הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
שוב, אם אתה טוען שגם ככה אף אחד לא ירצה לבטל, אז שיעבירו בעצמם.

אין שום סיבה לכפות משהו על כלל האזרחים אם זה לא משפיע עליהם.
צבא לא קיים - מדינת ישראל תושמד וזה משפיע על כלל האזרחים.
עניים שלא מקבלים מתנות - לא משפיע על מי שכן הולך לעבוד, ולכן לא רצוי.

אני דרך אגב כן הייתי מסכים להעביר כסף לאוכלוסיות מאוד ספציפיות (נכים ברמה שבאמת לא יכולים לעבוד, זקנים שעלו לארץ ונתקעו בלי פנסיה) אבל ממש לא בתצורה הנוכחית בה גם מנכ"ל בנק פועלים מקבל קצבת נכות וגם פנסיונרים עם וילה ב100 מליון שקל מקבלים קצבת זקנה.

שוב, אם אתה טוען שגם ככה אף אחד לא ירצה לבטל, אז שיעבירו בעצמם.

אין שום סיבה לכפות משהו על כלל האזרחים אם זה לא משפיע עליהם.
צבא לא קיים - מדינת ישראל תושמד וזה משפיע על כלל האזרחים.
עניים שלא מקבלים מתנות - לא משפיע על מי שכן הולך לעבוד, ולכן לא רצוי.

אני דרך אגב כן הייתי מסכים להעביר כסף לאוכלוסיות מאוד ספציפיות (נכים ברמה שבאמת לא יכולים לעבוד, זקנים שעלו לארץ ונתקעו בלי פנסיה) אבל ממש לא בתצורה הנוכחית בה גם מנכ"ל בנק פועלים מקבל קצבת נכות וגם פנסיונרים עם וילה ב100 מליון שקל מקבלים קצבת זקנה.

אני מסכים שיש מחדלים במערכת, אבל עדיין אתה לא מפריד בין מחשבה למעשה ושוב, זה שאנשים רוצים להעביר כסף לחלשים - לא אומר שהם יעבירו כמו שאני רוצה להקפיד על תזונה כל יום ולפעמים לא הולך.

אתה מציג את זה בתור מתנות לעניים וזה לא נכון...
יש המון אנשים נכים שמאוד רוצים לעבוד ולא יכולים.
שתדע לא לעבוד זה לא מציאה.

רק שיהיה ברור, אתה טוען שהרעב ההמוני ברוסיה לא נגרם כתוצאה ישירה מהלאמת החקלאות שיזם סטאלין, ושבעצם הרעב היה קורה באותו קנה מידה בכל מקרה וסתם היה לסטאלין מזל נאחס?

אני טוען שהמטרה לא הייתה להרוג אזרחים

בכל מקרה הטמבל הזה כותב עשרות מיליונים אחרי בדיקה מעמיקה בוויקי (אנגלית)
מתו באותה שנה 1.8 מיליון שזה 1.3 מיליון יותר מהממוצע מתות בשנה ועוד 900 אלף הוסיפו כי לא היה ילודה (אין מקור ל900 אלף) אז...

אין לי בעיה להביא מקורות לדברים שאני אומר בניגוד למר בחור

חברה תצביעו מה שבא לכם באמת..
זהות , הזייה , כחול לבן , ורוד סגול, מרצ , חוסר מרץ...
רק אל תצביעו ליכוד! אני חושב שביבי צריך ללכת הביתה ולתת למישהו אחר להנהיג את הליכוד.
מספיק להיאחז בקרנות המזבח , זה מביך ומראה כמה הבנאדם ילדותי וחסר כבוד עצמי ומוכן למכור עקרונות ויחסים בין לאומים בשביל להכניס ארגון טרור אל תוך הליכוד בשביל לנסות לדחות את הבלתי נמנע.
תהיו חברי אמת תעזרו לביבי להבין שלפעמים לדברים יש סוף... אפילו שהסוף הזה מוביל לכלא.. 🚔

זה אינדיקטור יותר טוב - List of countries by household final consumption expenditure per capita - Wikipedia וכן, לאמריקאי הממוצע יש יותר כסף לבזבז מהאוסטרלי הממוצע גם אחרי הוצאות בריאות.
הדוגמה של מדינות המפרץ לא טובה כי העבדים הם לא אזרחים, ואם המחייה שלהם הייתה מחושבת הPPP היה יורד (ובכל מקרה גם בתור עבד כנראה שיש להם איכות חיים טובה יותר במפרץ ברוב המקרים מאשר במדינות שלהם, אחרת לא היו ממשיכים לבוא בהמוניהם).

קפיטליזם מוחלט לא אומר שאין ממשלה ואין משטרה, זו אנרכיה והיא בכלל לא שיטה כלכלית אלא הרבה מעבר.
למה אתה צריך ביטוח לאומי וקצבאות? במדינה שבה השכר שלך כנראה יהיה מהגבוהים בעולם גם בלי השכלה, יהיה לך מספיק כסף כדי לחסוך ולשים בצד.
לדעתך למדינה יש חובה מוסרית לעזור לזקנים ונכים, יכול להיות שלדעת אדם אחר אין חובה מוסרית כזאת, או שלדעת אדם אחר יש חובה מוסרית לקנות מחשב גיימינג ב10000 שקל לכל אדם כי גיימינג זו זכות בסיסית.
איך אפשר לפתור את הבעיה? אם לדעתך יש חובה מוסרית כזאת, אתה תעביר את הכסף שלך לארגונים התנדבותיים שבניגוד לממשלה יעשו עבודה הרבה יותר טובה בהעברת הכסף למי שבאמת צריך אותו.
אתה יודע כמה כסף נאבד במנגנון המחורבן שנקרא ביטוח לאומי עד שהוא מגיע ל מי שבאמת צריך אותו? סכומים שיכלו לבד לממן די הרבה זקנים ונכים.
הממשלה לא טובה בלנהל שום דבר, גם לא העברות כסף לעניים.

זקנים, דרך אגב, היא בממוצע אוכלוסייה הרבה יותר עשירה מצעירים וברוב המקרים אין שום הגיון לקחת כסף מאדם בן 30 שמשתכר 6000 ש"ח וגר בשכירות בירוחם ולתת אותו לסבא שלו שיש בבעלותו דירה גדולה בראשון לציון עם פנסיה של 8000-10000 ש"ח.

אם בן אדם בריא ושפוי מחליט לא לעשות ביטוח כי "לו זה לא יקרה" והוא נפגע בתאונה, למה שאני ואתה נממן אותו? לא הבנתי באיזו זכות אתה לוקח בעלות על הכסף של אחרים ומחליט לפי איזה קריטריונים צריך לחלק אותו.

אין לי כוונה להפריט לא משטרה ולא מכבי אש.
בתי חולים לעומת זאת בהחלט יש לי כוונה.
איך תמנע מביה"ח מאיר לגבות כמה שהוא רוצה? תשחרר את האחיזה החולנית של הממשלה בשוק ותראה איך תוך שנתיים צץ לך עוד בית חולים לידו עם מחירים יותר זולים.
רוצה לדעת איפה זה עובד מצוין? במחלקות היולדות שמתחרות היום בינהן על כל יולדת, תוך כמה שנים הן הפכו בצורה פלאית ממחסן אמהות לבתי מלון.
לא הבנתי את הדוגמה לגבי נמלים.
אם יהיה יקר בנמל חיפה אנשים יעברו לנמל אשדוד וההפך (כשהם לא יהיו בשליטת מאפיית העובדים).
אם תגבה יותר מדי על כבישים, מי יסע בהם? אתה חושב שעכשיו כשטבק עולה כפול, יהיו אותה כמות מעשנים בארץ?

קפיטליזם מוחלט הוא שיטה כלכלית בשונה מאנרכיה, והפתרון הפשוט לכל הבעיות בארץ הוא שמי שירצה ישלם על הצגות שבהן מחרבנים על דגל ישראל ומי שלא רוצה לא.

עבדים לא אזרחים, אם יש לך אוכלוסיה שגרה במדינה עשרות שנים ולא נכללת בנתונים הכלכליים - הנתונים הכלכליים לא משקפים את המצב של המדינה, אלא רק את המצב של האזרחים.

לא אמרתי אין ממשלה ואין משטרה, אמרתי שקפיטליזם מוחלט זה הפרטה של הכל, כולל משטרה מכבי אש בתי חולים בתי סוהר בתי ספר צבא וכו׳. אני חושב שתסכים איתי שלפחות חלק מהמוסדות הללו צריכים להיות ממשלתיים.

אכן לדעתי למדינה יש חובה מוסרית לעזור למי שלא מסוגל לעזור לעצמו, זו דעה ומותר לחלוק עליה.

לגבי תרומות במקום מיסים - הרעיון של זה יפה, אבל בפרקטיקה אף אחד לא יוותר על סכום נכבד מהמשכורת שלו לתרומות באופן קבוע. מעבר לזה, יווצר מצב של אגודות שצריכות לצעוק חזק יותר / לפרסם יותר / להראות מסכנים יותר כדי לקבל תרומות כי עכשיו זה ארגון התנדבותי פרטי ואם אנשים שוכחים מהם הם קורסים ואנשים ימותו אולי.

אני מסכים איתך לגבי זקנים עם דירה, אבל הם מסוגלים לעזור לעצמם (למכור את הדירה ולחיות יפה עד שיגמר) אני מדבר על אנשים שאין להם אפשרות לדאוג לעצמם, לדוגמא נכים בלי רכוש.

לממן אותו (שאני אומר לממן, אני מדבר ברמה של ביטוח בריאות רגיל שקיים בארץ) זו שוב דעה שלי, שאני לא מתיימר להיות איזה נדבן / טוב לב, אבל אני חושב שיש אנשים שמקבלים החלטות טפשיות אבל הם לא אנשים רעים שמגיע להם להדפק כל החיים. לקחת כסף של אחרים ולהחליט מה לעשות איתו - זה בדיוק התפקיד של הממשלה. אפשר לבקר אותה, אבל גם בקפיטליזם מוחלט, זה עדיין יקרה במידה מסויימת (הרי מישהו צריך לשלם לממשלה למשל).

לא מפריט משטרה ומכבי אש - סבבה אנחנו מסכימים. אבל זה לא קפיטליזם מוחלט.
לא כל ארגון פרטי פועל בתחרות חופשית כי לא תמיד תנאי השוק מאפשרים הקמת תחרות של מתחרים נוספים.
לגבי אשדוד וחיפה - אם אתה חושב ששני נמלים מהווים תחרות - אתה טועה בענק. קוראים לזה דואופול, שני הנמלים ישמרו על מחירים גבוהים ויהנו מרווחיות חזירית כי אין סיבה להוריד.
תיאורטית אפשר לדון על הפעלת כמה חברות פרטיות בתוך נמל קיים (כמו למשל בנמל תעופה) זה יהיה יותר ריאלי אבל עדיין יהיה מישהו מלמעלה שגובה אגרות / עמלות / מיסים וכו׳ על השימוש בנמל מהקבלנים.

אין לי בעיה שמי שרוצה לשלם על הצגה שמחרבנים על דגל ישראל (אגב גם למירי רגב לא). כמה שאני חושב שהיא בהמה שמקומה בבאסטה בשוק הכרמל ולא במשרד התרבות, אני דווקא מסכים איתה על חוק נאמנות בתרבות.

ממליץ בחום למי שחשובה לו לגליזציה (לא שופט אף אחד על מה שחשוב לו) - להצביע זהות.

אם זהות תעבור את אחוז החסימה (סיכוי גבוה שתעבור) היא תתנה את הכניסה לממשלה בלגליזציה של מריחואנה. זהות יכולה לשבת גם עם ביבי וגם עם גנץ, בגלל שגוש הימין - שמאל הולך להיות כנראה מאוד צמוד, מי שינצח ירצה מאוד לצרף את זהות. גם עם 4 מנדטים לזהות יש סיכוי מאוד גבוה להכנס לממשלה ולהעביר את הלגליזציה.

גם בוואלה פרסמו שכנראה יואשם, אבל נאלץ לחכות ולראות.

אני מאוד מקווה שזה אולי יזיז את ציבור המצביעים האטום שלו מהעמדה הכל כך לא הגיונית שלהם.

אני מאוד מקווה שזה אולי יזיז את ציבור המצביעים האטום שלו מהעמדה הכל כך לא הגיונית שלהם.
יוצא לך לראות חדשות בישראל? יש לך איזה ערוץ כזה שם?
כל פעם שהם יוצאים לדרום(בעיקר בדרום זה ככה) לראיין אנשים לקראת בחירות זה כזה:
איש אלמוני - " ביבי הרס את ההרתעה,אין כסף ואין בטחון.
תחקירן חדשות - "למי תצביע?"
איש אלמוני - "רק לליכוד"

עוזרים לשרה לארוז...
חובה להירשם!!!
‎עוזרים לשרה לארוז‎
אחד העמודים המצחיקים שראיתי לאחרונה.
יוצא לך לראות חדשות בישראל? יש לך איזה ערוץ כזה שם?
כל פעם שהם יוצאים לדרום(בעיקר בדרום זה ככה) לראיין אנשים לקראת בחירות זה כזה:
איש אלמוני - " ביבי הרס את ההרתעה,אין כסף ואין בטחון.
תחקירן חדשות - "למי תצביע?"
איש אלמוני - "רק לליכוד"
אני לא צופה כאן בטלויזיה ״רגילה״ כמעט אף פעם, רק שרץ משהו ברקע בחדר אוכל בעבודה.
אני יכול למצוא גישה לערוצי חדשות ישראליים, אבל ניזון בעיקר מוואלה ווואי נט, נכנסתי לפני כמה ימים ל״מידה״ אבל ברחתי מהם שראיתי שהם פשוט אתר תעמולה לליכוד (הם היו פעם מקור מאוד מעניין).

זה לא מפתיע אותי, אין לי שום דבר נגד מצביעי ימין, ימין זו עמדה ריאלית רצינית והגיונית במיוחד בנוף הישראלי. מנגד, מצביעי ליכוד זה משהו שנשגב מבינתי. ביבי שולט עליהם בהיפנוזה כלשהי.

ברצינות הפעם, ראיתי אתמול סרטון של איזה מומחה לתקשורת ושפת גוף שניתח את ההצלחה של ביבי בנושא- הגדרה מחדש של ״שמאל״ בתור מילת גנאי, בוגד, עוכר ישראל, אוהב ערבים וכו׳ וכו׳ וכו׳. ככה שאפילו מפלגת העבודה לא משתמשת במילה שמאל.
ביבי מתייחס לכל מי שלא מסכים איתו - שמאלני. לא קשור בכלל למציאות, זה היועץ המשפטי, המפכל, הרמטכל, שר הבטחון שהוא בעצמו מינה, אפילו לבנט נראה לי שהתייחס פעם בתור שמאלני. ברגע שהוא משריש את הבושה בשמאל, אז מצביעי ימין גאים בעצמם לא יעזו להפוך ל״בוגדים״.

ושפת גוף שניתח את ההצלחה של ביבי בנושא- הגדרה מחדש של ״שמאל״ בתור מילת גנאי, בוגד, עוכר ישראל, אוהב ערבים וכו׳ וכו׳ וכו׳. ככה

והציבור מספיק מטומטם בשביל לא להבין שהמשמעות של שמאל בכלל זה גישה כלכלית-חברתית סוציאל דמוקרטית.
במקור,לא היה בכלל ייחוס לבטחון.
הימין היו חזירים קפיטליסטים,השמאל היו הסוציאלים.
זה לא מפתיע אותי, אין לי שום דבר נגד מצביעי ימין, ימין זו עמדה ריאלית רצינית והגיונית במיוחד בנוף הישראלי.
אני רוצה ימין כלכלי,שמאל חברתי ומרכז בטחוני.
לא יודע מי יתן לי את זה

והציבור מספיק מטומטם בשביל לא להבין שהמשמעות של שמאל בכלל זה גישה כלכלית-חברתית סוציאל דמוקרטית.
במקור,לא היה בכלל ייחוס לבטחון.
הימין היו חזירים קפיטליסטים,השמאל היו הסוציאלים.

אני רוצה ימין כלכלי,שמאל חברתי ומרכז בטחוני.
לא יודע מי יתן לי את זה
כחול לבן, ללא ספק הכי קרוב והאופציה הכי ריאלית להשפיע.

גם בוואלה פרסמו שכנראה יואשם, אבל נאלץ לחכות ולראות.

אתה יכול להגיד לי אולי מה השוחד שהוא לקח?

כחול לבן, ללא ספק הכי קרוב והאופציה הכי ריאלית להשפיע.

טיפה משוחד מצידך (וטיפה תמוהה אבי ניסנקורן)

אתה יכול להגיד לי אולי מה השוחד שהוא לקח?

טיפה משוחד מצידך (וטיפה תמוהה אבי ניסנקורן)

השוחד שנתניהו לקח -
תיק 1000 - מתנות בשווי מליון ש״ח. לעובדי ציבור אסור לקחת אפילו שוקולד. אמא שלי מנהלת מחלקה בבית אבות, כל פעם שמנסים להביא לה מתנה - היא מסרבת ואומר שעפ״י חוק אסור לה לקבל מתנות ומפנה את מי שרוצה לערוץ תרומה למחלקה (ימי כיף לעובדים וכו׳). לא יכול להיות שראש ממשלה בישראל יוציא ״הזמנות״ לאנשים עסקים עם

תיק 2000 - סיקור אוהד בידיעות בתמורה לחיסול התחרות ״ישראל היום״

תיק 3000 - אישור עסקה בזיונית בערוצים לא מקובלים תוך כדי הטיית מכרז וביטול המתחרים בתחום שקשור באופן ישירות לבטחון ישראל, כדי שבני משפחה ומקורבים יהנו ממליונים של עמלות.

תיק 4000 - סיקור אוהד בוואלה בתמורה להטיית עסקת בזק-YES שגובלת במונופול במחיר לא הגיוני (פי 2-3 מהערכת מחיר של מריל לינץ).

מה שנתניהו מפמפם לכולם - ״אין כסף - אין שוחד״. שוחד יכול להיות במגוון צורות, לא רק מעטפות כסף. נתניהו חכם, שאף אחד לא יחשוב שזה לא מתכונן, הוא יודע להלך בין הכסאות ולא ליפול ובכוונה לוקח שוחד ״עמום״ כדי שלא יוכל לאבד את המלוכה. אבל הלכלוך רק נערם והנה אוטוטו מגישים נגדו כתב אישום, או שניים, או שלושה.

לא יכול להיות שאדם ישר מסתבך ב4 פרשיות שונות. בעבר עם אולמרט, שהיה אדם חיובי בנוף הפוליטי, רציתי לאהוד אותו אבל לא יכול להיות שאתה מסתבך כל כך הרבה ואתה עדיין בנאדם ישר. גם אם לא מגישים כתב אישום, לרוב זה מחוסר ראיות. אין שום סיכוי בעולם עם המידע שקיים היום - שביבי בנאדם ישר וערכי ופועל נטו לטובת המדינה.

נתניהו שווה 35-40 מליון ש״ח. נראה לך הגיוני שבנאדם כזה מתבכיין לתקשורת שלא נותנים לו לקחת ״עזרה״ מבן דוד שלו להגנה משפטית? מקורב אחר שלח לו חליפות. נו באמת חליפות (!!!) יש לו תקציב ממשלתי (כנראה פי 10 ממה שצריך) לצורך קניית בגדים. לבנאדם נגמרו הרעיונות איך לקחת שוחד כי הוא קיבל כבר הכל.
לגבי אבי ניסנקורן-
שמע, אני לא חסיד גדול של ועדי עובדים קרימינלים כמו נמלים חברת חשמל וכו׳. אבל אנשים שוכחים שהם לא רוב עובדי הציבור.
יש המון עובדי ציבור מנוצלים בשכר זוועתי - מורים, רופאים, מאבטחים, אחיות וכו׳ וכו׳ וכו׳. יש לך המון עובדי קבלן שמנוצלים בחוסר ברירה ועובדים ליד עוברי מדינה בחצי שכר ואפס זכויות.
אני ממש לא חושב שניסנקורן הוא בנאדם רע, הוא כיהן כיו״ר ההסתדרות ומתוקף תפקידו הוא היה צריך להגן על מורים ואחיות וגם עובדי נמל וחשמל.
הוא העלה את שכר המינימום בארץ שזה משהו מאוד חיובי שבושה שלא נעשה קודם.
חלק מהדברים שעשה בכהונתו:

• הסכם קיבוצי בענף השמירה והאבטחה, מ-22 ביולי 2014[5]
  • הסכם קיבוצי להגדלת ההפרשות לביטוח פנסיוני במשק[6]
  • הסכם קיבוצי שהורחב על ידי שר הכלכלה המחייב כל מעסיק של למעלה ממאה עובדים להעסיק 3% עובדים עם מוגבלויות.[7]
  • הסכם מסגרת לעובדי המגזר הציבורי שנחתם מול שר האוצר משה כחלון, שחלקו יושם בהעלאות שכר דיפרנציאליות (שיקליות). כמו גם הסכם המורה כי עובדי הקבלן בניקיון ושמירה במגזר הציבורי יהנו אף הם משני מענקים חד פעמיים בסך 1000 ש"ח כל אחד בתקופת ההסכם.[8]
  • הסכם מיולי 2015 המורה על קליטתם של כ-15 אלף עובדי קבלן במקצועות הליבה במגזר הציבורי.[9]
צריך לצאת מהגישה של ״ימין נגד שמאל״ וגישה פוליטית מסויימת היא רעה וגישה אחרת היא טובה. לכל גישה יש חסרונות ויתרונות, ניתן לנצל לטובה וניתן לנצל לרעה.

אני מסתכל על הפוליטיקה בארץ כרגע במבט אחר, מי בנאדם ערכי שבאמת אכפת לו מאזרחי המדינה ורוצה לעשות להם טוב? אני בטוח שנתניהו לא. יש אנשים מהקשת הפוליטית שאני לא מסכים עם הדעה שלהם, אבל אני חושב שהם אנשים טובים וערכיים ורוצים רק טוב למדינה.

ספציפית בכחול לבן אם תסתכלו (מי שמתלבט אני באמת מציע לו להסתכל על הרשימה) יש אנשים מימין, משמאל, עשייה חברתית, עשייה בטחונית, עשייה כלכלית, אנשים מהעיתונות, אנשים מכל הרמות הבטחוניות, באמת מגוון מדהים של אנשים עם רזומה מרשים אחד אחד גם במקום ה50 ברשימה. עכשיו תסתכלו על הרשימה של הליכוד, על ח״כים מלוכלכים כמו ביטן ואמסלם עם עבר מפוקפק שבקושי נשארו מחוץ לכלא, הם נשארו בליכוד רק כי הם הכלבלבים של ביבי שפועלים ללא הרף כדי לחוקק חוקים שישאירו אותו מחוץ לכלא, על כס המלכות.

השוחד שנתניהו לקח -
תיק 1000 - מתנות בשווי מליון ש״ח. לעובדי ציבור אסור לקחת אפילו שוקולד. אמא שלי מנהלת מחלקה בבית אבות, כל פעם שמנסים להביא לה מתנה - היא מסרבת ואומר שעפ״י חוק אסור לה לקבל מתנות ומפנה את מי שרוצה לערוץ תרומה למחלקה (ימי כיף לעובדים וכו׳). לא יכול להיות שראש ממשלה בישראל יוציא ״הזמנות״ לאנשים עסקים עם

תיק 2000 - סיקור אוהד בידיעות בתמורה לחיסול התחרות ״ישראל היום״

תיק 3000 - אישור עסקה בזיונית בערוצים לא מקובלים תוך כדי הטיית מכרז וביטול המתחרים בתחום שקשור באופן ישירות לבטחון ישראל, כדי שבני משפחה ומקורבים יהנו ממליונים של עמלות.

תיק 4000 - סיקור אוהד בוואלה בתמורה להטיית עסקת בזק-YES שגובלת במונופול במחיר לא הגיוני (פי 2-3 מהערכת מחיר של מריל לינץ).

מה שנתניהו מפמפם לכולם - ״אין כסף - אין שוחד״. שוחד יכול להיות במגוון צורות, לא רק מעטפות כסף. נתניהו חכם, שאף אחד לא יחשוב שזה לא מתכונן, הוא יודע להלך בין הכסאות ולא ליפול ובכוונה לוקח שוחד ״עמום״ כדי שלא יוכל לאבד את המלוכה. אבל הלכלוך רק נערם והנה אוטוטו מגישים נגדו כתב אישום, או שניים, או שלושה.

לא יכול להיות שאדם ישר מסתבך ב4 פרשיות שונות. בעבר עם אולמרט, שהיה אדם חיובי בנוף הפוליטי, רציתי לאהוד אותו אבל לא יכול להיות שאתה מסתבך כל כך הרבה ואתה עדיין בנאדם ישר. גם אם לא מגישים כתב אישום, לרוב זה מחוסר ראיות. אין שום סיכוי בעולם עם המידע שקיים היום - שביבי בנאדם ישר וערכי ופועל נטו לטובת המדינה.

נתניהו שווה 35-40 מליון ש״ח. נראה לך הגיוני שבנאדם כזה מתבכיין לתקשורת שלא נותנים לו לקחת ״עזרה״ מבן דוד שלו להגנה משפטית? מקורב אחר שלח לו חליפות. נו באמת חליפות (!!!) יש לו תקציב ממשלתי (כנראה פי 10 ממה שצריך) לצורך קניית בגדים. לבנאדם נגמרו הרעיונות איך לקחת שוחד כי הוא קיבל כבר הכל.
לגבי אבי ניסנקורן-
שמע, אני לא חסיד גדול של ועדי עובדים קרימינלים כמו נמלים חברת חשמל וכו׳. אבל אנשים שוכחים שהם לא רוב עובדי הציבור.
יש המון עובדי ציבור מנוצלים בשכר זוועתי - מורים, רופאים, מאבטחים, אחיות וכו׳ וכו׳ וכו׳. יש לך המון עובדי קבלן שמנוצלים בחוסר ברירה ועובדים ליד עוברי מדינה בחצי שכר ואפס זכויות.
אני ממש לא חושב שניסנקורן הוא בנאדם רע, הוא כיהן כיו״ר ההסתדרות ומתוקף תפקידו הוא היה צריך להגן על מורים ואחיות וגם עובדי נמל וחשמל.
הוא העלה את שכר המינימום בארץ שזה משהו מאוד חיובי שבושה שלא נעשה קודם.
חלק מהדברים שעשה בכהונתו:

• הסכם קיבוצי בענף השמירה והאבטחה, מ-22 ביולי 2014[5]
  • הסכם קיבוצי להגדלת ההפרשות לביטוח פנסיוני במשק[6]
  • הסכם קיבוצי שהורחב על ידי שר הכלכלה המחייב כל מעסיק של למעלה ממאה עובדים להעסיק 3% עובדים עם מוגבלויות.[7]
  • הסכם מסגרת לעובדי המגזר הציבורי שנחתם מול שר האוצר משה כחלון, שחלקו יושם בהעלאות שכר דיפרנציאליות (שיקליות). כמו גם הסכם המורה כי עובדי הקבלן בניקיון ושמירה במגזר הציבורי יהנו אף הם משני מענקים חד פעמיים בסך 1000 ש"ח כל אחד בתקופת ההסכם.[8]
  • הסכם מיולי 2015 המורה על קליטתם של כ-15 אלף עובדי קבלן במקצועות הליבה במגזר הציבורי.[9]

1000 - מצטער לאכזב אותך אבל אמא שלך היא היחידה שלא לוקחת מוזמן להגיע לבית חולים ולראות כל יום מתנות שמקבלות האחיות... כנל רופאים
חוץ מזה שהם חברים ומיליון שקל בשבילו זה 5 שקל בשבילך

2000 - ביבי לא רק שלא קיבל סיקור אוהב בידיעות אחרונות גם פירק את הממשלה בגלל החוק הזה
חוץ מזה שזה מעלה את השאלה למה לפיד לא נחקר כי הוא דווקא היה בעד החוק וקיבל סיקור אוהד (מעניין אותי שתגיב על זה ולמה לדעתך זה בסדר שלא חוקרים בכלל את לפיד שבו נודה באמת נראה שהוא באמת קיבל "שוחד" סיקור אוהד)

3000 - התוגבה של ביבי "כל ההחלטות בעניין בזק אושרו ע"י כל הרגולטורים האחראיים וראש הממשלה פעל ללא רבב, כפי שמשרד המשפטים קבע במסמך רשמי"

4000 - שוב פעם בעייתי לי הקטע כי לא הסיקור היה הרבה יותר נגדו מאשר בעדו.......

למה לבן אדם לקחת שוחד של מיליונים בודדים שהוא יכול פשוט לא להיות ראש הממשלה ולעשות בהרצאות הרבה הרבה יותר כסף
בנוסף למה רק הוא מואשם ולא לפיד שנראה הרבה יותר חשוד ממנו

1000 - מצטער לאכזב אותך אבל אמא שלך היא היחידה שלא לוקחת מוזמן להגיע לבית חולים ולראות כל יום מתנות שמקבלות האחיות... כנל רופאים
חוץ מזה שהם חברים ומיליון שקל בשבילו זה 5 שקל בשבילך

2000 - ביבי לא רק שלא קיבל סיקור אוהב בידיעות אחרונות גם פירק את הממשלה בגלל החוק הזה
חוץ מזה שזה מעלה את השאלה למה לפיד לא נחקר כי הוא דווקא היה בעד החוק וקיבל סיקור אוהד (מעניין אותי שתגיב על זה ולמה לדעתך זה בסדר שלא חוקרים בכלל את לפיד שבו נודה באמת נראה שהוא באמת קיבל "שוחד" סיקור אוהד)

3000 - התוגבה של ביבי "כל ההחלטות בעניין בזק אושרו ע"י כל הרגולטורים האחראיים וראש הממשלה פעל ללא רבב, כפי שמשרד המשפטים קבע במסמך רשמי"

4000 - שוב פעם בעייתי לי הקטע כי לא הסיקור היה הרבה יותר נגדו מאשר בעדו.......

למה לבן אדם לקחת שוחד של מיליונים בודדים שהוא יכול פשוט לא להיות ראש הממשלה ולעשות בהרצאות הרבה הרבה יותר כסף
בנוסף למה רק הוא מואשם ולא לפיד שנראה הרבה יותר חשוד ממנו

1000:
ראש הממשלה צריך להיות הרבה יותר ישר מאשר אחות שמשתכרת 5000 בחודש או אפילו רופא. אתה מציג כאן גישה ישראלית מטופשת (סלח לי על הביטוי) של ״אבל כולם עושים את זה, זה בסדר״. אז אם שוטר עובר באדום, חונה בחניית נכים ונוסע על 170 קמ״ש זה בסדר ואסור להעניש אותו, ״כי כולם עושים את זה?״

2000:
ביבי לא קיבל סיקור בידיעות אחרונות מזה המון שנים - בדיוק את זה הוא בא לשנות! ברור שלא קיבל סיקור אוהד כי לא הייתה שום עסקה. תקשיב להקלטות. תחליט בעצמך.
לפיד שיתף פעולה עם המשטרה, תיעד את פגישותיו עם מוזס כמו שצריך ולא החביא שום דבר. נתניהו לעומת זאת - לא.
אם לפיד הציע הטבות בתמורה לסיקור חיובי - מבחינתי שישלח לכלא מחר.

3000:
בדיוק על זה הוא השפיע! שהכל יאושר והכל יהיה טוב על הנייר. תתחיל לפתח מחשבה ביקורתית שלא כל דבר עם חותמת הוא ״כשר״.

4000:
אני קורא בוואלה קבוע ואני מסכים שאין סיקור אוהד כלפיו, מנגד יש מגוון עדויות על לחצים שהופעלו לסיקור חיובי של נתניהו, כולל דחיפה לפיטורי העורך הראשי. למזלינו זה לא עבד והאתר נשאר יחסית אובייקטיבי. אתה שוכח שעצם העובדה שהוא לא קיבל בפועל את טובות ההנאה לא אומר שהוא חף מפשע. אם אתה מציע לשוטר 1,000 ש״ח והשוטר מסרב זה לא הופך אותך לחף מפשע. הפשע אותו פשע.

ביבי חכם ואף פעם לא לא מקיים ערוץ תקשורת ישיר עם מי שהוא מבקש ממנו טובות הנאה כלשהן, אתה לא תתפוס אותו על חם מציע כסף או משהו מאוד ברור לבנאדם שיספק לו את הטובות הנאה, אבל זה לא אומר שזה לא מה שקרה בפועל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית