רק עכשיו התפניתי אחרי כמה ימים עמוסים בטירוף, עכשיו אני מתחיל להתייחס להכל ולהשלים פעריםאני אשמח מאוד אם תוכל להתייחס להודעה הפרטית ששלחתי לך,במידה ואתה מכיר ויודע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק עכשיו התפניתי אחרי כמה ימים עמוסים בטירוף, עכשיו אני מתחיל להתייחס להכל ולהשלים פעריםאני אשמח מאוד אם תוכל להתייחס להודעה הפרטית ששלחתי לך,במידה ואתה מכיר ויודע
ואם מישהו עשה את ההון שלו בצורה נקיה, למרות הקשיים של המדינה? אם יש למישהו כסף לא צריך לעשוק אותואני לא מסכים, היום מי שיש לו הון זה לא נגמר בהון קטן, ולרוב ההון הזה מגיע בעזרת הרבה מאוד הקלות וטובות מהמדינה, אז לפחות שישלמו יותר מיסים
אני חי במדינה שבה יש הפרטה של הרכבות, ולכן החברות משקיעות. יש לך את הרכבות הרגילות שמזכירות את רכבת ישראל שהן איטיות יחסית, אבל מהירות יותר מישראל, והמחיר שלהן פחות או יותר קבוע, ויש לך את הרכבת המהירות והמפוארות יותר, אבל כמובן עולות עולות יותר, והמחיר משתנה בהתאם לסוג הכרטיס, וכמה אתה יותר קרוב לתאריך הנסיעה. זה מעולה עם תכנון קדימה, אבל נסיעה ארוכה יכולה לעלות הרבה ברגע האחרון
מס ייקחו ממך גם ככה, אבל אם אתה מגיע למצב שכסף זה לא הבעיה, אז גם לא אמור להפריע לך מעט יותר מס.ואם מישהו עשה את ההון שלו בצורה נקיה, למרות הקשיים של המדינה? אם יש למישהו כסף לא צריך לעשוק אותו
זה הזוי לשלם כל כך הרבה מס על רווחי שוק ההון, אנשים לא טפשים ,במקום להשקיע שם הם משקיעים בנדלן או במדינות זרות .
יותר מזה,לצערי הסיבה שהרבה מפלגות לא נכנסות לזה באופן עמוק - כי זה לא פופולרי. יש הרבה עובדי מדינה ואף אחד לא רוצה שהוא או מישהו מהמשפחה שלו יאבד את מקום העבודה / תנאים
כמעט בטוח שכולם נוכלים, לכולם יש אינטרסים
אי אפשר להאמין לאף אחד, צריך יותר שקיפות
סוף סוף דברי טעם. כל הוויכוחים הקטנוניים כאן מפספסים את האינטרסים האמיתיים של הפוליטיקאים. יצא לי החשק מלהצביע בכלל, נראה מה אעשה בסוף.כמובן שזה אינטרסים שלהם לשמור על המשכורות המנופחות מקופת המדינה.
סוף סוף דברי טעם. כל הוויכוחים הקטנוניים כאן מפספסים את האינטרסים האמיתיים של הפוליטיקאים. יצא לי החשק מלהצביע בכלל, נראה מה אעשה בסוף.
מעניין מתי יימאס לנו מזה ונצא לרחובותלא מצביעים בשביל לזכות, מצביעים בשביל כמה שפחות להפסיד....לפחות כאן בארץ ישראל שלנו היפה וגם פורחת 👎
לא שזה יזיז משהו. המצב דפוק.מעניין מתי יימאס לנו מזה ונצא לרחובות
מעניין מתי יימאס לנו מזה ונצא לרחובות
אני משקיע בשוק ההון, לא במליונים אבל עדיין בסכומים יפים ,רבע מהרווחים הולכים למס ,זה המון.מס ייקחו ממך גם ככה, אבל אם אתה מגיע למצב שכסף זה לא הבעיה, אז גם לא אמור להפריע לך מעט יותר מס.
זה נקרא תרבות, שאנשים יודעים שאם הם מרוויחים הם יכולים לתרום יותר לאחרים ככה, בארץ אבל זה כל אחד לעצמו וכל אחד מתלונן שהוא נדפק הכי הרבה, במקום להבין שאם הגעת למצב שלא חסר ולא יחסר לך כסף, אז לא צריך להתלונן אם עכשיו במקום לשלם כמות מסויימת, תשלם מעט יותר. כמובן שצריך מדרגות מס מעודכנות יותר לכולם, לא רק לעשירים.
יש לך מדינות בעולם כמו שבדיה (אני מאמין שזה שם, או מקסימום מדינה צפון אירופאית אחרת) שבהם לא רק המיסים גבוהים יותר לעשירים, אלא גם דוחות התנועה הן בהתאם למדרגת המס שלך, ככה שאתה יכול גם לשלם עשרות אלפים על מהירות, וזה קורה
אמר מנחם בגיןאין לי כוח לקרוא 7 עמודים
אבל מבחינתי - אין כרגע תחליף לביבי.
"לא יהיה כלום, כי אין כלום"
אמר מנחם בגין
את זה גם אני לא הבנתי. אין שום קשר בין הדעות הכלכליות שלו לבין דת.
הוא לא עשה כלום ולא יעשה כלוםאם עד עכשיו הוא לא עשה כלום
מעניין מתי יימאס לנו מזה ונצא לרחובות
זה בהחלט יכול להזיז המשהו,לא שזה יזיז משהו. המצב דפוק.
ואם זה לא היה ביבי אלא מועמד שאתה היית רוצה גם היית כותב אותו דבר למרות שאתה חושב שהוא לא אשם?אם יוגש נגד נתניהו כתב אישום והוא יהיה ראש ממשלה, זאת תיהיה פשוט בדיחה. ולא כי אני חושב שזה אומר שהוא אשם או משהו כזה, יכול להיות שיוגש כתב אישום והוא עוד יוכיח את חפותו. אבל במצב כזה, במקום להתעסק ב"לנהל" את המדינה (מה שהוא לדעתי גם ככה עושה גרוע), הוא יתעסק 70 אחוז מהזמן שלו בכתב האישום ולא במדינה.
אם עד עכשיו הוא לא עשה כלום, מה יהיה כשבאמת לא יהיה לו זמן ל"שטויות" האלה של לנהל את מדינת ישראל.
זו הסיבה שאצביע כנראה למי שהכי חזק מול ביבי, ואת זה אדע רק לקראת הבחירות. הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי להצביע למי שאני באמת רוצה שישב בממשלה, שמשרת את הדעות והרצונות שלי. אבל זה המצב מבחינתי.
חבל שלא קראת את מה שהגבתי לך, בכל מקרה אשמח אם תוכל לראות את הסרטון הזה ולהביע את דעתך(החלקים הרלוונטים לדיון הם מ0:53-3:40)אני אישית לא רואה בן אדם דתי אורתודוקסי (אני מניח שזה מה שהוא, מודה שלא התעמקתי במסורת שלו) משנה את החוק ובכך גורם ליותר יהודים לחלל שבת בפרהסיה. זו פשוט לא איך שהדת הזו עובדת, ואני לא חושב שהוא יהיה שונה. אני כן אשמח מאוד לגלות אחרת.