הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון מומלצת?

• פותח/ת השרשור Jviega
  • פורסם בתאריך

Jviega

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אני די חדש בתחום אבקות החלבון, לא ממש יודע מה נחשב איכותי ולא, מה שאני כן יודע זה שיש שני סוגים של אבקות חלבון (סוג החלבון) או משהו כזה.

הגעתי למסקנה שאני צריך לצרוך אבקת חלבון כי אני לא מסוגל לצרוך מינימום של 1.8 גרם חלבון פר קילו כל יום רק ממזון, אפילו לא קרוב לזה.

איזה מוצרי אבקת חלבון נחשבים איכותיים? אני מחפש משהו עם כמה שפחות רכיבים מלאכותיים וכל מיני תוספים מפוקפקים, לפי הבנתי כל אבקות החלבון האלה זה לא הדבר הכי בריא לצרוך על בסיס יומי אבל אין לי ממש ברירות, אז אני מעוניין במה שהכי פחות מזיק

מה מומלץ מבחינת איכות וגם מחיר?

אשמח לעזרה.

מה שאני כן יודע זה שיש שני סוגים של אבקות חלבון (סוג החלבון) או משהו כזה.
יש המון סוגים: סויה, ביצים, מי גבינה ..
אתה אולי מתכוון לשני סוגים של חלבוני חלב, שזה מי גבינה וקזאין.

הגעתי למסקנה שאני צריך לצרוך אבקת חלבון כי אני לא מסוגל לצרוך מינימום של 1.8 גרם חלבון פר קילו כל יום רק ממזון, אפילו לא קרוב לזה.

איזה מוצרי אבקת חלבון נחשבים איכותיים? אני מחפש משהו עם כמה שפחות רכיבים מלאכותיים וכל מיני תוספים מפוקפקים, לפי הבנתי כל אבקות החלבון האלה זה לא הדבר הכי בריא לצרוך על בסיס יומי אבל אין לי ממש ברירות, אז אני מעוניין במה שהכי פחות מזיק

מה מומלץ מבחינת איכות וגם מחיר?
ממליץ לך על חלבון מי גבינה (WHEY), כי הוא גם לא יקר, וגם נחשב מאוד בריא כי הוא מכיל כמות גדולה יחסית של סוגי חומצות אמינו. זה החלבון הכי נמכר ופופולארי לפי דעתי, וזה כנראה לא סתם.
אם להמליץ על אבקה ספציפית, אני לרוב קונה מ- myprotein. יש להם מחירים טובים, לא חושב שתמצא חלבון זול יותר משלהם. לפני שאני מזמין מהם אני מריץ בדיקה באייהרב על המבצעים, וזה באמת נדיר אם אני מוצא משהו במחיר משתלם יותר.
אם אתה רוצה כמה שפחות "זבל" בתוך האבקה, אני יכול להציע לך לקנות אבקה ללא טעם (Unflavoured).

• פותח/ת השרשור

ממליץ לך על חלבון מי גבינה (WHEY), כי הוא גם לא יקר, וגם נחשב מאוד בריא כי הוא מכיל כמות גדולה יחסית של סוגי חומצות אמינו. זה החלבון הכי נמכר ופופולארי לפי דעתי, וזה כנראה לא סתם.
אם להמליץ על אבקה ספציפית, אני לרוב קונה מ- myprotein. יש להם מחירים טובים, לא חושב שתמצא חלבון זול יותר משלהם. לפני שאני מזמין מהם אני מריץ בדיקה באייהרב על המבצעים, וזה באמת נדיר אם אני מוצא משהו במחיר משתלם יותר.
אם אתה רוצה כמה שפחות "זבל" בתוך האבקה, אני יכול להציע לך לקנות אבקה ללא טעם (Unflavoured).

זה לא יקר להזמין מחו"ל אבל? כי הקופסא שוקלת מלא וזה בטח עושה את המשלוח יקר רצח.

תגיד אחי איך הunflavored זה באמת בלי טעם? אני כל פעם רוצה להזצין את זה ומפחד שזה יהיה מלוח או משהו כזה ומגעיל מידי

תגיד אחי איך הunflavored זה באמת בלי טעם? אני כל פעם רוצה להזצין את זה ומפחד שזה יהיה מלוח או משהו כזה ומגעיל מידי
לא הזמנתי את זה אף פעם. לא רואה סיבה להתעלל בעצמי ככה. הממתיקים המלאכותיים במינונים שיש באבקות כנראה שלא יגרמו לך שום נזק בריאותי. אבל יש את השמרנים העקשנים שהללא טעם נועד בשבילהם.
בכל אופן אני מאמין שיהיה לזה טעם לוואי לא נעים כלכך. לא מאמין שמלוח או משהו קיצוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית