נק' מוניטין:
-64
- 62
- 4
איך הסקוואט
יש לי קריסה ברכיים חזרה 3-4 (מה אפשר לעשות עם זה)
ואיך חוץ מזה
יש לי קריסה ברכיים חזרה 3-4 (מה אפשר לעשות עם זה)
ואיך חוץ מזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל תודהאת קריסת הברכיים אי אפשר לראות מהזווית הזאת, אז קשה לדעת כמה זה רציני והאם זו בכלל בעיה, ואם כן אז למה.
בכל מקרה רואים שהמוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל בתחתית, ובנוסף הנקודה החלשה היא הרגליים.
מה שהייתי מציע זה להוסיף סקוואט עם עצירה בתחתית וסקוואט היי באר, איך לשלב אותם זה כבר תלוי בתוכנית
המשקליפ פה כבר די כבדים, זה לא הזמן להתקדם בכל מחיר, כדאי להתחיל להשקיע בטכניקהלא שווה פשוט להמשיך לעלות עד שאתקע?
לא, זה נראה כמו בעיה של היכולת של הארבע ראשי לתמוך במשקלדווקא אני חושב שהמוט כן במרכז כף הרגל למה אתה חושב שלא (יכול להיות הזווית צילום?)
המשקלים סבבה לא באמת כבדיםהמשקליפ פה כבר די כבדים, זה לא הזמן להתקדם בכל מחיר, כדאי להתחיל להשקיע בטכניקה
לא, זה נראה כמו בעיה של היכולת של הארבע ראשי לתמוך במשקל
שבוע אחד לא יהיה בעיה, אבל אתה בסיכון לפתח הרגלים רעים, שיביאו לפציעה, וממש קשה להיפתר מהרגלים רעים, ככה שעדיף להימנעהמשקלים סבבה לא באמת כבדים
אני מת להגיע ל160:P: זה יהיה נורא אם אני אדחוף עוד קצת את המשקלים הטכניקה לא זוועה או שכן?
אני אצלם שבוע הבא שוב פעם (אחרי יציאה יום לפני ובקושי אכלתי ועוד ירדתי יורת עמוק מבדרך כלל במשקל שבחיים לא עשיתי) ב152.5 אלא אם אתה חושב ששבוע אחד יכול לגרום לבעיה ואולי זה יעזור לסדר את הטכניקה
מה אתה אומר?
אני יודע שאני עושה טעות שמח בכל מקרה שאתה נותן ביקורת שבוע הבא אתקן מה שאני יכול ואעלה עוד פעם סרטון מקווה שיהיה יותר טוב (פשוט אני ממש קרוב למטרה הראשונית שלי 160)שבוע אחד לא יהיה בעיה, אבל אתה בסיכון לפתח הרגלים רעים, שיביאו לפציעה, וממש קשה להיפתר מהרגלים רעים, ככה שעדיף להימנע