הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שעון דופק מראה על 100% מאמץ מתוך הדופק המקסימלי בזמן אירובי.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
היום אחרי אימון משקולות עצים, עשיתי 40 דקות אירובי, שבמהלכן, שעון F6 של POLAR הצביע לי שהגעתי לדופק המקסימלי שלי במהלך הריצה. (שיניתי את ההגדרות אצלי ככה שהשעון לא יראה דופק כמספר, אלא כאחוזים מתוך המקסימום. בד"כ אני עומד על 85-90% במהלך ריצה. היום עמדתי על 100%)

1. האם זה הגיוני ?
2. האם העובדה שהפרמטרים של משקל וגובה תואמים משקל לא מעודכן (4 קילו יותר), יכולה לגרום לסטיות כאלה רציניות?
3. האם במצב כזה עדיף להוריד הילוך באירובי באופן מיידי?

מה היה הדופק שהוא הראה?
איזה אירובי עשית וכמה מהר או באיזו התנגדות?
כמה זמן יש לך את השעון? שעונים או יותר נכון חגורות שהן מעל שנה וחצי-שנתיים נוטות לזייף כי:
א. המוליכות החשמלית כבר לא טובה עקב הזיעה והמלחים
ב. הסוללה בקנטים

גם לי יש שעון פולאר יחסית חדש, עקרונית ברגע שאתה נותן את ההגדרות הראשוניות הוא קובע לך טווח דופק מטרה וכשאתה חורג או יורד ממנו הוא מתחיל להתריע. תשנה את ההגדרות כך שיציג לך דופק ולא אחוזים.
אני בספק מאוד אם אתה יכול לשמור על דופק ברמה כ"כ גבוהה (לצורך הענין 185-200, ואני מכליל מבלי להכיר את הנתונים האישיים שלך) למשך 40 דקות, צריך רמה מאוד גבוהה של כושר וסיבולת.

עריכה: על איזה קצב ושיפוע רצת?

• פותח/ת השרשור
מה היה הדופק שהוא הראה?
איזה אירובי עשית וכמה מהר או באיזו התנגדות?
כמה זמן יש לך את השעון? שעונים או יותר נכון חגורות שהן מעל שנה וחצי-שנתיים נוטות לזייף כי:
א. המוליכות החשמלית כבר לא טובה עקב הזיעה והמלחים
ב. הסוללה בקנטים

השעון נקנה בסביבות 2007.
עשיתי 5 דק' ריצה ו-5 דק' הליכה כאשר אני באופן קבוע בשיפוע מס' 8 עד 10.
מהירות בין 6(בהליכה) ל-9 בריצה.

מאחר ובחרתי שהשעון יראה אחוזים ולא דופק, הוא פשוט הראה 100% (הדופק המירבי שלי)

הסוללה הוחלפה לפני חודשיים בערך. האם יש טעם ללכת לבדוק את המוליכות החשמלית שלו בפולר?

תן למישהו אחר לעשות, תהפוך מ % ל דופק ותראה מה הוא מראה בדופק, יש לו גם לב כזה שמראה את המוליכות או בעצם את הגילוי פעימות שלו אם הוא נעצר כל כמה שניות תדע שהחגורה מתה ואפשר לזרוק את השעון לזבל, זה מה שקרה לי עם ה POLAR הוא שירת אותי נאמנות שנתיים וחצי והלך לעולמו, התלבטתי רבות אם לקנות את הדגם החדש F7 כי אפשר להחליף סוללה גם בחגורה אבל אז אמרתי שאין לי כוח כי זה עלה פי 2 והלכתי שוב על F6

• פותח/ת השרשור
תן למישהו אחר לעשות, תהפוך מ % ל דופק ותראה מה הוא מראה בדופק, יש לו גם לב כזה שמראה את המוליכות או בעצם את הגילוי פעימות שלו אם הוא נעצר כל כמה שניות תדע שהחגורה מתה ואפשר לזרוק את השעון לזבל, זה מה שקרה לי עם ה POLAR הוא שירת אותי נאמנות שנתיים וחצי והלך לעולמו, התלבטתי רבות אם לקנות את הדגם החדש F7 כי אפשר להחליף סוללה גם בחגורה אבל אז אמרתי שאין לי כוח כי זה עלה פי 2 והלכתי שוב על F6

במידה והחגורה מתה, אי אפשר פשוט ללכת אליהם ולהחליף סוללה\ חגורה תמורת סכום נורמלי?

אם יש לך את החגורת פלסטיק הפשוטה אז תצטרך לקנות חגורה חדשה, אבל אם יש לך את החגורה מהגומי, שאליה מתחבר משדר, ומגיעה עם ה F11 ודגמים אחרים, אז יוכלו להחליף לך סוללה תמורת סכום של כ 20 ש"ח במרכז השרות.
אתה כמובן גם יכול ללכת לשען על מנת להחליף סוללה, אבל מנסיון שלי הוא עלול לא לאטום את הסגר כמו שצריך ויכנסו נוזלים וזיעה לתוך בית הסוללה שיהרסו את המשדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית