הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל זה משקל?

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
שאלה קצת מצחיקה אבל בכול זאת ..

זה משנה איזה פלטות אני שם על המוט?
אני יודע שמשקל זה משקל וקילו נוצות וקילו ברזל זה אותו משקל.
אבל נגיד ככה אני עכשיו בסקוואט שם 20 קילו כול צד .. זה משנה אם זה יהיה שני פלטות של 10 בכול צד או פלטה אחת של 20?
מבחינת איך שזה מתפרס על המוט זה זה ישנה משהו יהיה לי יותר קל נגיד עם פלטה של 20 מאשר שתי פלטות של 10?

זה משנה בתרגילים מאוד מסיימים. בבנץ לא.
אבל בחתירה t bar נגיד זה כן משנה, כי אם אתה שם פלטה אחת המשקל יותר קרוב אליך, ואם אתה שם כמה פלטות, המשקל מתרחק ממך ובגלל חוקי הפיסיקה יהיה לך יותר קשה להרים את המוט מהקרקע.

• פותח/ת השרשור
זה משנה בתרגילים מאוד מסיימים. בבנץ לא.
אבל בחתירה t bar נגיד זה כן משנה, כי אם אתה שם פלטה אחת המשקל יותר קרוב אליך, ואם אתה שם כמה פלטות, המשקל מתרחק ממך ובגלל חוקי הפיסיקה יהיה לך יותר קשה להרים את המוט מהקרקע.

זה כן בטי באר אני שם פלטות של 10 ופחות כי פלטה של 20 מקצרת לי את הטווח תנועה..
אבל בסקוואט נגיד או בבנץ זה דיי מבלבל אותי כאילו אם המשקל מתפרס על הקבה מהמוט זה אומר שזה יהיה יותר קשה מאשר אם הוא בנקודה אחת

זה כן בטי באר אני שם פלטות של 10 ופחות כי פלטה של 20 מקצרת לי את הטווח תנועה
זה גם נכון, אבל זה לא קשור.

אבל בסקוואט נגיד או בבנץ זה דיי מבלבל אותי כאילו אם המשקל מתפרס על הקבה מהמוט זה אומר שזה יהיה יותר קשה מאשר אם הוא בנקודה אחת
בכל התרגילים האלה שאתה מרים את כל המוט באופן מקביל לקרקע, זה לא משנה כמה פלטות תשים. אולי יש הבדל קטן מבחינת הקושי לייצב את המוט, בגלל אותה סיבה שהמשקל מתרחק ממך בשני צידי המוט. אבל נטו מבחינת הרמת המשקל אין הבדל.

• פותח/ת השרשור
זה גם נכון, אבל זה לא קשור.

בכל התרגילים האלה שאתה מרים את כל המוט באופן מקביל לקרקע, זה לא משנה כמה פלטות תשים. אולי יש הבדל קטן מבחינת הקושי לייצב את המוט, בגלל אותה סיבה שהמשקל מתרחק ממך בשני צידי המוט. אבל נטו מבחינת הרמת המשקל אין הבדל.

אז מה שמעניין אותי זה ההבדל הקטן שמבחינת הקושי בגלל זה פתחתי טת האשכול אם זה ידוע למישהו . בסדר אני אנסה אולי גם את זה וגם את זה ונראה מה יותר נוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית