נתניהו לא עושה ימין ובטח שלא עושה שמאל, הוא עושה כל מה שישאיר אותו על הכסא לעוד קדנציה.נתניהו מדבר ימין (לפעמים) ועושה שמאל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתניהו לא עושה ימין ובטח שלא עושה שמאל, הוא עושה כל מה שישאיר אותו על הכסא לעוד קדנציה.נתניהו מדבר ימין (לפעמים) ועושה שמאל.
לא ניראה לי שלשחרר קרוב ל100 מחבלים ללא תמורה ("מחווה" לאבו מאזן 2013-2014) זה מה שאמור להשאיר אותו לעוד קנדציה.נתניהו לא עושה ימין ובטח שלא עושה שמאל, הוא עושה כל מה שישאיר אותו על הכסא לעוד קדנציה.
רק לא ביבימה רק אני לחוץ שיש מצב שפאקינג ניסנקורן(מר הסתדרות) יהיה שר האוצר?
אותו חרא כמו חיים כץ שמכהן כשר כמעט 4 שנים.מה רק אני לחוץ שיש מצב שפאקינג ניסנקורן(מר הסתדרות) יהיה שר האוצר?
ניסנקורן שר אוצר זה כמו כחלון על סטרואידים, הרבה יותר גרוע מחיים כץ כשר חסר חשיבות (שגם זה גרוע).אותו חרא כמו חיים כץ שמכהן כשר כמעט 4 שנים.
זה לא מעשה ימני או שמאלני זה מעשה שנועד להפחית את העומס בכלא,האם זה מוצדק?זה כבר שאלה אחרת.לא ניראה לי שלשחרר קרוב ל100 מחבלים ללא תמורה ("מחווה" לאבו מאזן 2013-2014) זה מה שאמור להשאיר אותו לעוד קנדציה.
אני מקווה שאתה צוחק.זה מעשה שנועד להפחית את העומס בכלא
המחווה לאבו מאזן זה חרטא,אנשים לא מודעים למצב בתי הכלא בארץ. חיפשו תירוץ למה להעיף אותם,לא חושב שזה מוצדק אבל מחווה בוודאות זה לא.אני מקווה שאתה צוחק.
כחלון גם ככה היה הכלבה הקטנה של ניסנקורן למשך כול הקדנציה, תסתכל כמה ''הסכמים'' השניים הגיעו בשנים האחרונותמה רק אני לחוץ שיש מצב שפאקינג ניסנקורן(מר הסתדרות) יהיה שר האוצר?
המדינה בפשיטת רגל כשמשחררים רוצחים בגלל ש"אין מקום במתקני כליאה".המחווה לאבו מאזן זה חרטא,אנשים לא מודעים למצב בתי הכלא בארץ. חיפשו תירוץ למה להעיף אותם,לא חושב שזה מוצדק אבל מחווה בוודאות זה לא.
וגנץ יתחיל לבנות בתי כלא?המדינה בפשיטת רגל כשמשחררים רוצחים בגלל ש"אין מקום במתקני כליאה".
עוד דבר שבו נתניהו נכשל.
לפני כמה שבועות שחררו 1000 פושעים בגלל המחדל הזה
https://www.israelhayom.co.il/article/617463
המדינה בפשיטת רגל כשמשחררים רוצחים בגלל ש"אין מקום במתקני כליאה".
עוד דבר שבו נתניהו נכשל.
לפני כמה שבועות שחררו 1000 פושעים בגלל המחדל הזה
https://www.israelhayom.co.il/article/617463
בן היחידים פה שמביניםתכלס הפתרון האמיתי הוא לא להחליף את ביבי, הפתרון הוא ליצור ממשלה עם מפלגות מרכזיות ולא לאפשר למפלגות קטנות לסחוט את הציבור כולו, אם העבודה ולפיד היו מקימים ממשלה עם ביבי ומקדמים אג׳נדות חברתיות זה היה מועיל הרבה יותר מאשר הישיבה חסרת התכלית שלהם באופוזיציה
אבל כולם חבורת חארות שרק חושבים על הכיסא, המשכורת, הקשרים, הקומבינות, המעמד והפנסיה לכל החיים.
מה לגבי זהות? זה נראה שבהרבה מקומות מדברים עליה
זהו העניין שבסקרים של חדשות הם תמיד ממש באחזוים קטנים אבל בפייסבוק למשל בפוסטים ששואלים למי תצביעו לדוגמה, הרבה מהאנשים מזכירים אותם. תסתכלו אפילו בסקר כאן.עומדת על 2%......לול
בסדר אבל אתה אומר את זה כאילו המחליף של ביבי הולך לפתור את כל הבעיות בארץ
הכל חרטא במילה
עדיף לנסות משהו חדש מאשר להמשיך עם הכושל הקיים.וגנץ יתחיל לבנות בתי כלא?