הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אירובי יכול לגרום לאיבוד שריר

Big man

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
שלום לכולם אני בחיטוב עכשיו והשאלה היא כזאת האם פעילות אירובית מרובה יכולה לגרום לאיבוד שריר או שהכל קשור לגודל הגירעון הקלורי.שואל כי רוצה לאכול כמות יותר גדולה בשביל להיות פחות רעב ולפצות על זה בעוד אירובי כך שהגירעון ישאר אותו דבר, השאלה אם הרבה אירובי יכול לגרום לאיבוד שריר? (כל עוד יש גירעון קלורי מתון ולא גדול מדי)

הרבה אירובי לא יגרום להורדה במסת שריר כל עוד אתה עושה בן השאר מספיק אימוני התנגדות(הכוונה הרמת משקלים) מה שחשוב זה הגרעון הקלורי.

זו הכל שאלה של גירעון קלורי והקצאת משאבי התאוששות.
אירובי, בידיוק כמו אימון משקולות, דורש התאוששות מסויימת, ותלויה מאוד בכמות ועצימות.
אם מדובר על אירובי מתון אז הוא לא דורש כמעט התאוששות, ואפילו יכול לעזור להתאושש מאימון משקולות, אבל אם מדובר על הרבה אירובי, או משהו עצים, אז זה כן ידרוש משאבים מהגוף שלך, ותצטרך להתאים את אימוני ההתנגדות שלך כדי שתוכל להתאושש משניהם

0.50% מהמשקל בשבוע עד 1% יותר מזה הסיכוי שהגוף השתמש בשריר בתור אנרגיה הוא גבוה יותר.

אתה רוצה להיות פעיל ספורטבי לשחות אומנות לחימה או משהו תיהיה אבל רק תאוכל יותר.

אני מכיר בן אדם חיה שרץ 15 קילומטר 3 פעמים בשבוע אבל הוא גם אוכל כמו קרנף.

אני אישית שוחה 20 דקות 5 פעם בשבוע כח 4 פעם ואיקידוי פעמים.

זו הכל שאלה של גירעון קלורי והקצאת משאבי התאוששות.
אירובי, בידיוק כמו אימון משקולות, דורש התאוששות מסויימת, ותלויה מאוד בכמות ועצימות.
אם מדובר על אירובי מתון אז הוא לא דורש כמעט התאוששות, ואפילו יכול לעזור להתאושש מאימון משקולות, אבל אם מדובר על הרבה אירובי, או משהו עצים, אז זה כן ידרוש משאבים מהגוף שלך, ותצטרך להתאים את אימוני ההתנגדות שלך כדי שתוכל להתאושש משניהם
בדיוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית