הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדיו בחיטוב

silverbackgorilla

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם זאת שאלה שעלתה לי הרבה זמן בראש ולא ידעתי את התשובה שלה.
בחיטוב הרי 90 % מהתוצאות הם תזונה
זאת אומרת לדוגמא ואני עושה חיטוב וצורך 1900 קלוריות ביום ובנוסף לכך עושה פעילות אירובית ששורפת כ50 קלוריות זאת אומרת שאני צריך להחזיר את הקלוריות האלו באוכל נכון?(בשביל לתחזק את הגוף שהשרירים יתאחו)
אז לשאלתי אם קרדיו בכלל נחוץ לחיטוב מה ההבדל אם אני פשוט יאכל 1900 עם קרדיו או שאני יוריד את הצריכה היומית ל1850 ולא יעשה קרדיו?
יהיה שינוי כלשהוא בתוצאות? אם לא אז למה בכלל לעשות קרדיו(לאנשים שלא מעניין אותם סיבולת לב ריאה)
והאם באמת צריך להוסיף את הקלוריות ששורפים בקרדיו?

שלום לכולם זאת שאלה שעלתה לי הרבה זמן בראש ולא ידעתי את התשובה שלה.
בחיטוב הרי 90 % מהתוצאות הם תזונה
זאת אומרת לדוגמא ואני עושה חיטוב וצורך 1900 קלוריות ביום ובנוסף לכך עושה פעילות אירובית ששורפת כ50 קלוריות זאת אומרת שאני צריך להחזיר את הקלוריות האלו באוכל נכון?(בשביל לתחזק את הגוף שהשרירים יתאחו)
אז לשאלתי אם קרדיו בכלל נחוץ לחיטוב מה ההבדל אם אני פשוט יאכל 1900 עם קרדיו או שאני יוריד את הצריכה היומית ל1850 ולא יעשה קרדיו?
יהיה שינוי כלשהוא בתוצאות? אם לא אז למה בכלל לעשות קרדיו(לאנשים שלא מעניין אותם סיבולת לב ריאה)
והאם באמת צריך להוסיף את הקלוריות ששורפים בקרדיו?
בוא נתחיל מזה שתפסיק להגיד ״קרדיו״
דבר שני הבנתה נכון.. אירובי סך הכל מגדיל את הגרעון הקלורי ומאפשר לך לאכול יותר. מבחינה בריאותית אני מניח שאתה יודע מה התועלת שלו. בכל מקרה, אפשר לעשות חיטוב גם בלי אירובי.

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שתפסיק להגיד ״קרדיו״
דבר שני הבנתה נכון.. אירובי סך הכל מגדיל את הגרעון הקלורי ומאפשר לך לאכול יותר. מבחינה בריאותית אני מניח שאתה יודע מה התועלת שלו. בכל מקרה, אפשר לעשות חיטוב גם בלי אירובי.
אתה אומר את זה כאילו זה לא נכון לאמר קרדיו

אירובי עושים כדי לשמור על כושר אירובי אם זה מעניין אותך ובתור עזרה לחיטוב כי לפעמים זה עדיף (פסיכולוגית) מלהוריד עוד אוכל
בגדול צריך להוסיף את הקלוריות ששרפת אם מדובר בזמן ארוך של פעילות אירובית אבל 50 קלוריות זה מינורי לא הייתי מתאמץ להשלים אותן..

• פותח/ת השרשור
אירובי שורף קלוריות אז אני מניח שאתה מבין למה הוא חשוב בחיטוב
הוא לא כזה חשוב אם המטרה שלך לא להשתפר בסיבולת לב ריאה
באותה מידה אתה יכול פשוט להוריד קלוריות מהתפריט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית