הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
יאיר לפיד זה הבנאדם הכי זגזגן במדינה. חבל שלא שמרתי את כל עשרות הפעמים שיאיר לפיד אמר א' ואחרי חודשיים (לא שנים, מספר חודשים) אמר הפוך. הבנאדם בלי עמוד שדרה כלל.
מפלגת העבודה אין מה לדבר בכלל זה שמאל נטו. לא אצביע שמאל גם אם אקדח מוצמד לראשי.
הוא עסוק יותר באנטרסים שלו כמו להיות עסוק נגד החרידים, וגם יש אומרים שהוא העלה את המס על אלכוהול במטרה לפגוע במזרחים

הוא עסוק יותר באנטרסים שלו כמו להיות עסוק נגד החרידים, וגם יש אומרים שהוא העלה את המס על אלכוהול במטרה לפגוע במזרחים
חח נה אני לא חושב שהמזרחים צריכים לקחת את זה קשה. פשוט יאיר לפיד הוא זגזגן. יאיר לפיד עושה מה שהכי טוב לרייטינג של עצמו ורייטינג זה דבר שמשתנה ולכן הוא משנה את הדעה שלו כל חודשיים ולכן אי אפשר לסמוך עליו...

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא רואה איך השמאל יפתור לי את הבעיות החברתיות-כלכליות... כי הם לא.
אני ללא ספק חושב שצריך לעשות יותר בקטע החברתי-כלכלי אני לא חושב שלשמאל יש פתרון לזה. זה הכל.
תפרט אילו בעיות, אולי אוכל להגיד לך איך כן יוכלו לפתור אותם (לפי איך שאני מאמין לפחות).

1. תתלונן שאנשים משלמים אל תתלונן על המדינה אתה מוזמן להגיד להורים שלך למכור את הדירה שלהם ב5 שקל אם בא להם ואם אתה לא יכול אל תקנה דירה אם אנשים קונים דירות בקצב אז אנשים ימשיכו למכור דירות במחירים הכי גבוהים שהם יכולים לקחת
הבעיה העיקרית כאן היא שהביקוש לדירות הרבה יותר גבוה מהעצה (כמות הדירות שיש), וגם הליכי הבניה בארץ מתקדמים מאוד לאט כי קבלנים לא רוצים לעבוד מכל מני סיבות. הממשלה הנוכחית לא פותרת ולא מנסה לפתור את הבעיה הזאת.

2. את מי אתה מציע במקום?
אמרתי, אני כנראה אצביע ליש עתיד.

3. ככה זה מערכת בריאות ציבורית
זה לא היה ככה לפני 10 שנים. המצב היה הרבה יותר טוב, ובמקום להתפתח בתחום הזה, רק הלכנו אחורה.

יאיר לפיד זה הבנאדם הכי זגזגן במדינה. חבל שלא שמרתי את כל עשרות הפעמים שיאיר לפיד אמר א' ואחרי חודשיים (לא שנים, מספר חודשים) אמר הפוך. הבנאדם בלי עמוד שדרה כלל.
מפלגת העבודה אין מה לדבר בכלל זה שמאל נטו. לא אצביע שמאל גם אם אקדח מוצמד לראשי.
מה?? להפך! זו המפלגה הכי עקבית שאני מכיר. ברור שיש דברים שהשתנו, אבל לא מקצה לקצה ובהתאם לנסיבות ולמצב הנוכחי. המצע שלהם מאוד מפורט, קראתי את כולו, עוד מבחירות קודמות. הם עשו עדכונים קטנים לבחירות הנוכחיות אבל עוד לא עברתי על הכל. אני עוקב אחריהם עוד מהרגע שהם הוקמו. אשמח אם תפרט על מה אתה מדבר.

לא בעד לפיד אבל אני מקווה שאתה צוחק
לא צוחק בגלל זה רשמתי "שיש אומרים" אני לא בטוח שזה לגמרי נכון, אבל זה אכן סיבה אפשרית
מה יאיר לפיד עשה כשהיה שר אוצר?(לא שאלה רטורית אלה שאלה רצינית)

חח נה אני לא חושב שהמזרחים צריכים לקחת את זה קשה. פשוט יאיר לפיד הוא זגזגן. יאיר לפיד עושה מה שהכי טוב לרייטינג של עצמו ורייטינג זה דבר שמשתנה ולכן הוא משנה את הדעה שלו כל חודשיים ולכן אי אפשר לסמוך עליו...

עדיף מישהו שאתה לא יכול לסמוך עליו מאשר מישהו שאתה יכול לסמוך שהוא יהיה נגדך (חרדים)

הבעיה העיקרית כאן היא שהביקוש לדירות הרבה יותר גבוה מהעצה (כמות הדירות שיש), וגם הליכי הבניה בארץ מתקדמים מאוד לאט כי קבלנים לא רוצה לעבוד מכל מני סיבות. הממשלה הנוכחית לא פותרת ולא מנסה לפתור את הבעיה הזאת.

אמרתי, אני כנראה אצביע ליש עתיד.

זה לא היה ככה לפני 10 שנים. המצב היה הרבה יותר טוב, ובמקום להתפתח בתחום הזה, רק הלכנו אחורה.

מה?? להפך! זו המפלגה הכי עקבית שאני מכיר. ברור שיש דברים שהשתנו, אבל לא מקצה לקצה ובהתאם לנסיבות ולמצב הנוכחי. המצע שלהם מאוד מפורט, קראתי את כולו, עוד מבחירות קודמות. הם עשו עדכונים קטנים לבחירות הנוכחיות אבל עוד לא עברתי על הכל. אני עוקב אחריהם עוד מהרגע שהם הוקמו. אשמח אם תפרט על מה אתה מדבר.

תן לי להבין אני עונה לך על כמעט כל סעיף ואתה מתעלם כמעט מהכל ועונה על מה שנוח לך ככה לא מנהלים דיון

כולם מנסים להרוויח כסף וכולם "חייבי" לגור במרכז רבע שעה נסיעה מהעבודה וזה מה שיוצר ביקוש

תחפש בגוגל סתירות של לפיד שבוע אחד הוא אומר א שבוע שני אומר ההפך הגמור מ-א

תבדוק איך נראה מערכת הבריאות במדינות אחרות ישראל במצב מאוד טוב

אני מעדיף להבטיח את הימין בממשלה מאשר לתת סיכוי קטן לשמאל. גם אם זה אומר שביבי יבחר במפלגות שכאלו.

ככה שום דבר לא ישתנה.
לא צוחק בגלל זה רשמתי "שיש אומרים" אני לא בטוח שזה לגמרי נכון, אבל זה אכן סיבה אפשרית
כן לפיד קלט שהמטרה שלו בחיים זה לדפוק את המזרחים....

עדיף מישהו שאתה לא יכול לסמוך עליו מאשר מישהו שאתה יכול לסמוך שהוא יהיה נגדך (חרדים)

תן לי להבין אני עונה לך על כמעט כל סעיף ואתה מתעלם כמעט מהכל ועונה על מה שנוח לך ככה לא מנהלים דיון

כולם מנסים להרוויח כסף וכולם "חייבי" לגור במרכז רבע שעה נסיעה מהעבודה וזה מה שיוצר ביקוש

ככה שום דבר לא ישתנה.

נכון. שאני מצביע ליכוד אני פשוט מצביע נגד השמאל, זה הכל.

ככה שום דבר לא ישתנה.

כן לפיד קלט שהמטרה שלו בחיים זה לדפוק את המזרחים....
או שהוא פשוט ראה את זה כהזדמנות וניצל זאת כדי לפגוע, בפוליטיקה הכל הגיוני

• פותח/ת השרשור
מסכים חלקית עם דבריך, אך אינך יכול לדעת שאכן מפלגה אחרת שתבחר בה תשנה את הדברים. אבל אני התכוונתי מבחינה צבאית ובטחונית. יש איום יותר גדול מעזה. שנקרא איראן וצריך גם להתייחס לזה. יוקר המחיה פה נורא אך להחליף רהמ לא חושב שזה יהיה הפתרון.
אינו יכול לדעת כלום. אך בהינתן המצב הנוכחי, שבו יש עתיד היו בכנסת ועשו דברים, ועל פי המצע המאוד מפורט שלהם עם תכנונים שמפרטים מהלכים שהם מתכוונים לעשות, אני בוחר להאמין שכן, הם ישנו.
בנושאים בטחוניים בממשלה, לפני שכל צעד נעשה, יש מספיק יועצים, שרים ומעורבים נוספים (כמו ארה"ב) שיעזרו לקבל החלטות. בנוסף, אני מאמין ביש עתיד גם מהבחינה הבטחונית. לא רואה סיבה שלא. אגב, חוץ מיאיר לפיד, יש ביש עתיד חברי כנסת שהיו שרים, סגני שרים ודרגות בכירות בצה"ל.

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחח סבבה לפיד יושב בבית וחושב איך לפגוע במזרחים עלית עליו
כנראה שלא הבנת אותי נכון או שאני אותך. אני לא התכונתי במובן שזה הסיבה היחידה לדפוק את המזרחים. אבל יכול להיות שהוא לקח זאת בחשבון כאשר הוא חשב על זה. לפיד יודע טוב מאוד שרוב המזרחים לא בחרו בו ובחרו בביבי או ביריבו אריה "מכלוף" דרעי שתפס טרמפ על עניין המזרחים בבחירות קודמות
אינו יכול לדעת כלום. אך בהינתן המצב הנוכחי, שהו יש עתיד היו בכנסת ועשו דברים, ועל פי המצע המאוד מפורט שלהם עם תכנונים שמפרטים מהלכים שהם מתכוונים לעשות, אני בוחר להאמין שכן, הם ישנו.
בנושאים בטחוניים בממשלה, לפני שכל צעד נעשה, יש מספיק יועצים, שרים ומעורבים נוספים (כמו ארה"ב) שיעזרו לקבל החלטות. בנוסף, אני מאמין ביש עתיד גם מהבחינה הבטחונית. לא רואה סיבה שלא. אגב, חוץ מיאיר לפיד, יש ביש עתיד חברי כנסת שהיו שרים, סגני שרים ודרגות בכירות בצה"ל.
צודק דבריך אך תמיד ההוראה תבוא מראש הממשלה לבסוף. ויכול להיות שמשהו שונה לאו דווקה לפיד יהיה חסר ניסיון בעיניניי ביטחון. וזה יכול להביא לקבלת החלטות גרועות.

• פותח/ת השרשור

אם יפתחו את הפריפריה, אז אנשים אולי יעדיפו לגור שם. כמו שאמרתי, לא בונים מספיק, ולא רק יחידות דיור.
באמת שאחפש כשיהיה לי זמן. באמת מעניין אותי מה אמצא.

ברוב המדינות המערביות וארה"ב אין כלכך מערכת בריאות. וחוץ מזה, עזוב מדינות אחרות. למה המצב צריך להתדרדר בצורה כזאת? להפך, המצב צריך להשתפר כל הזמן.

בבקשה:
יש עתיד - רפורמות | יש עתיד
אם אין לך כוח לקרוא יש פה בקצרה ובקטנה (ולא הכי עדכני):

אם יפתחו את הפריפריה, אז אנשים אולי יעדיפו לגור שם. כמו שאמרתי, לא בונים מספיק, ולא רק יחידות דיור.

באמת שאחפש כשיהיה לי זמן. באמת מעניין אותי מה אמצא.

ברוב המדינות המערביות וארה"ב אין כלכך מערכת בריאות. וחוץ מזה, עזוב מדינות אחרות. למה המצב צריך להתדרדר בצורה כזאת? להפך, המצב צריך להשתפר כל הזמן.

בבקשה:
יש עתיד - רפורמות | יש עתיד
אם אין לך כוח לקרוא יש פה בקצרה ובקטנה (ולא הכי עדכני):

מפתחים את הפריפריה עם תוכניות מפה להודעה חדשה...

אם יש לך זמן להגיב לי יש לך זמן לחפש בגוגל

באירופה יש ובארהב יש ובקנדה יש הבעיה שכסף לא כסף על העצים וככל שהזמן עובר צריך יותר כסף כי יש יותר אנשים

נ.ב
אתה התעלמת מחצי מהדברים שכתבתי לך בתגובה הראשונה כבר

• פותח/ת השרשור
סתם מעניין אותי מי עשה יותר כחלון או לפיד כשרי אוצר?
לא יודע להגיד לך מי עשה יותר, אבל אני יודע להגיד לך שלפיד עשה דברים טובים יותר לדעתי, ואת כל מה שהוא עשה הוא עשה ב8 חודשים בלבד.
אל תשכח שיש עוד המון דברים שהוא עשה וביבי ביטל אותם, כמו חוק גיוס חרדים, הגדלת תקציבי הבריאות ועוד.
אתה התעלמת מחצי מהדברים שכתבתי לך בתגובה הראשונה כבר
התעלמתי מעניין המטוס, זה נכון שהוא לא שלו אישית, אבל הוא נועד לשרת את ראש הממשלה, והוא ראש הממשלה. שתבין שעלות המטוס יחד עם עלות אחזקתו ל-5 שנים תעלה 580 מיליון שקל!
אושרו עוד 60 מיליון שקל למטוס לנתניהו, קוצץ תקציב פיתוח הנגב והגליל
אתה מתאם לעצמך מה היה אפשר לעשות עם תקציבים כאלה?
ואם כבר דיברת על כסף:
באירופה יש ובארהב יש ובקנדה יש הבעיה שכסף לא כסף על העצים וככל שהזמן עובר צריך יותר כסף כי יש יותר אנשים

דבר שני שלא הגבתי זה שבאמת ביבי לא הורשע. נחכה ונראה מה יהיה. מי יודע, אולי הוא זכאי.

מפתחים את הפריפריה עם תוכניות מפה להודעה חדשה...
מפתחים? מתי? כמה זמן? כבר 10 שנים "מפתחים". אם היו מזרימים לשם עוד 580 מליון ש"ח אז אולי זה היה מתקדם יותר מהר. מי יודע.

אם יש לך זמן להגיב לי יש לך זמן לחפש בגוגל
עובד על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית