הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לקצב ירידה בחיטוב

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
טוב אני כבר 3 חודשים בחיטוב, ובינתיים טפו טפו הולך מצויין, יורד 500 גרם בשבוע כמו שמומלץ.
ירדתי מ75 ל68.3 ב3 חודשים.
יש לי מטרה להגיע ל65.
אני אגיע לזה תוך חודש וחצי חודשיים אבל רציתי קצת לזרז את העניין כי אני ממש רוצה להתחיל נייטרלי ואז מסה ועוד לא הגעתי למטרה של החיטוב.
אני חושב קצת לשנות את התפריט ולאכול קצת יותר חלבונים ולהוסיף קצת אירובי (הליכה לא ריצות) ולכוון לירידה של עד 1 קילו בשבוע.
השאלה היא אם אני לא אעשה טעות ויש סיכוי להתאוששות פחות טובה בין אימונים/איבוד יותר מסת שריר או שכל עוד יש מספיק חלבון אפילו טיפה יותר מכפול 2 מהמשקל אין בעיה לרדת יותר וזה יצא אותה תוצאה (מבחינת הגעה לאחוז שומן ושמירה על השריר תוך שבועיים שלושה נגיד לעומת החודש וחצי חודשיים לפי הירידה המתונה שאני כרגע עושה).
מעבר לרעב שבטח יהיה קצת יותר, אם אני אוכל טיפה פחות אבל יותר חלבון ואוסיף אירובי לא מוגזם מדי אלא לכוון ירידה כל שבוע ב1 קילו במקסימום, כדאי "לזרז" את התהליך או לא?

למשקל שלך, ירידה של 1 ק"ג בשבוע היא מהירה (כ- 1.5%). בכל אופן, אפשרי לשמור על מסת השריר עם הפחתה של כמות הקלוריות שהיא לא קיצונית מדי ושמירה על כמות חלבון גבוהה יחסית (אפשר סביב ה 2.5 - 3 גרם לק"ג)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית