הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות הורמונליות

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
שלום לכולם ,
נתקלתי בתופעה עם שני רופאים כשאני מבקש בדיקות הורמנאליות פרופיל הורמנואלי כתירוץ לבעיות זקפה ופוריות כדי שייתנו לי אני נתקל בבדיקה אחת שהרופאים נותנים לי והיא טסט חופשי בדם כמובן שאני צריך פרופיל הורמנאלי מלא אך הם דורשים סיבה ומסרבים לתת את הבדיקה לפני שאלך לבצע באופן פרטי אשמח לדעת איך אתם מוציאים מהרופאים את הבדיקות כי זה בעייתי מהמניאקים האלה.

האמת שאצלי מזה קל אני גם לא צריך להציא את זה ..
אבל תנסה אצלך תן להם סיבות שלא יהיה להם איך לצאת מזה .. שלא יהיה פיתרון שרר יתנו לך מה שאתה רוצה כי להם אין פיתרון

אבל תנסה אצלך תן להם סיבות שלא יהיה להם איך לצאת מזה .. שלא יהיה פיתרון שרר יתנו לך מה שאתה רוצה כי להם אין פיתרון
מה להגיד להם עייפות כרונית ? תן כמה סיבות טובות שיגרמו להם לחשוב על בדיקת הורמונים בלי לטרטר אותי כי אם תבוא אליהם עם בקשה כזאת הם יחשדו.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי גם את זה הביא לי רק טסט פרי

קופות החולים לא פראייריות, ובדיקות יקרות צריכות הצדקה. פרופיל הורמונלי מלא זו בדיקה יקרה ואצל אדם צעיר ובריא בגדול שמראה סימנים כלליים מאוד, אין הצדקה לבדיקה כזאת, ולרוב בדיקה של טסטוסטרון כולל, או אם רוצים להיכנס יותר לפרטים טסט חופשי, יספיקו בהחלט כדי להגיד אם קיימת בעיה אמיתית או לא.
הרופאים מסרבים לתת משהו בנוסף כי הם עובדים של קופות החולים, וכמו כל עובד של חברה, הם צריכים לעבוד לפי כללי החברה

• פותח/ת השרשור
קופות החולים לא פראייריות, ובדיקות יקרות צריכות הצדקה. פרופיל הורמונלי מלא זו בדיקה יקרה ואצל אדם צעיר ובריא בגדול שמראה סימנים כלליים מאוד, אין הצדקה לבדיקה כזאת, ולרוב בדיקה של טסטוסטרון כולל, או אם רוצים להיכנס יותר לפרטים טסט חופשי, יספיקו בהחלט כדי להגיד אם קיימת בעיה אמיתית או לא.
הרופאים מסרבים לתת משהו בנוסף כי הם עובדים של קופות החולים, וכמו כל עובד של חברה, הם צריכים לעבוד לפי כללי החברה
זה ברור לי , השאלה איך משיגים בדיקות מסודרות

איזה כנה אתה חח דבר כזה יציינו בתיק הרפואי לא נראה לי שזה דבר שכן צריך לציין לרופא
נניח וציינו אני כן אמרתי ל 2 דוקטורים והם רואים בעצמם לא רואה ממש סיבה לא לומר וקיבלתי הכול

מתוך סקרנות, מה יקרה אם יציינו את זה בתיק הרפואי? איך זה יכול לפגוע בך?
שום דבר מיוחד , אבל לך תדע מה יקרה בעתיד איזה מחלה תתפתח חס וחלילה ואז חברות הביטוח יבקשו לראות תיק רפואי , ויתחילו לקשור דברים ולהתנער מאחריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית