הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trx למטרת שינוי מראה?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן חברים,

אין חד״כ, אני רוצה לחזור להתאמן ואין לי יותר מדי כסף עכשיו,
חשבתי על לקנות מתח, מקבילים וטיאראקס (לרגליים כבר אמצא פיתרון).

בהנחה שלא התאמנתי מעל שנה ואני סתם שמן בלי שום שריר עכשיו,
ובהנחה שמתח ומקבילים אני לא מצליח עכשיו,
עד כמה trx בשילוב תזונה ואירובי יועיל למראה שלי מעבר להתחזקות בסיסית מינוס?

תודה, חג שמח

כשאתה מדבר על שינוי מראה וירידה במשקל, אתה(ביודעין או לא) מדבר על שינוי הרכב הגוף מבחינת אחוז שומן/מסת שריר.
להוריד אחוז שומן לוקח הרבה פחות זמן בהשוואה להעלאת מסת שריר וטכנית זה יותר קל לעודד מכניזמים של ירידה במשקל( פשוט תשמור לא גרעון קלורי וירידה במשקל מובטחת לך) בעוד שעלייה במסת שריר היא הרבה יותר אינדיווידואלית והשונות הקיימת באוכלוסייה היא הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה(בעוד שהחוק של גרעון קלורי יהיה נכון לכלל האוכלוסייה פרט אולי למקרים של בעיות קליניות ומחלות וכו').

כך שלמעשה במצב הנוכחי עדיף שתתמקד נניח 80% על ירידה במשקל שזה תזונה, אירובי וכו' ולגבי trx אין שום בעיה לעבוד עם זה, הרי גם ככה חדרי הכושר ככל הנראה ייפתחו מתישהו ב3-4 חודשים הקרובים ככל הנראה(זה לא אומר שתהיה פחות סכנת הדבקה בקורונה אבל זה כבר דיון אחר לגמרי) ולכן משקלי עבודה או גישה למשקולות היא כנראה פחות קריטית עבור המטרות שלך כרגע(שהם ירידה במשקל/חיטוב וכו' לצורך מראה אסתטי יותר).

על כן, אל תטריד את עצמך בענייני חוסר ציוד או חוסר גישה לחדר כושר ותתמקד בהחלט בתכנית שחשבת עליה.
Trx, עבודה על מקבילים ומתח במסגרת מה שאתה יכול, ואם אתה לא מסוגל לבצע חזרה אחת אפילו מהתרגילים הללו אז יש גם לזה פתרונות של עבודה על החלק האקסצנטרי מה שנקרא חזרות שליליות מה שמאוד מאוד נגיש לביצוע בתרגילי משקל גוף עם סיכוי פציעה אפסי, כך ששאלתך אתה לגמרי יכול להתקרב ולדעת במטרות שלך גם אם לא תלך למכון כושר אף. לא יום אחד.

גרעון קלורי,אירובי, התמדה, תרגילי כוח במסגרת מה שנגיש ואפשרי לך, עוד התמדה וגרעון קלורי ואתה לגמרי תשיג את זה.
החלק הקשה הוא ההתמדה והגירעון הקלורי, אגב. 😛😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית