצוין.
פשוט כשמדובר בגב תחתון זה הרבה יותר מדאיג כמובן.
איך החימום שלך לתרגיל נראה, אתה מבצע את התנועה בלע משקל בכלל ואז מתחיל עם 110 ישר?
אתה מבצע ברייסינג בזמן התרגיל?
אני מתחיל עם מוט ריק, מתרגל את התנועה, אחר כך מתרגל את התנועה עם 60 קילו. מחמם המסטרינג עם good morning ושם 110.

1. סך הכל שבוע מאז שהוספתי את התרגיל לתוכנית
2. 4 סטים שלו בשבוע
3. התחלתי עם 60 קילו היה קליל, העלתי ל100.
נכון זה נשמע קפיצה מוזרה אבל יש לי עבר עם דדליפט קלאסי במשקלים הרבה יותר כבדים לכן הרגשתי בנוח.
4. אני מבצע את התרגיל ביום שני ויום חמישי
5. אני לא מבצע עוד תרגילים שמערבים ישירות את הגב התחתון
6. כן, אלה לא כאבים קיצוניים. אני עושה את התרגיל בתחילת האימון ושאר האימון שלי מצוין.
פשוט כשמדובר בגב תחתון זה הרבה יותר מדאיג כמובן.

אני מתחיל עם מוט ריק, מתרגל את התנועה, אחר כך מתרגל את התנועה עם 60 קילו. מחמם המסטרינג עם good morning ושם 110.
הכל טוב, נשמע שזה פשוט דומס. אני מתעלם מהדומס, התדירות היא המפתח לזה.
מה שכן גם אם יש לך עבד עם הדדליפט אל תגזים עם הקפיצות מפעם לפעם, גם אם זה מבאס לעבוד עם משקלים קלים. עדיף התקדמות קצת איטית יותר אבל שהגוף יתרגל לעומס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית