הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת פחמימות רק בחיטוב?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אהלן חברים, עברתי למסה סוג של. הייתי שבוע על ניטרלי ועכשיו אני במסה, 2400 קלוריות ובהמשך עוד אעלה.
רציתי לשאול - העמסת פחמימות זה כל כמה זמן? והאם זה גם אפשרי במסה? אם נגיד אני על 275 גרם פחמימה, זה לא עמוס מדי? וכמה אני צריך להוסיף לזה? כמה זמן או בכלל ימים זה נמשך? אני ממש אשמח אם תקדישו זמן ותענו! תודה 😃

אהלן חברים, עברתי למסה סוג של. הייתי שבוע על ניטרלי ועכשיו אני במסה, 2400 קלוריות ובהמשך עוד אעלה.
רציתי לשאול - העמסת פחמימות זה כל כמה זמן? והאם זה גם אפשרי במסה? אם נגיד אני על 275 גרם פחמימה, זה לא עמוס מדי? וכמה אני צריך להוסיף לזה? כמה זמן או בכלל ימים זה נמשך? אני ממש אשמח אם תקדישו זמן ותענו! תודה 😃

במסה לא צריך שום העמסה - אתה הרי גם ככה אוכל מספיק פחמימות. בכל מקרה, אם קראת את המדריך לחיטוב, רשום שם שהעמסה אינה נחוצה מבחינה פזיולוגית אבל היא יכולה לעזור לחלק מהאנשים מבחינה פסיכולוגית.

• פותח/ת השרשור
במסה לא צריך שום העמסה - אתה הרי גם ככה אוכל מספיק פחמימות. בכל מקרה, אם קראת את המדריך לחיטוב, רשום שם שהעמסה אינה נחוצה מבחינה פזיולוגית אבל היא יכולה לעזור לחלק מהאנשים מבחינה פסיכולוגית.
ומה לגבי ציט די פעם בחודש?
נ.ב אני על 275 גרם פחמימה עד כמה זה טוב? לפני זה בניטרחי הייתי על 235

ומה לגבי ציט די פעם בחודש?

נ.ב אני על 275 גרם פחמימה עד כמה זה טוב? לפני זה בניטרחי הייתי על 235

א. תוציא את המשפט הזה ״צ׳יא מיל״ מהלקסיקון, אין דבר כזה. מה שכן יכול לקרות זה
שבמידה ותכניס באותו היום אלפי קלוריות, זאת כבר תיהיה בעיה.
ב. אם אתה מרגיש בסדר עם הכמות הזאת של הפחמימה, אז תשאר איתה.

• פותח/ת השרשור
א. תוציא את המשפט הזה ״צ׳יא מיל״ מהלקסיקון, אין דבר כזה. מה שכן יכול לקרות זה
שבמידה ותכניס באותו היום אלפי קלוריות, זאת כבר תיהיה בעיה.
ב. אם אתה מרגיש בסדר עם הכמות הזאת של הפחמימה, אז תשאר איתה.
מממ, מובן לגבי הכמות אנאעארף, מרגיש סבבה אין לי גם בעיה ךדחוף 400 גרם סתם שאלתי בכלליות, תודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית