הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט

את קריסת הברכיים אי אפשר לראות מהזווית הזאת, אז קשה לדעת כמה זה רציני והאם זו בכלל בעיה, ואם כן אז למה.
בכל מקרה רואים שהמוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל בתחתית, ובנוסף הנקודה החלשה היא הרגליים.
מה שהייתי מציע זה להוסיף סקוואט עם עצירה בתחתית וסקוואט היי באר, איך לשלב אותם זה כבר תלוי בתוכנית

• פותח/ת השרשור
את קריסת הברכיים אי אפשר לראות מהזווית הזאת, אז קשה לדעת כמה זה רציני והאם זו בכלל בעיה, ואם כן אז למה.
בכל מקרה רואים שהמוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל בתחתית, ובנוסף הנקודה החלשה היא הרגליים.
מה שהייתי מציע זה להוסיף סקוואט עם עצירה בתחתית וסקוואט היי באר, איך לשלב אותם זה כבר תלוי בתוכנית
קודם כל תודה

אני יודע שאי אפשר לראות אבל ציינתי בכל מקרה זה קורה כי המשקל כבד לי
קצת חבל לי כרגע לעבור לסקוואט עם עצירה והיי באר כי אני תקדם כל שבוע בטקסס 2.5 קילו (זה היה 150 מ.ג 73)
לא שווה פשוט להמשיך לעלות עד שאתקע?
ודווקא אני חושב שהמוט כן במרכז כף הרגל למה אתה חושב שלא (יכול להיות הזווית צילום?)

לא שווה פשוט להמשיך לעלות עד שאתקע?
המשקליפ פה כבר די כבדים, זה לא הזמן להתקדם בכל מחיר, כדאי להתחיל להשקיע בטכניקה

דווקא אני חושב שהמוט כן במרכז כף הרגל למה אתה חושב שלא (יכול להיות הזווית צילום?)
לא, זה נראה כמו בעיה של היכולת של הארבע ראשי לתמוך במשקל

• פותח/ת השרשור
המשקליפ פה כבר די כבדים, זה לא הזמן להתקדם בכל מחיר, כדאי להתחיל להשקיע בטכניקה

לא, זה נראה כמו בעיה של היכולת של הארבע ראשי לתמוך במשקל
המשקלים סבבה לא באמת כבדים
אני מת להגיע ל160:P: זה יהיה נורא אם אני אדחוף עוד קצת את המשקלים הטכניקה לא זוועה או שכן?

אני אצלם שבוע הבא שוב פעם (אחרי יציאה יום לפני ובקושי אכלתי ועוד ירדתי יורת עמוק מבדרך כלל במשקל שבחיים לא עשיתי) ב152.5 אלא אם אתה חושב ששבוע אחד יכול לגרום לבעיה ואולי זה יעזור לסדר את הטכניקה
מה אתה אומר?

המשקלים סבבה לא באמת כבדים
אני מת להגיע ל160:P: זה יהיה נורא אם אני אדחוף עוד קצת את המשקלים הטכניקה לא זוועה או שכן?

אני אצלם שבוע הבא שוב פעם (אחרי יציאה יום לפני ובקושי אכלתי ועוד ירדתי יורת עמוק מבדרך כלל במשקל שבחיים לא עשיתי) ב152.5 אלא אם אתה חושב ששבוע אחד יכול לגרום לבעיה ואולי זה יעזור לסדר את הטכניקה
מה אתה אומר?
שבוע אחד לא יהיה בעיה, אבל אתה בסיכון לפתח הרגלים רעים, שיביאו לפציעה, וממש קשה להיפתר מהרגלים רעים, ככה שעדיף להימנע

• פותח/ת השרשור
שבוע אחד לא יהיה בעיה, אבל אתה בסיכון לפתח הרגלים רעים, שיביאו לפציעה, וממש קשה להיפתר מהרגלים רעים, ככה שעדיף להימנע
אני יודע שאני עושה טעות שמח בכל מקרה שאתה נותן ביקורת שבוע הבא אתקן מה שאני יכול ואעלה עוד פעם סרטון מקווה שיהיה יותר טוב (פשוט אני ממש קרוב למטרה הראשונית שלי 160)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית