תקועה במשקל ויורדת רק עם קלוריות נמוכות

• פותח/ת השרשור SIFITT
  • פורסם בתאריך

SIFITT

משתמש מתחיל
37
13
נק' מוניטין:
25
37
13
היי אני בת 33 משקל 59.7 - 60 ק"ג 1.69 סמ
התחלתי את החיטוב במשקל 65-64 בערך

אני מצליחה לרדת רק על קלוריות נמוכות 1200-1300
ואני מעריכה שהאחוז שומן הוא באזור 25-24% והמטרה לרדת ל20% שומן שזה בערך משקל 56 קג
מתאמנת 4 כוח בשבוע ומשתדלת לעמוד ביעד צעדים- כמעט ולא עושה אירובי כי זה ממש גורם לי לרעב
השאלה מה לעשות ? המשקל די תקוע לי כמעט ולא יורד, יש ימים שאני מרגישה ממש רע בגלל הקלוריות הנמוכות למרות שהדיאטה מאוזנת
ויש לי לצערי גם הרבה פעמים בינג'ים שזה עוד יותר מעכב את הירדה כי צריך להתאפס מהתחלה על התפריט מחדש
האם כדאי לעלות את הקלוריות לתקופה מסוימת או להוסיף אירובי? באסה אבל כן אני לא יורדת על 1400-1500 לצערי

• פותח/ת השרשור
שתדלת לעמוד ביעד צעדים- כמעט ולא עושה אירובי כי זה ממש גורם לי לרעב
השאלה מה לעשות ? המשקל די תקוע לי כמעט ולא יורד, יש ימים שאני מרגישה ממש רע בגלל הקלוריות הנמוכות למרות שהדיאטה מאוזנת
ויש לי לצערי גם הרבה פעמים בינג'ים שזה עוד יותר מעכב את הירדה כי צריך להתאפס מהתחלה על התפריט מחדש
האם כדאי לעלות את הקלוריות לתקופה מסוימת או להוסיף אירובי? באסה אב

את סופרת קלוריות?
בהחלט

נשמע שאת צריכה ליווי או לחלופין לעמוד באמת בסך קלורי מסויים למשך שבועיים, ולבדוק. לא נראה לי שאת בדיוק על הטווח אם את לא בירידה.

היי,

נשמח אם תשתמשי פעם הבאה בכותרת יותר אינפורמטיבית.

במה שכתבת יש כמה בעיות:

1. אם יש בינג׳ים הם יהיו כנראה גם אחרי שתסיימי לרדת במשקל ולכן הם יעלו אותך חזרה במשקל וזה שנגעת במספר קסם שנקרא 56 ק״ג זו תהיה נגיעה קלה בלבד עם הידרדרות אחורה משמע את צריכה ליווי מקצועי שיבודד מדוע יש את הבינג׳ים הללו וכיצד למגר אותם.

2. 1,200-1,300 זה לא בהכרח סך קלורי נמוך למישהי במשקל שלך שלא מבצעת הרבה פעילות גופנית יזומה ולא יזומה (צעדים). בהחלט במקום כזה אין הרבה מקום לאירובי כי זה ירעיב איתך

3. את תקועה במשקל למרות הסך הקלורי הנמוך כנראה בגלל שהמאזן הקלורי הוא שבועי ולא יומי והבינג׳ים ייתכן ומכסים על גירעון קלורי של שבוע שלם. בנוסף, יכול להיות שאת לא ממש פעילה ואז הגירעון הקלורי בפני עצמו נמוך יחסית ברמה היומית.

כך או כך הייתי מחשב מסלול מחדש וקודם מתייחס לבינג׳ים ואז שם לעצמי מטרה לרדת במשקל, אחרת לא תשארי במשקל החדש גם אם תגיעי אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית