הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
דרך אגב,מה אתה לומד? כבר אמרתי לך כמה פעמים שהידע שלך בעניין גוף האדם ממש מרשים..מסקרן אותי.
ויש הבדל משמעותי בתנאי קבלה ושכר לימוד?
לומד רפואה.
שכר הלימוד די זהה לארץ, אבל תנאי הקבלה הרבה יותר הגיוניים, אתה רק צריך לעבור מבחן כניסה ספציפי לפקולטה, ולא ציונים מטורפים מהתיכון כשלא בהכרח ידעת מה אתה רוצה לעשות עם החיים שלך עדיין ופסיכומטרי גבוה שלא מודד יותר מדי בהקשר של רפואה

ציונים מטורפים מהתיכון כשלא בהכרח ידעת מה אתה רוצה לעשות עם החיים שלך עדיין ופסיכומטרי גבוה שלא מודד יותר מדי בהקשר של רפואה
מזכיר לי אותי כשהייתי קטן.. טוב נו,לפני 4 שנים

אז אתה לומד עצמאית למבחן כניסה,ואם אתה עובר ציון רף מסויים אתה מתקבל?

מזכיר לי אותי כשהייתי קטן.. טוב נו,לפני 4 שנים

אז אתה לומד עצמאית למבחן כניסה,ואם אתה עובר ציון רף מסויים אתה מתקבל?
בידיוק.
וגם על זה האיטלקים מתלוננים שזה יותר מדי מגביל ורוצים שכל מי שרוצה יוכל להיכנס בלי מבחן כניסה, ככה זה שאתה אידיאליסט ואין לך מושג מהחיים שלך, ולא אכפת להם שאין מספיק כיתות, בתי חולים, או תקנים לכל כך הרבה רופאים, חושבים שחינוך זה חובה ולא זכות

והחלק החשוב ביותר, מי ימין ומי שמאל. הדבר הבעייתי ביותר עם הממשלה הנוכחית הם שהם הפכו את הימין לשמאל ואת השמאל לימין, אבל עדיין להיות שמאל היום זו בעיה.
פעם הימין רצו להיפרד כמה שיותר מהפלסטינים, שהם לא יקחו חלק מהחיים הישראליים, להגן על הגבולות, לשמור את צה"ל מקצועי וחזק, והשמאל היו מחבקי פלסטינים שטענו שנוכל לחיות איתם בשלום.היום השמאל מציע להגדיר את גבולות המדינה, להיפרד מהפלסטינים, ולגן על עצמנו כמה שניתן. הימין היום מציע להישאר בגדה למרות שאין לנו מה לעשות שם, חתול עם כיפה אתה לא יכול להכניס לשם בלי יחידה צבאית שתגן עליו, דואג לגבולות פרוצים ומעורפלים, ומביא אותנו לפיתרון מדינה אחת לשני עמים, הכל בשם "ארץ ישראל השלמה", שזה אפילו גרוע יותר מהפיתרון של השמאל לפני עשור, של לעשות איתם שלום אבל כל אחד לדרכו

אם ככה באמת היה מוגדר שמאל במדינה, הייתי גאה להיות שייך לשמאל (חלילה לא שמאל קיצון).

אני מסכים עם כל מה שרשמת בחלק הזה ולדעתי צריך לבצע את כל המהלכים האלו, ביצוע של המהלכים האלו עשוי לחסוך למדינה מיליארדים ולשפר את איכות החיים בכל קנה מידה.

נערך לאחרונה:
אם ככה באמת היה מוגדר שמאל במדינה, הייתי גאה להיות שייך לשמאל (חלילה לא שמאל מרכז).

אני מסכים עם כל מה שרשמת בחלק הזה ולדעתי צריך לבצע את כל המהלכים האלו, ביצוע של המהלכים האלו עשוי לחסוך למדינה מיליארדים ולשפר את איכות החיים בכל קנה מידה.
הבעיה היא שהימין מתנגד לכל מהלך לפתרון הבעיה.
מעכב את השלמת הגדר, בונה התנחלויות בתוך אוכלוסיה עוינת (לא הכוונה בתוך הגדה בכללי, אלא ממש מוקפים בכפרים ערביים או בתוכם), ודואג שהם ישארו שם, שולח חיילים לאבטח מתנחלים שבכלל נמצאים בצורה לא חוקית איפה שהם נמצאים, כנגד החוק הישראלי והחוק הצבאי בגדה, במקום להעיף אותם משם לעזאזל.
כל מי שטוען שהמתנחלים מגנים על גבולות המדינה בחיים לא שאל את עצמו "איך?". הם רק מסכנים את החיילים ואת גבולות המדינה, הכל למען אדמה תנ"כית שאנחנו גם ככה לא יכולים להתקרב אליה ללא ליווי צבאי

מעכב את השלמת הגדר, בונה התנחלויות בתוך אוכלוסיה עוינת (לא הכוונה בתוך הגדה בכללי, אלא ממש מוקפים בכפרים ערביים או בתוכם), ודואג שהם ישארו שם, שולח חיילים לאבטח מתנחלים שבכלל נמצאים בצורה לא חוקית איפה שהם נמצאים, כנגד החוק הישראלי והחוק הצבאי בגדה, במקום להעיף אותם משם לעזאזל.
כל מי שטוען שהמתנחלים מגנים על גבולות המדינה בחיים לא שאל את עצמו "איך?". הם רק מסכנים את החיילים ואת גבולות המדינה, הכל למען אדמה תנ"כית שאנחנו גם ככה לא יכולים להתקרב אליה ללא ליווי צבאי
אז למה לא אוגנדה?

תודה, הרבה זמן לא ראיתי מישהו שכותב פשוט דברים נכונים.
זו לא דעה, זה לא שמאל, זה פשוט המצב בשטח. לצערי אנשים מעדיפים סיפורים על גיבורי ימין שישמרו להם על האדמה, מאשר אנשים שיתנו להם את האמת בפרצוף.

מבחינתי כל אחד שיוכל לעשות מהפך ולהחליף את נתניהו יהיה בסדר מבחינתי.
לא משנה לי: גנץ / לפיד, העיקר "רק לא ביבי".
אני אומר את זה כאחד שגדל בבית שכל המשפחה ליכודניקים (כולל המשפחה המורחבת משני הצדדים)
ובבחירות הראשונות שלי כמעט הצבעתי להם.
המצביעים של מחל מתחלקים ל-2:
אלה שמצביעים לליכוד במפלגה, כי זו "המפלגה של מנהיג האצ"ל- מנחם בגין"
ואלה שמצביעים לביבי נתניהו בטענה ש"אין לו תחליף" ושהוא שיפר את הכלכלה של המדינה.
בפועל?
הבנאדם דמגוג, דואג רק לכהונה שלו. כשנוח לו הוא שמאל:
*הצביע 3 פעמים בעד ההתנתקות.
*נאום בר אילן.
*חיבוקים לערפאת, "מצאתי לי חבר".
*שחרור אלפי מחבלים תמורת כלום (מחווה לאבו מאזן 2013-2014).
*ועוד.

כשנוח לו לפני הבחירות:
*גנץ הוא שמאל! חלש!
*הערבים נוערים!

ואני לא רוצה להתחיל לפתוח על חברים המפלגה בכנסת האחרונה:
*דוד אמסאלם ח"כ אמסלם כינה את גנץ "אוטיסט" - הרשת הישראלית משתוללת
*מיקי זוהר ודוד ביטן עימות בין הח"כים להורים שכולים בדיון על צוק איתן: "תתביישו, חצופים"
*מירי רגב.......
*אורן חזן..... (ממנו לפחות נפטרנו)

למי אני מצביע?
זהות בראשות משה פייגלין.
האמת אני עוקב אחריו עוד משנת 2012,
הדבר הראשון שקרץ לי אצלו זה פוסט על הפיכת הצבא למקצועי-
שלא כמו שקר ה"שוויון בנטל" של יאיר לפיד,
זה באמת יכול לפטור את בעיית גיוס החרדים / ערבים / וכו'.
לגבי הלגליזציה, שאני הכי נגד עישון קנאביס לאנשים בריאים, אני פחות מסכים,
אבל אם כבר אלכוהול וסיגריות הן במסגרת החוק, שיהיה גם קנאביס.
לצערי, גם אם הם יעברו את אחוז החסימה, עם 4 מנדטים הם לא יוכלו להעביר יותר מדי. אבל אולי אם הם יעשו ויצברו הון פוליטי, בעוד 4 שנים יוכלו להגיע למספר דו ספרתי ואשכרה לשנות.

@PowerLifting אתה אומר הרבה דברים נכונים אחי.. הכי בזוי זה שביבי קורא לו שמאל חלש והוא בעצמו מינה אותו לרמטכל.. איזה צביעות
ולגבי זהות יש להם מצע באמת חכם ומסקרן,הרבה דברים שמשפיעים עלי כבן 22 שמתחיל את החיים אבל יש חשש שהם יהפכו אותנו למדינה חרדית. אז את הקול שלי הם לא ייקבלו

@PowerLifting אתה אומר הרבה דברים נכונים אחי.. הכי בזוי זה שביבי קורא לו שמאל חלש והוא בעצמו מינה אותו לרמטכל.. איזה צביעות
זה על קצה המזלג.
לא רק שהוא מינה את גנץ לרמטכ"ל,
גם כשגנץ סיים את תפקידו, נתניהו אמר שהוא היה רמטכ"ל מצוין ושהוא השאיר את הצבא ערוך ומוכן!
עכשיו פתאום הוא והליכוד "יורדים" עליו ועושים ממנו סמרטוט?!

הלאה:
הוא מינה את רוני אלישך! המתנחל עם הכיפה!
עכשיו פתאום כשהוא המליץ על חקירה נגד נתניהו הוא שמאל!!!

היועמ"ש שמאל!!!
אתה אישית מינית אותו קיבינימט.

ולגבי זהות יש להם מצע באמת חכם ומסקרן,הרבה דברים שמשפיעים עלי כבן 22 שמתחיל את החיים אבל יש חשש שהם יהפכו אותנו למדינה חרדית. אז את הקול שלי הם לא ייקבלו
משה פייגלין הוא אמנם חושב כיפה,
אבל מאוד ליברל,
למשל, הוא לא נגד תחבורה ציבורית בשבת (בעד להפריד את התחבורה ה"ציבורית" מהמדינה)
מציע לך להיכנס לדף שלהם ולעבור על סרטונים.

עברתי על הרבה דברים שאני מסכים איתם.
כמו לגליזציה(לא מעשן,לא עישנתי,אבל זה יותר בריא ממזיק וזה יכניס כסף למדינה ממסים)
הפיכת הצבא למקצועי
תחב"צ בשבת

ויש דברים שאני נגד כמו בניית בית כנסת בהר הבית
ועוד שינויים שהוא רוצה לבצע בהר הבית שיגרמו למשבר מטורף

זה על קצה המזלג.
לא רק שהוא מינה את גנץ לרמטכ"ל,
גם כשגנץ סיים את תפקידו, נתניהו אמר שהוא היה רמטכ"ל מצוין ושהוא השאיר את הצבא ערוך ומוכן!
עכשיו פתאום הוא והליכוד "יורדים" עליו ועושים ממנו סמרטוט?!

הלאה:
הוא מינה את רוני אלישך! המתנחל עם הכיפה!
עכשיו פתאום כשהוא המליץ על חקירה נגד נתניהו הוא שמאל!!!

היועמ"ש שמאל!!!
אתה אישית מינית אותו קיבינימט.

משה פייגלין הוא אמנם חושב כיפה,
אבל מאוד ליברל,
למשל, הוא לא נגד תחבורה ציבורית בשבת (בעד להפריד את התחבורה ה"ציבורית" מהמדינה)
מציע לך להיכנס לדף שלהם ולעבור על סרטונים.
א. אבל גנץ כן שמאל....
ב. אם נצא מקודת הנחה שלשמאל הרבה יותר חשוב להפיל את נתניהו ורוני אלישך המליץ על חקירה שאין כלום אז........

בסופו של יום ביבי עושה את העבודה בביטחון ואי אפשר להתעלם מזה
אבל אני מעדיף להצביע למלפגה שאולי בעתיד תשפר במעט את הכלכלה, אולי זהות כמו שהציעו פה.

שטויות במיץ..ביבי לא ניצח שום מלחמה. הוא מוותר וחותר להסכמים. ביבי לא הכריע שום דבר

בסופו של יום ביבי עושה את העבודה בביטחון ואי אפשר להתעלם מזה
עושה עבודה נהדרת.
אלפי קטיושות בדרום זה יופי טופי של ביטחון.
קילומטרים של שדות שרופים, שמעיפים בבלונים ועפיפוני תבערה (אגב כבר התחילו להחליף את הבלונים בקונדומים כדי להשפיל אותנו)
זה ביטחון אש. תרתי משמע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית