הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית AB למסה

• פותח/ת השרשור nukbar
  • פורסם בתאריך

nukbar

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
גובה 183 משקל 75
מטרות איפשהו באמצע בין בילדינג לליפטינג
משקלים כרגע לחמישיות: סקוואט 90, דלליפט 130, בנץ' 70, פרס 50
יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע A-B-A ויש לי גישה לכלוב רק פעם בשבוע, בגלל זה הוספתי סופרסט פשיטה/כפיפה באימון A

A:
בנץ' 3X5+1X8-10
מקבילים עם משקל 3X8-12
מתח עם משקל 3X5
חתירה 3X8-10
יד קדמית/אחורית 3X8-12
פשיטת/כפיפת רגליים בסופרסט 3X10

B:
סקוואט 3X5
פרונט סקוואט 3X8
פרס 3X5
דלליפט 5X5 בפרמידה עולה (כמו במדקאו)

מה אומרים?

אז אתה אומר שזה טעות להגיד שתזונה נכונה עדיפה על לתאמן ותזונה לא נכונה?
וחד משמעית,אדם שיעבוד קשה בחד"כ ולא יאכל כמו שצריך,יראה תוצאות יותר מאדם שלא מתאמן אבל אוכל טוב
זה בדיוק מה שאמרתי פשוט זה נשמע שהתכוונתי למשהו אחר בסדר סדרנו את האי הבנה ?
הכל טוב אחי,סך הכל מנהלים דו שיח,הכל טוב

וחד משמעית,אדם שיעבוד קשה בחד"כ ולא יאכל כמו שצריך,יראה תוצאות יותר מאדם שלא מתאמן אבל אוכל טוב

הכל טוב אחי,סך הכל מנהלים דו שיח,הכל טוב
גם אני חשבתי ככה יהיה יותר חזק ושרירי ברור ,לא גוף יותר חטוב ויפה מאדם שאוכל מאוזן.
אני מדבר על גוף ממוצא שיש לו מסת שריר ממוצאת לא אדם אם מסת שריר נמוכה פה המקרה שונה .

אני אישית פווארליפטר כבר שנה לא כזה אכפת לי מבטן אבל שהייתי אוכל נכון בbjj היה לי גוף מאוד יפה .

היום הבנתי בהרבה מהכח קשור בתזונה שהתחלתי לאכול נכון (לפוואר ליפטניג) עלייתי מ130 קילו ל180 דדליפט מ80 קילו ל105 קילו בנצ מ40 ל70 קילו פרס ו100 ל157.5 סקוואט בארבע חודש.
אני שוקל 70 קילו אז זה המון בשבילי.

בכל מקרה אוכל זה הדלק של הגוף בלי האוכל יהיה בלתי אפשרי להשיג שום תוצאה שמכבת את עצמה .

יש כאלה שבאופן טבעי אוכלים נכון אז זה נראה שאפשר גם בלי אבל אנשים כמוני שכל התזונה שלהםצזה סוכרים לא יגיעו להרבה אם לא ישנו תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית