הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מראה רופס

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
היי, לאחר שרזיתי 18 קילו באמצעות תזונה בלבד, נהייתי רזה אבל עם שומן, מראה רופס כזה ובעיקר דלילה.. כנראה בגלל מסת השריר שירדה... האם אימונים יסדרו לי את המראה הזה? כי כרגע לא מרוצה בכלל..

קשה להתייחס לזה כי לא הבאת פה נתונים , גיל , משקל התחלתי שהית , משקל כיום , גובה וכו ..
כל הכבוד שירדת במשקל 18 קילו , זה מראה שאכן כוח רצון תוכלי להשיג את המטרות , אם הית משלבת את הדיאטה עם אימוני כוח כנראה שהית מרוצה יותר מהמראה .
אכן אימוני כוח + תזונה שמטרתה להעלות מסת שריר עם עודף קלורי קל ( כדי שתעלי כמה שפחות שומן ) יעלו את מסת השריר , לאחר התקופה של המסה תצטרכי חיטוב כדי להוריד את כל השומן שנשאר מלפני ושנצבר בתקופת המסה .
מדובר בתהליך ארוך, במיוחד לנשים ( יכול לקחת מעל שנה)
תזכרי שאם המטרה חשובה , אז יש צורך בסבלנות גוף חטוב ויפה לא משיגים בקלות ( אחרת לכולם היה )
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
קשה להתייחס לזה כי לא הבאת פה נתונים , גיל , משקל התחלתי שהית , משקל כיום , גובה וכו ..
כל הכבוד שירדת במשקל 18 קילו , זה מראה שאכן כוח רצון תוכלי להשיג את המטרות , אם הית משלבת את הדיאטה עם אימוני כוח כנראה שהית מרוצה יותר מהמראה .
אכן אימוני כוח + תזונה שמטרתה להעלות מסת שריר עם עודף קלורי קל ( כדי שתעלי כמה שפחות שומן ) יעלו את מסת השריר , לאחר התקופה של המסה תצטרכי חיטוב כדי להוריד את כל השומן שנשאר מלפני ושנצבר בתקופת המסה .
מדובר בתהליך ארוך, במיוחד לנשים ( יכול לקחת מעל שנה)
תזכרי שאם המטרה חשובה , אז יש צורך בסבלנות גוף חטוב ויפה לא משיגים בקלות ( אחרת לכולם היה )
בהצלחה 😃

היי תודה על התשובה.
לא הבאתי נתונים כי חשבתי שזה לא באמת חשוב,
כל מה שחשוב לי לדעת אם ניתן לתקן את המצב הנוכחי..

בת 20. 1.58. שקלתי 64-65 וכרגע שוקלת 46.
ממש בדיכאון לגבי הגוף עכשיו. אני אומנם רזה אבל המראה עצמו הוא מראה לא טוב. רואים עדיין שומן והכל נוזלי, פשוט לא יודעת איך להסביר. כנראה בגלל המסת שריר שירדה...

זה יכול להיות גם בגלל עור עודף, למרות שזה לעיתים קורה בדיאטות מאד קיצוניות, לא יודע לגבי המקרה שלך.

צריך לעבור למאסה מתונה עם עודף קלורי ואימוני התנגדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית