הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
נתניהו לא עושה ימין ובטח שלא עושה שמאל, הוא עושה כל מה שישאיר אותו על הכסא לעוד קדנציה.
לא ניראה לי שלשחרר קרוב ל100 מחבלים ללא תמורה ("מחווה" לאבו מאזן 2013-2014) זה מה שאמור להשאיר אותו לעוד קנדציה.

נערך לאחרונה:
חחחחחחח אתם מצחיקים אותי.
מה אתם מצפים שיקרה כשביבי יוחלף על ידי גנץ ולפיד? איך זה ישפיע על החיים שלכם חוץ משהדמות שנקראת ראש הממשלה תהיה שונה?

תפסיקו לפול לפופוליזם ותבחנו מועמדים על סמך דעות, לא על סמך ספינים של אנשי פרסום.
אותו חרא כמו חיים כץ שמכהן כשר כמעט 4 שנים.
ניסנקורן שר אוצר זה כמו כחלון על סטרואידים, הרבה יותר גרוע מחיים כץ כשר חסר חשיבות (שגם זה גרוע).

לא ניראה לי שלשחרר קרוב ל100 מחבלים ללא תמורה ("מחווה" לאבו מאזן 2013-2014) זה מה שאמור להשאיר אותו לעוד קנדציה.
זה לא מעשה ימני או שמאלני זה מעשה שנועד להפחית את העומס בכלא,האם זה מוצדק?זה כבר שאלה אחרת.

לא אכפת לי אם זה ביבי או חבורת הגנרלים,רק שישחררו את הירק

המחווה לאבו מאזן זה חרטא,אנשים לא מודעים למצב בתי הכלא בארץ. חיפשו תירוץ למה להעיף אותם,לא חושב שזה מוצדק אבל מחווה בוודאות זה לא.
המדינה בפשיטת רגל כשמשחררים רוצחים בגלל ש"אין מקום במתקני כליאה".
עוד דבר שבו נתניהו נכשל.
לפני כמה שבועות שחררו 1000 פושעים בגלל המחדל הזה
https://www.israelhayom.co.il/article/617463

המדינה בפשיטת רגל כשמשחררים רוצחים בגלל ש"אין מקום במתקני כליאה".
עוד דבר שבו נתניהו נכשל.
לפני כמה שבועות שחררו 1000 פושעים בגלל המחדל הזה
https://www.israelhayom.co.il/article/617463

בסדר אבל אתה אומר את זה כאילו המחליף של ביבי הולך לפתור את כל הבעיות בארץ
הכל חרטא במילה

תכלס הפתרון האמיתי הוא לא להחליף את ביבי, הפתרון הוא ליצור ממשלה עם מפלגות מרכזיות ולא לאפשר למפלגות קטנות לסחוט את הציבור כולו, אם העבודה ולפיד היו מקימים ממשלה עם ביבי ומקדמים אג׳נדות חברתיות זה היה מועיל הרבה יותר מאשר הישיבה חסרת התכלית שלהם באופוזיציה
אבל כולם חבורת חארות שרק חושבים על הכיסא, המשכורת, הקשרים, הקומבינות, המעמד והפנסיה לכל החיים.

תכלס הפתרון האמיתי הוא לא להחליף את ביבי, הפתרון הוא ליצור ממשלה עם מפלגות מרכזיות ולא לאפשר למפלגות קטנות לסחוט את הציבור כולו, אם העבודה ולפיד היו מקימים ממשלה עם ביבי ומקדמים אג׳נדות חברתיות זה היה מועיל הרבה יותר מאשר הישיבה חסרת התכלית שלהם באופוזיציה
אבל כולם חבורת חארות שרק חושבים על הכיסא, המשכורת, הקשרים, הקומבינות, המעמד והפנסיה לכל החיים.
בן היחידים פה שמבינים
אבל כמו שאמרת כל אחד רוצה את הכיסא והדרך לקחת קולות מהשמאל זה להגיד רק לא ביבי

בסדר אבל אתה אומר את זה כאילו המחליף של ביבי הולך לפתור את כל הבעיות בארץ
הכל חרטא במילה
וגנץ יתחיל לבנות בתי כלא?
עדיף לנסות משהו חדש מאשר להמשיך עם הכושל הקיים.
מזכיר-
אני לא מצביע כחול לבן, אבל מבחינתי הכל עדיף על הקיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית