הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

trt

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני די ותיק בפורום וותיק בתחום הסייקלים , אני מבצע כבר כמה שנים טובות כ2 סייקלים בשנה כאשר של סייקל נמשך כ3 חודשים לערך ,הגעתי למסה יפה של 110 קילו על 12 אחוז שומן נראה ומרגיש מעולה .
בין לבין הסייקלים אני מבצע פיסיטי כמובן כמו שצריך ובודק את עצמי לגבי התאוששות ,אציין כי אני לא נרתע מחוסר בפוריות מכיוון שיש לי ילד נשמע הזוי אבל נכון ,
השאלה שלי למקצוענים כאן כמובן האם לא עדיף לבצע trt בין לבין הסייקלים זריקה בשבוע של 250 סוס כדי לשמר את מסת השריר ואז להמשיך לעוד סייקל מאשר פיסיטי ?
אני מודע שיש השלכות לנושא אבל אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שעושה סייקלים בצורה כזו וtrt ? מבחינת בדיקות הורמנליות שעשה עד כמה זה השפיע ומה בדיוק היו התוצאות ?
והאם שווה לי לעשות בדיקות הורמנליות כאשר אני יורד מהסייקל בtrt עצמו כי מן הסתם כל המערכת ההורמונלית עדיין לא בשיאה כמו שאומרים.

מה שאתה מתאר נקרא בלאסט&קרוז, ויש דרך לבצע אותו מעבר לזריקות טסט, כמו שימוש בדקפפטיל אחת לכמה זמן.
לא מכיר יותר מדי לעומק, אני יודע שדיברו על זה כאן בפורום מעט.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר נקרא בלאסט&קרוז, ויש דרך לבצע אותו מעבר לזריקות טסט, כמו שימוש בדקפפטיל אחת לכמה זמן.
לא מכיר יותר מדי לעומק, אני יודע שדיברו על זה כאן בפורום מעט.
צריך טריפוטולין לאחר סיום הבלאסט אנד קרוז את זה אני יודע כדי לשקם את המערכת מהר , אבל לגבי השאלות ששאלתי מחכה שמישהו עם המון ידע יענה.

אני די ותיק בפורום וותיק בתחום הסייקלים , אני מבצע כבר כמה שנים טובות כ2 סייקלים בשנה כאשר של סייקל נמשך כ3 חודשים לערך ,הגעתי למסה יפה של 110 קילו על 12 אחוז שומן נראה ומרגיש מעולה .
בין לבין הסייקלים אני מבצע פיסיטי כמובן כמו שצריך ובודק את עצמי לגבי התאוששות ,אציין כי אני לא נרתע מחוסר בפוריות מכיוון שיש לי ילד נשמע הזוי אבל נכון ,
השאלה שלי למקצוענים כאן כמובן האם לא עדיף לבצע trt בין לבין הסייקלים זריקה בשבוע של 250 סוס כדי לשמר את מסת השריר ואז להמשיך לעוד סייקל מאשר פיסיטי ?
אני מודע שיש השלכות לנושא אבל אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שעושה סייקלים בצורה כזו וtrt ? מבחינת בדיקות הורמנליות שעשה עד כמה זה השפיע ומה בדיוק היו התוצאות ?
והאם שווה לי לעשות בדיקות הורמנליות כאשר אני יורד מהסייקל בtrt עצמו כי מן הסתם כל המערכת ההורמונלית עדיין לא בשיאה כמו שאומרים.
אפשר לעשות את זה- זה שיטה של מי שלא רוצה לעשות צעד אחורה אחרי הסייקלים. ובמטרה לשמר כמה שיותר. מקובל בעיקר באמריקה איפו שיש הרבה מפלצות זאת הדרך.

אפשר לעשות את זה- זה שיטה של מי שלא רוצה לעשות צעד אחורה אחרי הסייקלים. ובמטרה לשמר כמה שיותר. מקובל בעיקר באמריקה איפו שיש הרבה מפלצות זאת הדרך.
ממה נראה לך יותר קל להתאושש?
5-6 חודשים של סייקל כמו שצריך
או בלאסט וקרוז שיכול להגיע גם ל 8-10 חודשים?

אני לא מדבר על האידיאל ועל ללכת לפי להספר,רק להבדל בהתאוששות

בוא ניקח סיטואציה שזה אותם כמויות ואותם חומרים.
למה לעשות קרוז? למה לא חצי שנה רצוף , שחצי מסה וחצי חיטוב?
בגלל זה אני שואל אם יש הבדל בהתאוששות

בלאסט וקרוז עושים עם טסט בלבד 250 מלגרם בשבוע... וסייקלים אפשר להרביץ גרם טסט עם טרן/ דקה, יהיה יותר קשה להתאושש מזה.

נכון,אבל בלאסט& קרוז זה להרבה יותר זמן בסה"כ.
הייצור הטבעי משותק לכמה חודשים יותר.

אבל הבנתי אותך,העיקר זה המינון

חלילה!!
חצי שנה:bananen_smilies011:

ההתלבטות פה אם השיקום יותר קל אחרי בלאסט אנד קרוז שיהיה יותר ארוך,ויתקרב לשנה(על מינונים נורמלים)
או משהו קשוח לחצי שנה שהשיתוק יהיה לפחות זמן..

חוץ מזה,אני מאמין שבגילאי ה20-30 אפשר לשרוד שנה של טסט וננדרולון ולהשתקם יפה

ההה זה שאלת השאלות .. מתי עוצרים .. כמה זמן מושכים ..
זה לא רק בלסאט&קרוז נגד סייקל ארוך .. זה שאלה על מה הזמן לסייקל ? ומה עם משלבים זה וזה וזה אז עכשיו עד כמה זמן ?
כל ציטואציה והבעיות שלה 🥰

@frozen התלהבת מהבננות הדופקות אה 👉👌

• פותח/ת השרשור
בדיוק השאלה מבחינת עדיפות האם לא עדיף לעשות בלאסט אנד קרוז 250 מג טסט בשבוע כדי לשמר תוצאות וכמובן למנוע את ה"נפילה" אחרי הסייקל שאני כל כך שונא מבחינת הרגשה , השאלה מה יותר בריא ?
ברור לי שרוב המפלצות בארהב והפיטנס מודלס למיניהם על בלאסט אנד קרוז קבוע וכמובן גנטיקה היא מילת מפתח בהתאוששות

@rednose היעילות של הקרוז אל מול סייקל ארוך יותר היא מאוד בספק בעיני..
כי למה למשל לא לעשות סייקל ככה -
1-16 מסה טסט ודקה נניח
16-24 חיטוב טסט- ושמירה על עצימות עם עלייה בנפח ובחזרות
ובמהלך הpct להוריד נפח וחזרות עד שאתה פחות או יותר מצליח לעבוד עם העצימות שהשגת
וזהו,השתקמנו והשגנו משקלי עבודה יותר גבוהים

• פותח/ת השרשור
@rednose היעילות של הקרוז אל מול סייקל ארוך יותר היא מאוד בספק בעיני..
כי למה למשל לא לעשות סייקל ככה -
1-16 מסה טסט ודקה נניח
16-24 חיטוב טסט- ושמירה על עצימות עם עלייה בנפח ובחזרות
ובמהלך הpct להוריד נפח וחזרות עד שאתה פחות או יותר מצליח לעבוד עם העצימות שהשגת
וזהו,השתקמנו והשגנו משקלי עבודה יותר גבוהים
מבחינת יעילות ברור שעדיף סייקל ארוך יותר ללא ספק בכלל , אבל מבחינת נזק לדעתי הנזק גדול יותר בסייקל ארוך מאשר בבלאסט אנד קרוז כמובן שלא ניתן לדעת הכל עניין של גנטיקה , שימור תוצאות והרגשה טובה יהיה בקרוז בלי ספק שיישמרו התוצאות פחות או יותר עד לבלאסט של סייקל שני, אני רק ארצה לדעת על סמך של ניסיון אישי של מישהו מהפורום מה הבדיקות ההורמנליות הראו לו בזמן שהיה בקרוז .

אבל מבחינת נזק לדעתי הנזק גדול יותר בסייקל ארוך מאשר בבלאסט אנד קרוז
בלאסט אנד קרוז זה ארוך יותר מ"סייקל ארוך"..אתה מגיע למצטבר של 9-12 חודשים על הורמונים חיצוניים שהייצור הטבעי משותק.
זה, אל מול 5-6 חודשים של סייקל כבד יותר שאתה משותק לפחות זמן.

בנקודות,
חצי שנה של שיתוק על חומרים כבדים יותר(סייקל ארוך)
שנה של שיתוק על חומרים עדינים יותר.(בלאסט וקרוז)

אין לי שמץ של מושג איפה הגבול עובר,ומה עדיף וממה יותר קל להשתקם.
בסוף..שניהם לא מומלצים
אבל גם כספית וטונה זה לא מומלץ אז fuck it.

איך אמרו בפורום אמריקאי שהייתי בו...
"eat clen,tren hard"

@rednose
מה עשית בסוף? קשה מאוד להשיג טריפטורלין היום...
(הוא יכול גם להיות ממש מסוכן בשימוש לא נכון)
צריך טריפוטולין לאחר סיום הבלאסט אנד קרוז את זה אני יודע כדי לשקם את המערכת מהר
כמו שימוש בדקפפטיל אחת לכמה זמן
אם תשתמש בדקפפטיל "אחת לכמה זמן" אתה תיהיה עקר.
זה תרופה שנועדה לעשות סירוס כימי לפדופילים
או להשבית לחלוטין ייצור טסט במקרי סרטן ערמונית שמתפתחים מטסטוסטרון

טריפטורלין(שם גנרי)=דקפפטיל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית