הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר לפתח מסת שריר מכובדת רק משחיה?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
רציתי לשאול האם אפשר באמת לפתח מסת שריר מכובדת רק מאימוני שחייה אינטנסיביים ביותר(ניקח את זה לקיצון)?
מאז שאני קטן כל פעם שמישהו דיבר על רצון להשיג גוף יפה תמיד דחפו אותו לחדר כושר או לשחייה.
האם זה איזשהו מיתוס שנוצר בתודעה של הסביבה? או שבתאכלס באמת אימוני שחייה אינטנסיביים יכולים לעלות מסה מכובדת?
כי כעיקרון אחרי שהתחלתי להבין כמה דברים אני מבין שהגירעון הקלורי עקב האירובי יהיה עצום אבל אם בתיאוריה הבן אדם יהיה בפלוס קלורי,
איך זה ישפיע על ההיפרטרופיה?

כל תוכנית אימוני שחיה תכלול בתוכה מרכיבים של עבודת כוח.
זה יכול להיות דברים בסיסיים כמו שכיבות סמיכה וביצוע מקבילים על שפת הבריכה, דרך אימונים כנגד התנגדות ע״י שימוש בעזרים כמו כפות, שחיה כנגד חבל וחגורות שמעכבות את השחיין.

כמובן שברמות המקצועיות יותר יש עבודה מסודרת בחדר כושר.

שחיינים מקצועיים נראים ״טוב״ בגלל גובה, כתפיים רחבות ואחוזי שומן נמוכים יחסית.
הסיכוי שתראה ככה בעקבות 4-5 אימוני שחיה בשבוע שואף לאפס

שחייה לא שורפת כל כך הרבה ביחס לריצה או קפיצה על חבל לאותו פרק זמן. ולא, אתה לא תפתח מסת שריר שווה משחייה בלבד. שחייה היא גם פעילות אירובית מאוד מעייפת ביחס לאופניים או ריצה כי אתה משתמש ביותר שרירים. כן הייתי משלב עבודה על כוח בחדר כוח ואימוני שחייה עצימים של עד 15-20 דקות כמו ספרינטים ומנוחות. אם זה מה שאתה רוצה. אבל אם אתה שואל לגבי 'גוף של שחיין' אז בונים אותו בחדר כושר.

לא היה נראה לי שלשחיינים יש מסה כל כך.
ראיתי שחיינים מקצוענים ויש להם גוף ממש מחוטב, אבל מסה לא כל כך ראיתי.
תגידו לי אם אני טועה.

לא היה נראה לי שלשחיינים יש מסה כל כך.
ראיתי שחיינים מקצוענים ויש להם גוף ממש מחוטב, אבל מסה לא כל כך ראיתי.
תגידו לי אם אני טועה.

שחיינים בטופ הם אנשים עם מבנה מצוין, זה לבד יכול לתת להם מראה של ''גוף טוב''

1528635283160966564.jpg

הבן אדם מצד ימין עם פחות מסת שריר על הפריים שלו אבל הוא נראה יותר גדול מהבחור משמאל בגלל המבנה כתפיים הרחב בצורה פסיכית
ככה זה בדרך כלל מבנה של שחיינים (כתפיים רחבות, חטובים כמו שאמרו כאן)

Michael+Phelps+Swimming+Day+Ten+14th+FINA+qAjXwQ5ao8Ql.jpg

מייקל פלפס (השחיין הכי טוב בכל הזמנים) אלו לא כתפיים של אדם ממוצע ברחוב. לכן זה מבלבל הרבה אנשים. גם אם לו ספציפית יש גוף טוב
אני מדבר על הרוחב כתפיים שיש לרובם פשוט אני לא רוצה להספים כאן את האשכול עם......תמונות.

אחלה גופות, אבל בחדר כושר יש הרבה יותר מסה.
מייקל פלפס הוא נראה לי תערובת מדולפין, הוא שחיין על, ויש לו גוף מושלם לזה, אבל זה לא המסה שתראה בחדר כושר.
העליון בצד שמאל בדוק בנא את הגוף שלו במכון, זה מסה של מכון כושר.

אחלה גופות, אבל בחדר כושר יש הרבה יותר מסה.
מייקל פלפס הוא נראה לי תערובת מדולפין, הוא שחיין על, ויש לו גוף מושלם לזה, אבל זה לא המסה שתראה בחדר כושר.
העליון בצד שמאל בדוק בנא את הגוף שלו במכון, זה מסה של מכון כושר.

והוא נראה הכי פחות טוב מביניהם! זו הנקודה שלי....הוא כנראה נתן כמה שנים טובות בחדר כושר + חומרים והוא לא נראה יותר טוב מהבחור למעלה מימין
שפשוט נולד עם מבנה כתפיים מאוד רחב = נראה טוב אוטומטית. זה פשוט מראה בריא יותר אז זה נראה יותר טוב.
הנקודה שלי שאתה לא צריך הרבה מסה כדי להיראות טוב, יותר חשוב המבנה עצמות שלך (על מה אתה אשכרה צריך לבנות את המסה)
כי זה יקבע את הצורה, קח דף מנייר וקח את העיפרון צבע הכי יקר בעולם זה לא שווה כלום אם הדף רטוב. המבנה עצמות
זה מה שגורם לאשלייה של ''יש לו גוף טוב'' יש אנשים עם מסה דומה שלא נראים דומה לזה נטו בגלל מבנה.

למסקנה שחייה לא נותנת מסה כמו מכון כושר, למרות שהוא נותן גוף פצצה.

למסקנה שחייה לא נותנת מסה כמו מכון כושר, למרות שהוא נותן גוף פצצה.

הוא לא נותן גוף פצצה. הוא מיועד לאנשים שיש להם גוף פצצה מבחינת מבנה! זה כמו שאני לא אהיה גבוה כי החלטתי לשחק כדורסל
שזה ספורט של גבוהים. פשוט שחיין טוב לרוב לא יהיה נמוך / כתפיים צרות וכו' הוא צריך מבנה חזק. כמעט כל דבר שדורש כוח מתפרץ + יכולות
אנאירוביות גבוהות דורש גובה / מבנה כתפיים רחב כמו בStrongman / שחייה / ריצת 100 / 200 מטר וכו' הייתי יכול לשים כאן תמונות
להראות את הנקודה שלי אבל כל אחד יכול לחפש בגוגל.

שחייה לא שורפת כל כך הרבה ביחס לריצה או קפיצה על חבל לאותו פרק זמן. ולא, אתה לא תפתח מסת שריר שווה משחייה בלבד. שחייה היא גם פעילות אירובית מאוד מעייפת ביחס לאופניים או ריצה כי אתה משתמש ביותר שרירים. כן הייתי משלב עבודה על כוח בחדר כוח ואימוני שחייה עצימים של עד 15-20 דקות כמו ספרינטים ומנוחות. אם זה מה שאתה רוצה. אבל אם אתה שואל לגבי 'גוף של שחיין' אז בונים אותו בחדר כושר.
בו תראה את נוער של הקנטרי דיברתי שם עם מישהו עם גב וחזה חלום ובחיים לא דרך בחדר כושר.

פעילות שחייה בקצת מהיר זה פעילות אנארובית לכל דבר,אין בטן וגב יותר יפה משל שחיניים (בטעי).

נכון שחדר כושר בנוסף זה דבר שרק יוסיף וחדר כושר עדיף על שחייה אבל עם תשלב את שניהם אז תגדל הרבה יותר מבן אדם שרק עושה חדר כושר.

60700080100792640360no.jpg
אתה יכול לראות פה שהם לא מתאמנים בחדר כושר אבל אכן יש להם גדילה של שריר מהשחייה במיוחד בגב והבטן וגם בחזה בקטנה .

עצה שלי שלב בן שניהם.

בו תראה את נוער של הקנטרי דיברתי שם עם מישהו עם גב וחזה חלום ובחיים לא דרך בחדר כושר.

פעילות שחייה בקצת מהיר זה פעילות אנארובית לכל דבר,אין בטן וגב יותר יפה משל שחיניים (בטעי).

נכון שחדר כושר בנוסף זה דבר שרק יוסיף וחדר כושר עדיף על שחייה אבל עם תשלב את שניהם אז תגדל הרבה יותר מבן אדם שרק עושה חדר כושר.

צפה בקובץ המצורף 46912
אתה יכול לראות פה שהם לא מתאמנים בחדר כושר אבל אכן יש להם גדילה של שריר מהשחייה במיוחד בגב והבטן וגם בחזה בקטנה .

עצה שלי שלב בן שניהם.

אחי..הם קטנים ורזים, על מה אתה מדבר?!

כנראה יש לנו רף אחר לגודל..
אני חייב להסכים עם חנן שהגיב בהתחלה,אני לא מאמין ששחיין ממוצע שלוקח את זה כתחביב יכול לפתח מסה רצינית

כנראה יש לנו רף אחר לגודל..
אני חייב להסכים עם חנן שהגיב בהתחלה,אני לא מאמין ששחיין ממוצע שלוקח את זה כתחביב יכול לפתח מסה רצינית
אחי אתה חולה פה הבאתי לך גדילה של אנשים שעושים שחיות ארוכות אבל בספרינטים חח אחי תראה .

kisistvan1.jpg

היית חולם לגוף שכל אחד מפה ואפשר לראות פה אפילו אנשים שאין להם להם ידיים גדולות ככה שאפשר לשאר שהם לא רואים חדר כושר.

שחייה תחרותית זה פעילות אנרובית אכו שילנג שמעצבת לך תגוף הכי יפה שיש לדעת רב האנשים.

מלבד אנשים על חומרים כמובן.

שחיין ממוצא שיתאמן באימונים אינטרבלים בשחייה יפתח מסה חלום.

אחי אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר..
כמה אתה שוקל? יש מצב שהם נראים לך גדולים ושריריים כי הם יותר גדולים ממך
אני לא צוחק איתך,הם נראים לי ילדים מורעבים

מסכים עם כל מילה שלך.

צלם

אתה מודה לזה שהם בני 16??
Hinshaw-group.jpg

עכשיו מה יהיה לך להגיד

חחחחח מה יש לך?? זה הפוטושופ הכי גרוע שראיתי בחיים שלי
--- עידכון הודעה, לפני 5 דקות, תאריך ההודעות המקורית: לפני 5 דקות --- תראה את השלישי משמאל..הבטן מגיעה לו לביצים
מגניב שעלית על זה, זה אשקרה זבל.
עזוב את התמונות, ראינו תמונה כבר של אלוף העולם, גוף יפה לדעתי, אבל לא מסה גדולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית