הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר חשק מיני דכאון

jay cutler

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
5
48
5
אהלן חברים זה נושא שממש קשה איתו בזמן האחרון .
אני בן 18 מתאמן שנתים וחצי
בעברי תמיד היו לי חריגות עם ההורמונים בטווחים שהם קצת מעל לנורמה (תת פעילות בלוטת התריס, אסטרודיול גבוהה) טסט טוטאל תמיד היה תקין
למרות שבבדיקות דם האחרונות שלי הכל היה בסדר .
כרגע אני על אחוז שומן די נמוך באזור ה7 8 מרגיש בדרך כלל טוב אבל בחודשים האחרונים אין חשק מיני בכלל, גם עם החברה לא עומד לי לא חרמן כבר על פורנו
וכל עניין המין לא מגרה אותי בכלל
זה מכניס אותי לדכאון קשה מאוד ואני במשבר.
אני רוצה לבצע בדיקות דם כרגע לראות מה המצב,
אבל התחלתי סייקל של אנאבר בלבד(פעם ראשונה שמכניס הורמון חיצוני) למשך עשרה שבועות בהדרכת מאמן די מוכר כדי לעלות להתחרות בפיתוח גוף, אני יודע שלא מומלץ אוראלי בלבד אבל אני אנסה לצמצם נזקים ככל האפשר עם מנקה כבד וpct
אני כבר כמה ימים עם האנאבר ודווקא בימים האלה הקטע של החוסר בחשק מיני פגע והכניס אותי לדכאון וכל שחושב על זה יותר מכניס אותי עמוק יותר לפינה
פשוט לא חרמן לא משנה מה המצב .
כרגע אין לי תסמינים של טסט נמוך ואסטרוגן גבוהה אני חטוב לא צובר נוזלים מרגיש טוב מתאמן יושן ואוכל טוב
מה אתם ממליצים לעשות חברים אני תקוע עמוק .
אפשר לבצע בדיקות דם אחרי שימוש של כמה ימים באנאבר ??
אני יודע שזה נשמע מוזר פשוט עד עכשיו לא נתתי לזה יחס רציני ובזמן האחרון אני מבין שזה משהו שלא אמור לקרות אצל נער בן 18
בבקשה
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי

ותגיד האנאבר ישפיע על LH בבדיקות דם?

זה כבר שאלה בשבילו @MasterSplitter[/QUOTE]
הבנתי,תודה רבה על העזרה חבר יקר
מחר יהיו תוצאות של הבדיקות חדשות אם ישאר גבוהה (מאמין שישאר)ארשום את הכדורים שאמרת לי

תקרא תלמד ותחליט בעצמך,אל תראה שום תגובה פה כייעוץ רפואי. מה שעובד לי לא בהכרח יעבוד לך

• פותח/ת השרשור
תקרא תלמד ותחליט בעצמך,אל תראה שום תגובה פה כייעוץ רפואי. מה שעובד לי לא בהכרח יעבוד לך
אני מנסה ללמוד כמה שיותר תאמת אבל תמיד חשוב לשמוע עם אנשים עם יותר ידע ממך וללמוד ממי שחווה את זה

אני לא באמת מבין יותר מדי בדברים האלה, הידע התיאורטי והמעשי שלי בחומרים הוא מועט מאד.

הדברים היחיד שאני יודע זה לא להיות טמבל.

• פותח/ת השרשור
בהמשך היום אפרסם את הבדיקות חברים
אהלן חברים מה קורה הנה הבדיקות , האם פרולקטין 261 עדיין נחשב גבוהה ? מרגיש תתופעות שלו בעיקר חוסר חשק מיני
אני כרגע בסייקל עצמו אנאבר סולו לכמה שבועות כמו שסיפרתי מקודם ..
הfsh שלי נמוך ממש אך היה על 0.9 גם לפני כמה חודשים שלא נגעתי בכלום
יש לי ממה לדאוג ?
ומה אתה ממליצים לעשות בהמשך
@MasterSplitter @frozen
@שים

קבצים מצורפים

• IMG-20190124-WA0011.jpg
    IMG-20190124-WA0011.jpg
    KB 57.5 · צפיות: 99
תשמע סהכ הפרולקטין בנורמה.. אתה יכול לראות בעצמך איפה זה ממוקם. אז אולי זה לא הבעיה.
אני הייתי מפסיק עם האנאבר ומתחיל נולבדקס וכלומיד.
כלומיד תמיד העלה לי את החשק המיני במהירות.

ועוד משהו קטן,אל תעשה יותר סייקלים בלי טסט,בחיים.
ויותר מזה,אל תעשה סייקלים של אוראלים בלי זריגות.

בקיצור במקומך הייתי מפסיק עם האנאבר עכשיו,ומתחיל מחר כלומיד ונולבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע סהכ הפרולקטין בנורמה.. אתה יכול לראות בעצמך איפה זה ממוקם. אז אולי זה לא הבעיה.

אני לא מתכוון יותר להריץ סיילים אוראלים בלבד..
אבל בגלל שרציתי להתחרות אז שמעתי על כאלה שקיבלו תוצאות יפות מזה,מבין שזה לא טוב
בנוסף החשק המיני הירוד היה גם לפני שהתחלתי עם האנאבר..

תן לי לתקן את עצמי,הפרולקטין עדיין נחשב גבוה
יש לי היום פגישה עם האורלוג נראה מה הוא יגיד
אני לא רוצה להריץ יותר אוראלים כפי שהבנת אבל אני רוצה לסיים את הסייקל בזמן שמתכונן עם pct אחרי
ואז סייקל הבא לפי הפרוטוקול

העיקר שלמדת ולא נגרם עדיין נזק רציני..
הרופא יתן לך תשובות הכי נכונות
לדעתי כדאי שתספר לו גם שלקחת אנאבר בתקופה אחרונה
לא רוצה להמליץ על שום דבר ואני כמובן לא רופא,אבל לי אישית כלומיד תמיד העלה את החשק המיני,וקאברגולין מטפל היטב בפרולקטין גבוה.
אתה מוזמן גם לשאול את הרופא על התרופות האלה

• פותח/ת השרשור
העיקר שלמדת ולא נגרם עדיין נזק רציני..
הרופא יתן לך תשובות הכי נכונות
לדעתי כדאי שתספר לו גם שלקחת אנאבר בתקופה אחרונה
תודה רבה על העזרה נראה מה האורלוג יגיד
מקווה שלא יגיד שהפרלוקטין בנורמה
כי באמת מרגיש שיש לי בעיה
למרות שפעם שעברה אמר שבהחלט גבוהה אבל ירד קצת

אם אז זה היה "בהחלט גבוה" ועכשיו ירד קצת,אז אתה לא בנורמה,אתה ב"גבוה" או "קצת גבוה"

• פותח/ת השרשור
אם אז זה היה "בהחלט גבוה" ועכשיו ירד קצת,אז אתה לא בנורמה,אתה ב"גבוה" או "קצת גבוה"
הבנתי אותך תודה רבה חבר בהחלטת עזרת לי מאוד ,העדכן אחרי הפגישה!
יש לך אולי משהו לגבי fsh ? כי גם הוא לא תקין
או שזה לא בהכרח נמוך כלכך

80 mg Anavar מוריד טסט עד 67% -זה מוריד ליבידו זה ידוע . אני היתי מצרף טסט קצר במינון 50 mg עד סוף הסייקל+pct. והיתי מפסיק עד גיל 21 לפחות.:s85:הרבה בריואת

• פותח/ת השרשור
80 mg Anavar מוריד טסט עד 67% -זה מוריד ליבידו זה ידוע . אני היתי מצרף טסט קצר במינון 50 mg עד סוף הסייקל+pct. והיתי מפסיק עד גיל 21 לפחות.:s85:הרבה בריואת
ליבידו נמוך היה לי גם הרבה לפני בסייקל ואני על 50 ביום
עדכון לאחר הרופא אחרי שראה תפרלןקטין אמר שזה תקין לחלוטין וזה מאה אחוז בראש שלי,
אני לא מאמין שזה המצב, יש הצעות מה לעשות עם זה? אמר לי שהכל פסיכולוגי והפרלוקטין 261 זה תקין
מה אפשר לעשות במצב כזה חברים
לקחת אולי בלי מרשם ולראות אם זה יוכל להועיל לי?
@Dr Diesel*
אשמח אם תוכל לעזור לי ראיתי שעזרת להרבה אנשים בנושא הזה

אני נגד שימוש בחומרים מתחת לגיל 21 כי המערכת ההורמונלית שלך עדין מתפתחת לכן קודם כל מי שמוכר לך חומרים הוא עבריין אתה פשוט קטין לזה וזה לא בשבילך. ועם אתה רוצה להתחרות תעלה טבעי. ועם אתה לא ברמה מספיק גבוהה פשוט אל תעלה על במה חבל על הזמן שלך ועל הבריאות סתם תעשה צחוק מעצמך וחבל. בגלל שיש לך בעיות בתפקוד המיני ואתה בן 18 רופא מומחה צריך לחפש את הבעיה ולפתור אותה. ירידה באחוזי שומן בגוף ונוזלים בהכנה לתחרות עלולה לגרום לך לעוד יותר בעיות בתפקוד של ההורמונים ולא רק בהם. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לזה תזונה לקוויה חוסר שומנים בריאים בתפריט , אימון יתן , חוסר שינה , דיכאון , קורטיזול , מתחים , ועוד ועוד.

תייגת אותי בבדיקת דם המצוקמקת וחסר שם עוד הרבה ערכים (טסט,אסטרדיול,פרוג'..) כדי לדעת באמת מה הבעיה שלך .
למרות שכבר מהדף הזה שהעלת רואים שאין לנו בפוסט שלך את כל האמת 'אנאבר' לא עושה את הבעיות שסיפרת ולא את הערכים הנמוכים שכתובים שם מה שאומר זה או שאתה לא מספר מה לקחת לפני האנאבר ועשה לך חשק ירוד .. או שהאנאבר עצמו סך הכל מזוייף 🤩 ויש בו טסט שעושה לך צרות בחשק 😄

• פותח/ת השרשור
תייגת אותי בבדיקת דם המצוקמקת וחסר שם עוד הרבה ערכים (טסט,אסטרדיול,פרוג'..) כדי לדעת באמת מה הבעיה שלך .
למרות שכבר מהדף הזה שהעלת רואים שאין לנו בפוסט שלך את כל האמת 'אנאבר' לא עושה את הבעיות שסיפרת ולא את הערכים הנמוכים שכתובים שם מה שאומר זה או שאתה לא מספר מה לקחת לפני האנאבר ועשה לך חשק ירוד .. או שהאנאבר עצמו סך הכל מזוייף 🤩 ויש בו טסט שעושה לך צרות בחשק 😄
אין לי מה לשקר לך חבר יקר,
האנטבר הוא מקורי של מדיטק עם הקודים ..
והחשק ירוד כמו שאמרתי כבר בפוסט התחיל לי הרבה לפני שהתחלתי את האנאבר..
אז האנאבר לא יכול לגרום לזה מכיוון שזה קרה לי עוד לפניו.
אין לי מה לשקר לך חבר יקר,
האנטבר הוא מקורי של מדיטק עם הקודים ..
והחשק ירוד כמו שאמרתי כבר בפוסט התחיל לי הרבה לפני שהתחלתי את האנאבר..
אז האנאבר לא יכול לגרום לזה מכיוון שזה קרה לי עוד לפניו.
הפרולקטין נחשב גבוהה?
ואצ שאר הבדיקות אפרסם ברגע שאקבל
הפרולקטין לפני כמה חודשים לפני שנגעתי במשהו היה הרבה יותר גבוהה מעכשיו כנראה שלא הייתי ער מספיק או משהו ... כרגע בבדיקות עכשיויות הוא ירד אבל האורלוג אמר שהוא בסדר גמור
השאלה שלי אם הוא באמת נחשב גבוהה או שהכל תקין כמו שהרופא אמר.
מה שאני בא להגיד שהחשק מיני התחיל לפני שהתחלתי את הסייקל
אני נגד שימוש בחומרים מתחת לגיל 21 כי המערכת ההורמונלית שלך עדין מתפתחת לכן קודם כל מי שמוכר לך חומרים הוא עבריין אתה פשוט קטין לזה וזה לא בשבילך. ועם אתה רוצה להתחרות תעלה טבעי. ועם אתה לא ברמה מספיק גבוהה פשוט אל תעלה על במה חבל על הזמן שלך ועל הבריאות סתם תעשה צחוק מעצמך וחבל. בגלל שיש לך בעיות בתפקוד המיני ואתה בן 18 רופא מומחה צריך לחפש את הבעיה ולפתור אותה. ירידה באחוזי שומן בגוף ונוזלים בהכנה לתחרות עלולה לגרום לך לעוד יותר בעיות בתפקוד של ההורמונים ולא רק בהם. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לזה תזונה לקוויה חוסר שומנים בריאים בתפריט , אימון יתן , חוסר שינה , דיכאון , קורטיזול , מתחים , ועוד ועוד.
הבנתי אותך תודה רבה על העזרה קודם כל
אך כדי להוריד כל ספק לגבי הפרולקטין הוא נחשב תקין או גבוהה?
אחרי זה אני פשוט אשלול דברים ממה שאמרת וברגע שיקבל את הבדיקות אבדוק גם את הקורטיזול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית