הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר חשק מיני דכאון

jay cutler

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
5
48
5
אהלן חברים זה נושא שממש קשה איתו בזמן האחרון .
אני בן 18 מתאמן שנתים וחצי
בעברי תמיד היו לי חריגות עם ההורמונים בטווחים שהם קצת מעל לנורמה (תת פעילות בלוטת התריס, אסטרודיול גבוהה) טסט טוטאל תמיד היה תקין
למרות שבבדיקות דם האחרונות שלי הכל היה בסדר .
כרגע אני על אחוז שומן די נמוך באזור ה7 8 מרגיש בדרך כלל טוב אבל בחודשים האחרונים אין חשק מיני בכלל, גם עם החברה לא עומד לי לא חרמן כבר על פורנו
וכל עניין המין לא מגרה אותי בכלל
זה מכניס אותי לדכאון קשה מאוד ואני במשבר.
אני רוצה לבצע בדיקות דם כרגע לראות מה המצב,
אבל התחלתי סייקל של אנאבר בלבד(פעם ראשונה שמכניס הורמון חיצוני) למשך עשרה שבועות בהדרכת מאמן די מוכר כדי לעלות להתחרות בפיתוח גוף, אני יודע שלא מומלץ אוראלי בלבד אבל אני אנסה לצמצם נזקים ככל האפשר עם מנקה כבד וpct
אני כבר כמה ימים עם האנאבר ודווקא בימים האלה הקטע של החוסר בחשק מיני פגע והכניס אותי לדכאון וכל שחושב על זה יותר מכניס אותי עמוק יותר לפינה
פשוט לא חרמן לא משנה מה המצב .
כרגע אין לי תסמינים של טסט נמוך ואסטרוגן גבוהה אני חטוב לא צובר נוזלים מרגיש טוב מתאמן יושן ואוכל טוב
מה אתם ממליצים לעשות חברים אני תקוע עמוק .
אפשר לבצע בדיקות דם אחרי שימוש של כמה ימים באנאבר ??
אני יודע שזה נשמע מוזר פשוט עד עכשיו לא נתתי לזה יחס רציני ובזמן האחרון אני מבין שזה משהו שלא אמור לקרות אצל נער בן 18
בבקשה
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
יש מי שמתעסק בזה,אבל לא כולם רוצים לספר לרופא שהם לוקחים סטרואידים
למה? בגלל הבושה או משהו כזה? או ביטוח בריאות? או בגלל שזה פלילי?
זה חבל, כי אמנם אני בטוח שלאנשים בפורום כאן יש ידע עצום, אני חושב שרופא לא יזיק.
מעניין אותי אם יש מישהו בארץ שיוכל להנגיש דעה רפואית לאנשים שהחליטו על סטרואיידים, זה הרי פופולארי בטירוף. זה אפילו מקובל ברוב התחרויות.

שימוש זה לא פלילי. זה שווה בחוק לתרופת מרשם,זה כמו ריטלין ואנטיביוטיקה.
אני מניח שזה בושה,ואולי קטע של ביטוח..אם תתלונן עוד חמש שנים על דלקת כבד נגיד,יכולים לשלוף לך שימוש בדיאנבול שעשית פעם

שימוש זה לא פלילי. זה שווה בחוק לתרופת מרשם,זה כמו ריטלין ואנטיביוטיקה.
אני מניח שזה בושה,ואולי קטע של ביטוח..אם תתלונן עוד חמש שנים על דלקת כבד נגיד,יכולים לשלוף לך שימוש בדיאנבול שעשית פעם
גם אצל רופא פרטי אפשרי לחברות הביטוח לתפוס?
לדעתי שווה את הסיכון שהביטוח לא תכסה אותך, ולא לקחת סיכון כל כך עצום של להיות מובל בעצימת עיניים בתחום כל כך מסוכן.
אבל נראה לי מצד שני, שגם רופאים פשוט לא מתמחים כל כך בתחום. נראה לי שיש מחקר עצום באנבולים אצל חולים אבל לא אצל ספורטאים, כך שאין הרבה שהמתאמן יכול לקבל מהרופא, אולי אני טועה.

אתה צודק לגמרי..עדיף לשלם יותר(רופא פרטי,בדיקות)
מאשר בעתיד לשלם בבריאות.
לגבי מחקרים,רובם באמת על חולי איידס,אנמיה ומחלות אוכלות שריר.
אבל אף אחד מהמחקרים הוא לא לטווח ארוך ככה שלא באמת יודעים מה ההשפעות אחרי 5 שנים נגיד

• פותח/ת השרשור
עדכון מצב
הספק כרגע לא זמין אז אין לי איך להתארגן על כלומיד עד יום חמישי..
אז כרגע אין לי ברירה אלא לא לקחת כלום ..
להתחיל בחמישי או שכבר להמשיך בלי @frozen

אחי תעבור לפורנו ב4k... זה תמיד עוזר לחשק המיני.
יאו חחח כל כך פעם חשבתי שהיה לי בעיות חשק מיני עד שהחלפתי פרטנרית הכל חזר למקומו יופי יופי אבל כשאני על טסט גם חור של אגזוז של אוטו מחרמן אותי

• פותח/ת השרשור
יאו חחח כל כך פעם חשבתי שהיה לי בעיות חשק מיני עד שהחלפתי פרטנרית הכל חזר למקומו יופי יופי אבל כשאני על טסט גם חור של אגזוז של אוטו מחרמן אותי
יש מצב זאת הסיבה הייתי תקוע עם אותה אחת יותר מידי זמן

לנושא הרציני שלנו ברגע ש... יש ירידה בחשק מיני אוטומט עולה איתו הדיכאון וכל המחשבות האלה תתעזר בסבלנות היו פה תגובות יפות קח תזמן תנוח תתאושש ותיבדק שוב ומזכיר לך שוב ושוב חפש את הפרטנרית שעושה לך את זה.... אזז זה נכון לומר רגע אני בחור צעיר אז צריך לעמוד לי על הכל אני מסכים עם זה איפשהו אבל ממש לא נכון קודם תצא מהמצב הדיכואני כי זה משבש לחלוטין את אפקט האורגזמה ואת איכות הזיקפה תעבוד טוב טוב על הקטע הפסיכולוגי וכמובן להיבדק אחרי מנוחה טובה להבא להשכיל יותר לפני שאתה עושה מהלך. אני בטוח בהנחה שאתה בריא אתה תתאושש מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
לנושא הרציני שלנו ברגע ש... יש ירידה בחשק מיני אוטומט עולה איתו הדיכאון וכל המחשבות האלה תתעזר בסבלנות היו פה תגובות יפות קח תזמן תנוח תתאושש ותיבדק שוב ומזכיר לך שוב ושוב חפש את הפרטנרית שעושה לך את זה.... אזז זה נכון לומר רגע אני בחור צעיר אז צריך לעמוד לי על הכל אני מסכים עם זה איפשהו אבל ממש לא נכון קודם תצא מהמצב הדיכואני כי זה משבש לחלוטין את אפקט האורגזמה ואת איכות הזיקפה תעבוד טוב טוב על הקטע הפסיכולוגי וכמובן להיבדק אחרי מנוחה טובה להבא להשכיל יותר לפני שאתה עושה מהלך. אני בטוח בהנחה שאתה בריא אתה תתאושש מהר מאוד.
כן אני לוקח תזמן להתאושש מסכים איתך בכל מילה ומעלה

אתה איש ענק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית