הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך לשנות תוכנית? ולאיזו?

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
קצת רקע:
אחרי שנה + בלי אימונים חזרתי לפני כחודשיים להתאמן, וע"פ המלצה התחלתי FBW כדי לחזור לעניינים, ועקב חוסר זמן פשוט נשארתי איתה.
(בגלל שאין לי כלוב או ראק בחדר כושר אז אני לא יכול לעשות סקוואט..)

ולנושא.
אני מרגיש קצת תקוע עם התוכנית כרגע, וגם מרגיש צורך רציני לעבור לפיצולים (יש לי גם הרבה יותר זמן להשקיע עכשיו) בגלל שאני יודע ומרגיש בצורך להשקיע יותר בחזה וברגליים.
*אני בחיטוב*.
בנוסף, הFBW שלי כלל רק שני תרגילים מורכבים (בנט אובר: 8*95 כרגע וחזה: 90*6, והשאר אלו לחיצת רגליים תרגילי ידיים וכתפיים), כמובן שהייתי רוצה להוסיף סוף סוף לתוכנית שלי תרגיל כמו דד ליפט (יש לי גב עם גנטיקה מעולה ומת לראות איך הגוף יגיב לתרגיל הזה).

אז.. מה אני עושה?
לעבור לAB?
אפשר המלצה לתוכנית ספציפית עם פירוט תרגילים וחזרות?

תודה מראש לכולם!

http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/

יש פה כמה תוכניות לחיטוב,תבחר אחת ואני לא חושב על פתרון נורמלי לבעיית הסקוואט.

יש לך אולי סמית'משין?? כי אתה יכול לקחת תמוט של הסמית' לתקוע אותו ממש למעלה ולהשתמש בראק שלו כדי לשים שם מוט אולימפי.. אצלי במכון יש סמית' שמאפשר את זה.

לדוגמה:

foto_xd400.jpg

אתה רואה,אין בעיה לשים שם מוט ולעשות סקוואט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

יש פה כמה תוכניות לחיטוב,תבחר אחת ואני לא חושב על פתרון נורמלי לבעיית הסקוואט.

יש לך אולי סמית'משין?? כי אתה יכול לקחת תמוט של הסמית' לתקוע אותו ממש למעלה ולהשתמש בראק שלו כדי לשים שם מוט אולימפי.. אצלי במכון יש סמית' שמאפשר את זה.

לדוגמה:

foto_xd400.jpg

אתה רואה,אין בעיה לשים שם מוט ולעשות סקוואט

רעיון מעניין, אני לא בטוח שאפשר אצלי אבל אני אנסה את זה היום! ממש תודה!
בנוסף, לפי התוכנית הראשונה שמפורטת בלינק שצירפת, האם אני יכול להחליף את הלחיצה הצרפתית בפשיטת מרפקים ומתח בתוספת משקל בתרגיל אחר כלשהו?

אפשר להחליף, מתח אפשר להחליף במשיכה כולשהי.
בקשר ל "להשקיע יותר ברגליים וחזה", ממה אתה מצפה לגדול בדיוק כשאתה במאזן קלורי שלילי? לא יקרה חביבי.

• פותח/ת השרשור
בסמית אצלינו אי אפשר לשים שום מוט חיצוני... יש פתרונות אחרים? (עד שעובר חדר כושר עוד חודש..)

בסמית אצלינו אי אפשר לשים שום מוט חיצוני... יש פתרונות אחרים? (עד שעובר חדר כושר עוד חודש..)

קודם לפני שאתה עובר מכון תבדוק אם במכון השני יש כלוב.

זה מצוין שאתה עובר עוד חודש,עד אז תלמד טכניקה עם מוט ריק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית