הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת מוט דדליפט

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי,
התחלתי לחפש לי מוט דדליפט שאוכל לאחסן במכון, המחשבה הראשונה הייתה מוט טקסס דדליפט בגלל שזה המוט בתחרויות, אבל ראיתי שמחיר ההזמנה יעלה יותר ממחיר המוט עצמו.

אופציה אחרת שמצאתי היא המוט של Rogue, קצת יותר זול ומשלוח במחיר סביר, בסה"כ קצת יותר מ2000 ש"ח.
למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא ביחס לטקסס?
יש מוטות דדליפט נוספים ששווה לבדוק?

ואם למישהו יצא להזמין מוט מחו"ל- מה לצפות מהמכס ומיסים?

שאלה נוספת-
חשבתי על להזמין את המוט עם המנעול של Rogue ככה שלא יוכלו להשתמש בו, מישהו מכיר פתרון אחר וקצת יותר זול? המנעול יוסיף לי עוד בערך 200 ש"ח לעלות של המשלוח.

לא יודע כמה ההבדל במחירים סה״כ, אבל בגדול רוג אוהיו דדליפט באר הוא מעולה ביחס למחיר שלו. הוא מעט פחות גמיש מהטקסס, אבל סה״כ מוט מעולה. אותו קוטר, חספוס יותר אגרסיבי.
יצא לי להתאמן איתו המון.

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה ההבדל במחירים סה״כ, אבל בגדול רוג אוהיו דדליפט באר הוא מעולה ביחס למחיר שלו. הוא מעט פחות גמיש מהטקסס, אבל סה״כ מוט מעולה. אותו קוטר, חספוס יותר אגרסיבי.
יצא לי להתאמן איתו המון.

בדיוק יצא לי לראות שמהאתר של Texas Training Systems העלות משלוח של הטקסס יעלה משעותית זול יותר ממקומות אחרים, יצא לי עניין של כמה מאות שקלים הבדל בין המוטות.
יצא לך לנסות גם את הטקסס? ההבדל שווה את ההפרש(בסביבות ה500 ש"ח)?

מה המחירים המלאים של שתי האופציות?
יצא לי להתאמן המון עם שני המוטות לאורך זמן.

בגדול, הייתי שם עוד 500 ש״ח בשביל מוט טקסס, בהנחה ושניהם יחסית יקרים (למשל 2000 ו2500). כאן (אוסטרליה) מוט רוג עולה בין חצי לשליש ממוט טקסס ומהווה אופציה זולה מאוד.

• פותח/ת השרשור
מה המחירים המלאים של שתי האופציות?
יצא לי להתאמן המון עם שני המוטות לאורך זמן.

בגדול, הייתי שם עוד 500 ש״ח בשביל מוט טקסס, בהנחה ושניהם יחסית יקרים (למשל 2000 ו2500). כאן (אוסטרליה) מוט רוג עולה בין חצי לשליש ממוט טקסס ומהווה אופציה זולה מאוד.

תאמת שאיכשהו המחיר לא יוצא לי משמעותי כמו שחשבתי, בכל האתרים המחיר של הטקסס כולל משלוח הוא מופרז אבל מצאתי אתר שיוצא לי בסביבות ה2500 ש"ח לפני מכס: Texas Deadlift Bar לא מכיר את האתר מלפני.

הרוג יוצא לי בסביבות ה2150 ש"ח.
שניהם לפני מכס, עד כמה שאני יודע יש על משקולות תשלום של 17% אבל לא סגור על אם יש עוד מיסים מעבר.

תאמת שאיכשהו המחיר לא יוצא לי משמעותי כמו שחשבתי, בכל האתרים המחיר של הטקסס כולל משלוח הוא מופרז אבל מצאתי אתר שיוצא לי בסביבות ה2500 ש"ח לפני מכס: Texas Deadlift Bar לא מכיר את האתר מלפני.

הרוג יוצא לי בסביבות ה2150 ש"ח.
שניהם לפני מכס, עד כמה שאני יודע יש על משקולות תשלום של 17% אבל לא סגור על אם יש עוד מיסים מעבר.

תבדוק שהמוט שאתה מזמין הוא אכן מוט טקסס, קרה בארץ ששמו תמונה של מוט טקסס וזה ממש לא היה מוט טקסס.

• פותח/ת השרשור
תבדוק שהמוט שאתה מזמין הוא אכן מוט טקסס, קרה בארץ ששמו תמונה של מוט טקסס וזה ממש לא היה מוט טקסס.

בגלל זה אני בודק עד כמה האתר אמין, למרות שנראה שכן והמחיר של המוט עצמו הגיוני, פשוט יש הבדל במחיר של המשלוח.
המשלוח באתר הזה גם מופרז, מעל 400 דולר.

בדקתי באתר ששלחת ואם אתה מזמין 2
המחיר של המשלוח יורד בחצי כמעט על המוט
השני.
תמצא מישהו אולי בעל מכון שמעוניין ותחסוך.

אם ההבדל 350 שח בהחלט הייתי הולך על טקסס.

אם ההבדל היה יותר גדול, כמו פי 2, הייתי הולך על רוג, אלא אם אתה מתכוון לארגן תחרות וכו׳.

• פותח/ת השרשור
אם ההבדל 350 שח בהחלט הייתי הולך על טקסס.

אם ההבדל היה יותר גדול, כמו פי 2, הייתי הולך על רוג, אלא אם אתה מתכוון לארגן תחרות וכו׳.

היי, מסתבר שהפרטים קצת שונים משהוצג לי אז אשמח לשמוע את דעתך.
בסוף האתר שרציתי לקנות ממנו את הטקסס לא יכול לשלוח במחיר שהוצג לי(עד כמה שזה מגוחך), לכן הטקסס יעלה יותר בכיוון ה3300 ש"ח.
לעומת הרוג שיעלה לי בערך 1000 ש"ח פחות, בסביבות ה2300-2400.

את האמת שכשדיברתי עם הרבה מתחרים בחו"ל הרבה אמרו לי שההבדל בכלל לא משמעותי ויש כאלה שהעדיפו את הרוג, אבל אני מתחרה בסופו של דבר עם מוט טקסס אז אין ספק שהוא עדיף לי.
על מה היית ממליץ בהפרש המחירים הזה?

זה גבולי, אם אתה יכול להרשות לעצמך טקסס - לך על זה.
הרוג מוט מעולה בגלל שהוא יחסית זול.

מבחינת גמישות אני אישית מרגיש הבדל משמעותי בין הרוג לטקסס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית