הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי מתח

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
יש לי חבר שנכנס לאט לאט לחדר כושר
מתחיל לעבוד
הוא רוצה ללמוד לעשות מתח
הוא לא מצליח אפילו מתח אחד
איך הייתם עוזרים לו?המליצו לו להיות על גרביטון וכל אימון להוריד משקל עד שהוא מצליח
אני חושב שצריך לעשות חזרות שליליות
או לקנות גומיה
אשמח לעזרה

יש לי חבר שנכנס לאט לאט לחדר כושר
מתחיל לעבוד
הוא רוצה ללמוד לעשות מתח
הוא לא מצליח אפילו מתח אחד
איך הייתם עוזרים לו?המליצו לו להיות על גרביטון וכל אימון להוריד משקל עד שהוא מצליח
אני חושב שצריך לעשות חזרות שליליות
או לקנות גומיה
אשמח לעזרה
גרויטון זה חרא.
תתחיל מתלייה סטטית עם כיווץ של השכמות(כתפיים אחורה ולמטה)
אחר כך חזרות שליליות ואז מתח

האמת? שהכי טוב לדעתי שיתחיל לעשות תרגילים כלליים לגב כמו פולי עליון וT-BAR וכו' ואחרי כמה זמן הוא פשוט ינסה מתח ויצליח כמה לא אחד
זה לפחות מה שקרה אצלי, לא הצלחתי מתח אחד ולא נתתי לזה חשיבות, פשוט עשיתי תרגילים אחרים שיחזקו את הגב והופה הצלחתי 5 קלילים נקיים והיום אני עושה סביבות 18. כל הקטע הזה של להיתלות על המתח ובלה בלה, כבר עדיף לחזק את הגב עם משקלי עבודה לדעתי. אם אין
חזרה אחת אין שום טעם להתעסק בזה.

השיטה שאני עשייתי היא פשוט לנסות כל יום מתח עד שהצלחתי חצי ומחצי זה הפך לאחד והיום ל8 .
הצלחתי 5 מתח שהייתי 92 קילו על מטר 70 פשוט שינסה כל יום עד שיצליח.

• פותח/ת השרשור
האמת? שהכי טוב לדעתי שיתחיל לעשות תרגילים כלליים לגב כמו פולי עליון וT-BAR וכו' ואחרי כמה זמן הוא פשוט ינסה מתח ויצליח כמה לא אחד
זה לפחות מה שקרה אצלי, לא הצלחתי מתח אחד ולא נתתי לזה חשיבות, פשוט עשיתי תרגילים אחרים שיחזקו את הגב והופה הצלחתי 5 קלילים נקיים והיום אני עושה סביבות 18. כל הקטע הזה של להיתלות על המתח ובלה בלה, כבר עדיף לחזק את הגב עם משקלי עבודה לדעתי. אם אין
חזרה אחת אין שום טעם להתעסק בזה.
לכמה הגעת בטי באר ופולי כשצלחת לעושת מתח?
עשית טי באר חופשי?
גרויטון זה חרא.
תתחיל מתלייה סטטית עם כיווץ של השכמות(כתפיים אחורה ולמטה)
אחר כך חזרות שליליות ואז מתח
זה מה שהצעתי לו
אבל הוא רוצה גרביטון
עם גרביטום אי אפשר להצליח?

עשית טי באר חופשי?

זה מה שהצעתי לו
אבל הוא רוצה גרביטון
אפשר אבל צריך להבין שזאת לא אותה תנועה כמו מתח חופשי. גומיה אופציה יותר טובה. חוץ מזה צריך לבלות הרבה זמן תלוי על מתח(המלצה שלי כול פעם שאתה עובר ליד מתח תנסה לעשות חזרה גם אם הטכניקה לא טובה)

עשית טי באר חופשי?

זה מה שהצעתי לו
אבל הוא רוצה גרביטון

כמובן שהגרביטון יעזור לו (בכדי להצליח את המתח הראשון) המטרה זה לחזק את שרירי הגב באופן כללי
זה שזו לא אותה תנועה זה לא באמת משנה, החבר בא להצליח מתח אחד לא למקסם ל20 (בתור התחלה לפחות) אם הוא רוצה להצליח מתח אחד
מבלי להיתלות כמו קוף על המתח ולעשות שטויות שהוא לא מצליח מתח אחד, שיעשה תרגילים כמו פולי, חתירות וכו' ואם הוא באמת יתחזק בהם
וינסה לעלות במשקלים כמו בן אדם, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה לו 1-3 מתח אחרי חודש, אלא אם כן הוא בעודף משקל רציני או משהו כזה.
נ.ב גומיה תהיה יותר יעילה, אבל גם הגרביטון יכול לעזור.

אני אומר את זה מניסיון עצמי באמת, לא נגעתי במתח (בתחילת המכון לא יכולתי לדעתי לעשות חצי מתח)
ואחרי כמה זמן שעשיתי תרגילי גב כלליים ניגשתי למתח אמרתי ננסה מה כבר יקרה, עשיתי 5 נקיים יפים
ואת ה5 האלו הפכתי ל18 תוך זמן קצר מאוד זה כן, יותר קל להפוך מתח לעוד מתח. אבל בשביל ה1-3 הראשונים
אפשר לחזק את הגב באופן כללי.

• פותח/ת השרשור
כמובן שהגרביטון יעזור לו (בכדי להצליח את המתח הראשון) המטרה זה לחזק את שרירי הגב באופן כללי
זה שזו לא אותה תנועה זה לא באמת משנה, החבר בא להצליח מתח אחד לא למקסם ל20 (בתור התחלה לפחות) אם הוא רוצה להצליח מתח אחד
מבלי להיתלות כמו קוף על המתח ולעשות שטויות שהוא לא מצליח מתח אחד, שיעשה תרגילים כמו פולי, חתירות וכו' ואם הוא באמת יתחזק בהם
וינסה לעלות במשקלים כמו בן אדם, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה לו 1-3 מתח אחרי חודש, אלא אם כן הוא בעודף משקל רציני או משהו כזה.
נ.ב גומיה תהיה יותר יעילה, אבל גם הגרביטון יכול לעזור.

אני אומר את זה מניסיון עצמי באמת, לא נגעתי במתח (בתחילת המכון לא יכולתי לדעתי לעשות חצי מתח)
ואחרי כמה זמן שעשיתי תרגילי גב כלליים ניגשתי למתח אמרתי ננסה מה כבר יקרה, עשיתי 5 נקיים יפים
ואת ה5 האלו הפכתי ל18 תוך זמן קצר מאוד זה כן, יותר קל להפוך מתח לעוד מתח. אבל בשביל ה1-3 הראשונים
אפשר לחזק את הגב באופן כללי.
כן הוא רוצה לפחות אחד
אז להגיד לו שיעשה טי באר פולי?
יש לנו טי באר חופשי במכון
פשוט מאמנים שם המליצו לו על גרביטון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית