הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה באוברהאד פרס

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. יש לי בעיה עם התרגיל אוברהאד פרס,מתאמן יותר מחצי שנה ולא עולה בו משקלים בכלל...בשאר התרגילים אני כן מתחזק ועולה במשקלי עבודה...תזונה לא נראה לי בעיה,מכיוון שאני מתחזק בתרגילים אחרים...עכשיו שמתי לב שהגב ממש מתקמר לכיוון אחורה ואני מרגיש לחץ בגב כשאני עושה את התרגיל לא מרגיש את הכתפיים בכלל..ניסיתי לכווץ את הישבן חזק ולנשום בצורה נכונה (להחזיק אוויר בבטן) אבל כלום לא עוזר...חשבתי לוותר על התרגיל ולעשות במקומו לחיצת כתפיים במשקולות יד על ספסל בישיבה...מה אומרים?

נראה שהבעיה בטכניקה שלך או שאתה מנסה משקלים כבדים מדי.
תבקש ממדריך שיראה לך איך לעשות את זה.

אני בצבא עשיתי עם דאמבלים,כל פעם יד אחת. זה פתרון חמוד אבל עדיף מוט.

• פותח/ת השרשור
נראה שהבעיה בטכניקה שלך או שאתה מנסה משקלים כבדים מדי.
תבקש ממדריך שיראה לך איך לעשות את זה.

אני בצבא עשיתי עם דאמבלים,כל פעם יד אחת. זה פתרון חמוד אבל עדיף מוט.
אין מצב שאני מנסה משקלים כבדים מדי הורדתי היום לאשכרה 5 קילו ועדיין היה לי לחץ בגב . הבעיה שאני לא מצליח לתקן את הטכניקה לא משנה כמה אני מנסה

תפוס מדריך בחולצה,תגיד לו יש לי כאבי גב בתרגיל הזה.
הוא יבוא בריצה לעזור לך
שמישהו ישגיח עליך,שיראו שאתה מבצע נכון

• פותח/ת השרשור
תפוס מדריך בחולצה,תגיד לו יש לי כאבי גב בתרגיל הזה.
הוא יבוא בריצה לעזור לך
שמישהו ישגיח עליך,שיראו שאתה מבצע נכון
אוקי אבל בנתיים עד שאתקן ממליץ לי להפסיק איתו ולעשות במקום דאמבלס?

זה לא תרגיל פשוט בכלל מבחינת טכניקה. לי זה היה התרגיל שהיה הכי קשה לי ללמוד, יותר מכל מורכב אחר.
חפש סרטון הדרכה טוב ומובן ביוטיוב, שים כל פעם דגש על משהו אחר, אחרי שנראה לך שאתה עושה טוב, צלם את עצמך ותעלה לפה או שתראה למאמן. חשוב שתבין מה אתה עושה לא נכון לפני שאתה רץ לתקן את זה.
אה ו-5 קילו בכל צד במוט זה לא בהכרח מעט. כדי ללמוד טכניקה הייתי עובד עם מוט ריק, גם בשביל לא לגרום לעצמי נזק.

אתה יכול גם לוותר עליו ולעשות עם דאמבלים.

• פותח/ת השרשור
זה לא תרגיל פשוט בכלל מבחינת טכניקה. לי זה היה התרגיל שהיה הכי קשה לי ללמוד, יותר מכל מורכב אחר.
חפש סרטון הדרכה טוב ומובן ביוטיוב, שים כל פעם דגש על משהו אחר, אחרי שנראה לך שאתה עושה טוב, צלם את עצמך ותעלה לפה או שתראה למאמן. חשוב שתבין מה אתה עושה לא נכון לפני שאתה רץ לתקן את זה.
אה ו-5 קילו בכל צד במוט זה לא בהכרח מעט. כדי ללמוד טכניקה הייתי עובד עם מוט ריק, גם בשביל לא לגרום לעצמי נזק.

אתה יכול גם לוותר עליו ולעשות עם דאמבלים.
כן בנתיים נראלי אוותר כי הגב עוד שניה נשבר לי וזה יותר נזק מתועלת..

היי. יש לי בעיה עם התרגיל אוברהאד פרס,מתאמן יותר מחצי שנה ולא עולה בו משקלים בכלל...בשאר התרגילים אני כן מתחזק ועולה במשקלי עבודה...תזונה לא נראה לי בעיה,מכיוון שאני מתחזק בתרגילים אחרים...עכשיו שמתי לב שהגב ממש מתקמר לכיוון אחורה ואני מרגיש לחץ בגב כשאני עושה את התרגיל לא מרגיש את הכתפיים בכלל..ניסיתי לכווץ את הישבן חזק ולנשום בצורה נכונה (להחזיק אוויר בבטן) אבל כלום לא עוזר...חשבתי לוותר על התרגיל ולעשות במקומו לחיצת כתפיים במשקולות יד על ספסל בישיבה...מה אומרים?
איך אתה עובד על הפרס(סטים,חזרות בשבוע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית