הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך זה שיש אנשים שמרימים קצת ונראים כמו מפלצות?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ראיתי בחדר כושר מישהו שמרים בבנץ' פרס 40-45 קילו כולל המוט ויש לו חזה מפלצתי. עשה 8-12 חזרות לפי מה שראיתי ו3 סטים, אפילו נכשל בסט אחרון...

לעומתו מישהו שתפר עשיריות עם 120 קילו והחזה שלו נראה בינוני

2 המקרים האלו ממש הפתיעו אותי. איך אתם מסבירים את זה? שניהם נראים טבעיים
נגיד וזה גנטיקה אם יש לו גנטיקה טובה בחזה איך הוא מרים קצת כל כך

ראיתי בחדר כושר מישהו שמרים בבנץ' פרס 40-45 קילו כולל המוט ויש לו חזה מפלצתי. עשה 8-12 חזרות לפי מה שראיתי ו3 סטים, אפילו נכשל בסט אחרון...

לעומתו מישהו שתפר עשיריות עם 120 קילו והחזה שלו נראה בינוני

2 המקרים האלו ממש הפתיעו אותי. איך אתם מסבירים את זה? שניהם נראים טבעיים
נגיד וזה גנטיקה אם יש לו גנטיקה טובה בחזה איך הוא מרים קצת כל כך
אני גם ראיתי תופעות דומות לזה. אבל עם משקלים קצת יותר גבוהים.
יתכן והבחור גם חוזר מפציעה לך תדע ולכן זה לא המשקלים שהוא רגיל להרים... יתכן גם והוא חלש בבנצ' פרס אבל יש לו תרגילי חזה אחרים שהוא חזק בהם יותר...
אם אתה לא מתבייש תשאל אותו ותענה פה באשכול זה גם אותי מאוד מעניין.

שאלה ראשונה
האם אתה בטוח שהבן אדם טבעי?
אם הוא טבעי יש לזה מלא משתנים גם כשאתה עובד עם משקלים נמוכים אבל הסרגל מאמצים שלך מותאם לרמה שלך ואתה כמה מעלה חזרה או סט מאימון לאימון או לפחות משתדל וגם עם ה MIND MUSCLE CONECTION שלך ברמה גבוה ואתה יודע להשתמש בשרירי החזה שלך בצורה טובה אז אתה תתקדם.
כמובן יש עוד מלא משתנים אבל זה חלק מזה לפי דעתי.

יכול להיות שחזר מפציעה, יכול להיות שהוא מתמקד בטכניקה נכונה מאשר משקלים עבודה, יש מלא סיבות, אבל זה לא מדד לקביעת כוחו של מתאמן

בנוסף למה שנאמר, יכול להיות שהוא נראה לך "מפלצת" בגלל אחוז שומן נמוך אבל בתכלס הבחור השני חזק יותר. בנוסף, יכול להיות שהוא נמוך יותר או/ו משקל הגוף שלו נמוך יחסית, והמשקל שהוא מרים לא נמוך ביחס למשקל הגוף שלו.
בנוסף, יכול להיות שהוא מבצע בנץ בסוף האימון אחרי שכל השרירים שלו תשושים ומאגרי האנרגיה שלו מרוקנים, במיוחד אם זה אימון FBW. וכמובן שיש גם פונקציה של כמה ההפסקות שלו בין סט לסט.

אני גם ראיתי תופעות דומות לזה. אבל עם משקלים קצת יותר גבוהים.
יתכן והבחור גם חוזר מפציעה לך תדע ולכן זה לא המשקלים שהוא רגיל להרים... יתכן גם והוא חלש בבנצ' פרס אבל יש לו תרגילי חזה אחרים שהוא חזק בהם יותר...
אם אתה לא מתבייש תשאל אותו ותענה פה באשכול זה גם אותי מאוד מעניין.
אם כותב האשכול נעלם לכמה זמן כנראה הוא מבלה קצת בבית חולים 🤩

בנוסף למה שנאמר, יכול להיות שהוא נראה לך "מפלצת" בגלל אחוז שומן נמוך אבל בתכלס הבחור השני חזק יותר. בנוסף, יכול להיות שהוא נמוך יותר או/ו משקל הגוף שלו נמוך יחסית, והמשקל שהוא מרים לא נמוך ביחס למשקל הגוף שלו.
בנוסף, יכול להיות שהוא מבצע בנץ בסוף האימון אחרי שכל השרירים שלו תשושים ומאגרי האנרגיה שלו מרוקנים, במיוחד אם זה אימון FBW. וכמובן שיש גם פונקציה של כמה ההפסקות שלו בין סט לסט.
ואיך המדד נעשה ביחס למשקל גוף ומשקל עבודה?

כי
- חוזק זה לא מדד לכמות שריר
- גנטיקה של מבנה גוף, מבנה שריר, גודל המתאמן ישפיעו גם על איך תראה

מה זאת אומרת?
אם שני אנשים מרימים 60 קילו בנץ, אחד שוקל 70 ואחד שוקל 60, אז זה ששוקל 60 יותר חזק באופן יחסי למשקל הגוף שלו.
לא הבנת את השאלה, אם נגיד בנאדם שוקל 80 ומרים 80 קילו, והשני שוקל 80 ומרים 100 בבנץ פרס, לצורך העניין אתה עכשיו שוקל 90 ואתה רוצה לבדוק אם אתה עומד ברף הנכון מבחינת כוח פיזי ומשקל עצמי איך אתה יודע שאתה בטווח הנורמה ולא מתחת לזה התכוונתי.

לדעתי ההסבר היחיד זה שהוא חוזר מפציעה או מהפסקה של אימונים לכן המשקל הנמוך.
שאר ההסברים שיש כאן היו נשמעים לי אפשריים אם זה היה משקל אחר, אבל 40 קילו זה נמוך בצורה מוגזמת בשביל בנאדם עם מסת שריר משמעותית (קל וחומר "מפלצתית" כמו שהבחור תיאר).
אגב, בלי קשר לנושא הזה, בנאדם שנראה טבעי לא בהכרח כזה, ראיתי כמה פעמים במכונים חבר'ה שבחיים לא הייתי מנחש שהם לא טבעיים (אפילו לא בטוח שאפשר לזהות שהם מתאמנים אם רואים אותם מחוץ למכון) וגיליתי שהם מזריקים 🤦‍♂️

לא הבנת את השאלה, אם נגיד בנאדם שוקל 80 ומרים 80 קילו, והשני שוקל 80 ומרים 100 בבנץ פרס, לצורך העניין אתה עכשיו שוקל 90 ואתה רוצה לבדוק אם אתה עומד ברף הנכון מבחינת כוח פיזי ומשקל עצמי איך אתה יודע שאתה בטווח הנורמה ולא מתחת לזה התכוונתי.
זה כבר עניין יותר של דעה מאשר עניין עובדתי. אבל זה לא העניין. העניין הוא יחסי בין 2 אנשים, למי היחס היותר גבוה של משקל על המוט לעומת משקל גוף.

שאר ההסברים שיש כאן היו נשמעים לי אפשריים אם זה היה משקל אחר, אבל 40 קילו זה נמוך בצורה מוגזמת בשביל בנאדם עם מסת שריר משמעותית (קל וחומר "מפלצתית" כמו שהבחור תיאר).
נכון אבל מה עם זה כמה דברים ביחד?

עדיין קשה לי להאמין, זה באמת מקרה הזוי.
שים לב שהוא לא רק אמר שהבנאדם מרים 40 קילו, אלא שנראה שקשה לו להשלים סטים של 8-12 ואפילו נכשל בסט אחרון. אחרת הייתי אומר אולי הוא בכלל באימון דילואד ואז הכל מובן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא לא בחור קטן ולא עם אחוז שומן נמוך (יש לו טיפונת כרס). הוא בגובה רגיל מטר שמונים פלוס מינוס שוקל איזה 80-90 קילו הייתי מעריך

99% שהוא לא על חומרים

והשני שהרים 120 לעשיריות הוא נמוך יחסית איזה 1.70 אולי פחות כל הגוף שלו נראה קטן ונראה שהוא שוקל קצת

לפעמים אחוז שומן נמוך גורם לך להראות מאוד שרירי.
אבל:
וא לא בחור קטן ולא עם אחוז שומן נמוך (יש לו טיפונת כרס)
ככל הנראה גנטיקה
אתה מאמין באמת שבגלל גנטיקה מישהו יכול להיות עם משקל עבודה של 40 בבנץ' ולהיות שרירי?

ראיתי אנשים שמעולם לא התאמנו ונראים מעולה. אז כן.
belgianblue.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית