שלום לכולם.
היום קיבלתי חומרים לסייקל הראשון שלי :161bd:והידע שלי קטן בנושא,
אני לא יתחיל אותו עד שאני לא ידע הכל ובגלל זה אני פה..
אני בן 29 שוקל 72 נתנו לי הערכה גסה שאחוזי השומן שלי בערך 14. קיבלתי שני בקבוקונים של 'דקה'(nandrodex 300) ושניים של 'טוסטסטרון'(testodex enanthate 250)
מספר שאלות:
1. החומרים שרשמתי טובים להתחיל איתם?
2. זה יספיק לי לחודש וחצי או חודשיים?(אמרו לי לקחת זריקה מעורבת ב1cc מכל חומר יום ראשון
ויום רביעי).
3.באמת צריך 300 גרם חלבון ליום? נראה לי הרבה מדי זה 100 ביצים..(!)
4.מישהו יכול לתת לי הערכה גסה כמה קילוגרמים אני יעלה? (קחו בחשבון שאני הולך לאכול נכון)
5.מה זה התרופות שצריך לקחת אחרי כדי להקטין את הנזק? אני יכול להשיג אותם בסופר פארם?
6.אני נוהג לשתות כל יום בירה אחת אחרי העבודה זה יזיק לי?
7.מצטער שאני שואל את זה פה אבל אין לי מקום אחר, חשיש וסטרואידים זה בלאגן?
8.אמרו לי שזה משפיע רק אחרי חודש ומה עם הכוח שלי הוא יעלה רק אחרי חודש?
9.האם התיאבון שלי יגדל?
אני יודע שיש פה הרבה שאלות ואני מבקש רק מי שבטוח בעצמו שיענה לי. אני הולך לפעול לפי מה שאתם רושמים. ותודה רבה לכל הצדיקים שמבינים ועוזרים!
היום קיבלתי חומרים לסייקל הראשון שלי :161bd:והידע שלי קטן בנושא,
אני לא יתחיל אותו עד שאני לא ידע הכל ובגלל זה אני פה..
אני בן 29 שוקל 72 נתנו לי הערכה גסה שאחוזי השומן שלי בערך 14. קיבלתי שני בקבוקונים של 'דקה'(nandrodex 300) ושניים של 'טוסטסטרון'(testodex enanthate 250)
מספר שאלות:
1. החומרים שרשמתי טובים להתחיל איתם?
2. זה יספיק לי לחודש וחצי או חודשיים?(אמרו לי לקחת זריקה מעורבת ב1cc מכל חומר יום ראשון
ויום רביעי).
3.באמת צריך 300 גרם חלבון ליום? נראה לי הרבה מדי זה 100 ביצים..(!)
4.מישהו יכול לתת לי הערכה גסה כמה קילוגרמים אני יעלה? (קחו בחשבון שאני הולך לאכול נכון)
5.מה זה התרופות שצריך לקחת אחרי כדי להקטין את הנזק? אני יכול להשיג אותם בסופר פארם?
6.אני נוהג לשתות כל יום בירה אחת אחרי העבודה זה יזיק לי?
7.מצטער שאני שואל את זה פה אבל אין לי מקום אחר, חשיש וסטרואידים זה בלאגן?
8.אמרו לי שזה משפיע רק אחרי חודש ומה עם הכוח שלי הוא יעלה רק אחרי חודש?
9.האם התיאבון שלי יגדל?
אני יודע שיש פה הרבה שאלות ואני מבקש רק מי שבטוח בעצמו שיענה לי. אני הולך לפעול לפי מה שאתם רושמים. ותודה רבה לכל הצדיקים שמבינים ועוזרים!