הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
לא משנה למי יש יותר ניסיון מי שהיה לו יותר סיכוי להבחר זה גנץ זה שהוא הסכים ללפיד חצי חצי זה הוויתר

אם הייתי בארץ הייתי מצביע לשלושת הרמטכ"לים וללפיד, אין ספק בכלל - אפילו עם ניסנקורן שם.
בלי שום קשר לימין/שמאל, אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות - זה רק עושה רע. ספציפית לגבי נתניהו - אני פשוט לא אוהב את מה שהוא עשה למדינה ולא אוהב את מה שנהיה מהליכוד.

גילוי נאות - בעבר הרחוק מאוד (לפני תקופת ביבי) הצבעתי לליכוד. בבחירות האחרונות הצבעתי ללפיד.
לגבי הליכוד, המצע התיאורטי שלהם הוא ממש לא מנוגד לעקרונות שלי. באוסטרליה אני תומך נלהב במפלגה שמקבילה לליכוד מבחינת עמדות. בליכוד בעבר היו אנשים מעולים, הבעיה שביבי דאג להעיף אותם, להעלים את המצע של הליכוד ולהתנהל במדיניות ״הם שמאל״.
לא משנה למי יש יותר ניסיון מי שהיה לו יותר סיכוי להבחר זה גנץ זה שהוא הסכים ללפיד חצי חצי זה הוויתר
זה לא באמת משנה מי ויתר יותר, את שניהם צריך להעריך כי הם ויתרו למען המדינה ולהחליף את השלטון.

הסיכוי היחידי של נתניהו להמנע ממאסר זה להמשיך להיות רוה״מ ולהעביר את החוק הצרפתי. זה מסביר הכל.

לפיד ישב 2 קדנציות בכנסת,היה שר וח"כ.
גנץ עוד לא דרך בירושלים.
מן הסתם שליאיר יש הרבה יותר נסיון פוליטי והוא הסכים להיות מספר 2 ולעבוד ברוטציה שיכולה להתרסק בקלות

כי היה לו פחות מנדטים

זה לא באמת משנה מי ויתר יותר, את שניהם צריך להעריך כי הם ויתרו למען המדינה ולהחליף את השלטון.

"ויתרו" איזה ויתור זה בדיוק זה הסיכוי היחיד שיש להם כדי לנצח את נתניהו אחרת שניהם היו נשארים עם הזין ביד

הסיכוי היחידי של נתניהו להמנע ממאסר זה להמשיך להיות רוה״מ ולהעביר את החוק הצרפתי. זה מסביר הכל.

שוב פעם אני מדגיש שאני ממש לא מצביע ביבי אבל החומרים עליו זה בדיחה

מבין השמאלנים של כחול לבן:

בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
משה יעלון - רמטכ״ל ושר בטחון (מונה ע״י ביבי).
מאיר כהן - לחם במלחמת יום הכיפורים בנח״ל מוצנח.
עופר שלח - מפקד בבה״ד 1, קצין צנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1, איבד את עינו בתפקיד - נכה צה״ל.
יועז הנדל - קצין בשייטת 13, לוחם במלחמת לבנון ה1, היה בשב״כ במלחמת הלבנון ה2, ד״ר למודיעין, מרצה לטרור וגרילה, כתב את ״תנו לצה״ל לנצח״, ״ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים״ ועוד ספרים רבים.
אורנה ברביבאי - האלופה הראשונה בצה״ל.
מיכאל ביטון - קצין בגולני, מדריך חוג סיירות.
חילי טרופר - מפקד ביחידת דובדבן ואחראי על גיבושים, סמנכ״ל ״אחרי!״ הכנה לסיירות.
יזהר שי - קצין בצנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1.
אלעזר שטרן - אלוף בצה״ל, קצין צנחנים, פיקד ולחם במבצעים ומלחמות רבות. מפורסם עקב רמת המשמעת הבלתי מתפשרת שהכתיב לחייליו.
מיקי לוי - לוחם בצנחנים, מפקד מחוז ירושלים באינתיפאדה השניה.
רם בן ברק - קצין בסיירת מטכ״ל, סגן ראש המוסד, נעצר בקפריסין באשמת ריגול נגד איראן.
אלון שוסטר - קצין נח״ל מוצנח, סא״ל במיל׳, נכה צה״ל עקב פציעה בהכנה למלחמת לבנון ה1.
יואב סגלוביץ' - ניצב בדימוס, הקים את להב 433.
גדי יברקן - יו"ר המכינה הקדם צבאית בארי לשעבר ומייסדה.
עידן רול - קצין מודיעין, מצטיין ראש אגף מודיעין עקב תפקודו במבצע עמוד ענן.
משה (מוץ) מטלון - לוחם בצנחנים, נכה צה״ל - משותק בפלג גוף תחתון, יו״ר נכי צה״ל, כיהן כח״כ ב״ישראל ביתנו״.
יצחק אילן - סגן ראש השב״כ, ראש דסק עזה - תחת פיקודו חוסל ״המהנדס״ יחיא עייש, מפקד שב"כ בשומרון בשנות האינתיפאדה השנייה , ראש האגף לסיכול טרור וריגול ערבי-איראני
יאיר פרג'ון - לוחם בצנחנים, נפצע קשה במלחמת יום כיפור, 14 מחבריו נהרגו מכוחות סורים ושרד 3 ימים ללא מזון ומים.
כמה גנרלים ...
למה זה טוב ? האם יש עוד מדינות בעולם שבפרלמנט יש להם כל כך הרבה גנרלים ?
אנחנו צריכים להתפתח בתור מדינה ככל המדינות, לא מדינה צבאית, אנחנו לא פאשיסטים

כמה גנרלים ...
למה זה טוב ?
בדיוק המחשבה שלי.
לנהל מדינה אמור להיות שונה מאוד מלנהל צבא.

בפעם או פעמיים האחרונות לא הצבעתי בבחירות, השנה כנראה אצביע, אפילו בשביל להרגיש שיש לי את הזכות להתלונן על המצב במדינה 😃
כרגע מפלגת זהות נשמעת לי אופציה טובה, אבל לא התעמקתי בשום מפלגה עדיין

בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
עופר שלח - מפקד בבה״ד 1, קצין צנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1, איבד את עינו בתפקיד - נכה צה״ל.
יועז הנדל - קצין בשייטת 13, לוחם במלחמת לבנון ה1, היה בשב״כ במלחמת הלבנון ה2, ד״ר למודיעין, מרצה לטרור וגרילה, כתב את ״תנו לצה״ל לנצח״, ״ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים״ ועוד ספרים רבים.
אלעזר שטרן - אלוף בצה״ל, קצין צנחנים, פיקד ולחם במבצעים ומלחמות רבות. מפורסם עקב רמת המשמעת הבלתי מתפשרת שהכתיב לחייליו.
רם בן ברק - קצין בסיירת מטכ״ל, סגן ראש המוסד, נעצר בקפריסין באשמת ריגול נגד איראן.
אלון שוסטר - קצין נח״ל מוצנח, סא״ל במיל׳, נכה צה״ל עקב פציעה בהכנה למלחמת לבנון ה1.
משה (מוץ) מטלון - לוחם בצנחנים, נכה צה״ל - משותק בפלג גוף תחתון, יו״ר נכי צה״ל, כיהן כח״כ ב״ישראל ביתנו״.
יצחק אילן - סגן ראש השב״כ, ראש דסק עזה - תחת פיקודו חוסל ״המהנדס״ יחיא עייש, מפקד שב"כ בשומרון בשנות האינתיפאדה השנייה , ראש האגף לסיכול טרור וריגול ערבי-איראני
יאיר פרג'ון - לוחם בצנחנים, נפצע קשה במלחמת יום כיפור, 14 מחבריו נהרגו מכוחות סורים ושרד 3 ימים ללא מזון ומים.

נראה שאתה בא מנקודת הנחה ששמאלני זה עוכר ישראל שבעד הפלסטינים ונגד ישראל.
זה שהבן אדם היה רמטכ"ל לא סותר זה שהוא יכול להיות שמאלני, ואין עם זה שום בעיה אלה הדעות האישיות שלו.
למרות שהמדיניות השמאלנית הוכיחה את עצמה פעם אחר פעם ככושלת.

נראה שאתה בא מנקודת הנחה ששמאלני זה עוכר ישראל שבעד הפלסטינים ונגד ישראל.
זה שהבן אדם היה רמטכ"ל לא סותר זה שהוא יכול להיות שמאלני, ואין עם זה שום בעיה אלה הדעות האישיות שלו.
למרות שהמדיניות השמאלנית הוכיחה את עצמה פעם אחר פעם ככושלת.

שמאל - גישה סוציאליסטית כלכלית
ימין - קפיטליסטי
זה המשמעות העיקרית של שמאל וימין אמיתי.
ביבי הפך את זה לשמאל עוכר ישראל ושונא את הצבא
וימין מבין בבטחון

חבל שלא עושים משאל עם על הרבה מההחלטות הקריטיות שהממשל לקח על עצמו.

ביבי היחיד שעושה הכל על מנת להשאר בכיסא, מכניס כהניסטים לממשלה העתידית רק שיצביעו בעד החוק הצרפתי.
העיף את בגין בגלל שלא תמך בחוק ההמלצות.

לא יודע אם שמתם לב, אבל לפיד וגנץ ויתרו על האגו (ואני בטוח שיש להם) רק כדי להחליף את השלטון.
לא יודע מה אנשים אוכלים סרטים על "הכהניסטים".
הכהניסט היחיד שיכנס לכנסת כבר היה שם ולא עשה כלום, וזו פשוט בושה בעיניי שאנשים מתעלמים מהעובדה שכבר 70 שנה יש לנו בכנסת קומוניסטים מוצהרים, שזו אידיאולוגיה הרבה יותר רצחנית מנאציזם, אבל משום מה היא קבלה לגיטימיות בעולם.
אם הייתי בארץ הייתי מצביע לשלושת הרמטכ"לים וללפיד, אין ספק בכלל - אפילו עם ניסנקורן שם.
בלי שום קשר לימין/שמאל, אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות - זה רק עושה רע. ספציפית לגבי נתניהו - אני פשוט לא אוהב את מה שהוא עשה למדינה ולא אוהב את מה שנהיה מהליכוד.

גילוי נאות - בעבר הרחוק מאוד (לפני תקופת ביבי) הצבעתי לליכוד. בבחירות האחרונות הצבעתי ללפיד.
שר האוצר הפוטנציאלי של המגהזורד גנרלים הוא הסיבה העיקרית להבדל באיכות החיים בין ישראל ואיפה שאתה חי.

בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
זה פשוט לא רלוונטי כל עוד המועמד שלהם לשר האוצר ומספר 5 ברשימה הוא ראש ארגון טרור כלכלי.
אני לא מבין את האנשים שמצביעים על סמך למי יש יותר גנרלים, את מי מעניין שהם היו רמטכ"לים? אין להם טיפת הבנה בכלכלה, שזה הנושא שבפער הכי משפיע על החיים שלכם.

יש לנו בכנסת קומוניסטים מוצהרים, שזו אידיאולוגיה הרבה יותר רצחנית מנאציזם, אבל משום מה היא קבלה לגיטימיות בעולם.
קומוניזם זה שיטה כלכלית חברתית,שדוגלת בעיקר בשוויון זכויות

נאציזם זה אידיאולוגיה גזענית טוטליטרית. משטר צבאי שמבוסס על הפחדה.

קומוניזם זה שיטה כלכלית חברתית,שדוגלת בעיקר בשוויון זכויות

נאציזם זה אידיאולוגיה גזענית טוטליטרית. משטר צבאי שמבוסס על הפחדה.
קומוניזם זו שיטה שגוזלת מהאדם הפשוט את הבעלות על נכסיו בכוח והורגת את מי שלא מסכים.
אה, וגם את מי שכן מסכים, יעידו על כך שני הרוצחים הגדולים בהיסטוריה האנושית.

אחי אתה מתבלבל לגמרי בין מה שלנין עשה ברוסיה לבין קומוניזם אמיתי.

לנין ניסה לכפות קומוניזם על ידי דיקטטורה.זה לא באמת המהות של השיטה הזאת.

הרעיון הכלכלי מאחורי זה,זה שהמדינה תהיה "בבעלות" המעמד העובד ולא בידי המונופולים

אחי אתה מתבלבל לגמרי בין מה שלנין עשה ברוסיה לבין קומוניזם אמיתי.

לנין ניסה לכפות קומוניזם על ידי דיקטטורה.זה לא באמת המהות של השיטה הזאת.

הרעיון הכלכלי מאחורי זה,זה שהמדינה תהיה "בבעלות" המעמד העובד ולא בידי הממשלה או מונופולים
הוא לא מדבר על לנין הוא מדבר על סטלין ומאו

בכל מקרה,המטרה של שלטון קומוניסטי זה ליצור חלוקה שווה. ברוסיה הפכו את זה ל"כל העם עובד בשביל המדינה" כי סטלין,מאו,לנין וכו היו צריכים את הכסף בשביל מלחמות
לנין,ולאחר מכן טרוצקי וסטלין הגיעו מאותה מפלגה קומוניסטית.
לאחר שלנין מת,טרוצקי וסטלין רבו על ראשות המפלגה וסטלין ניצח והגלה את טרוצקי לאירופה.
ככה הוא גם עשה עם כל מי שחלק עליו או שהוא חשד בו.

הקומוניזם בהחלט קיבל שם רע ברוסיה אבל הייעוד של זה זה בטח לא "לחסל את העם"

כנראה שזהות כי אני כבר פשוט לא מאמין לאף מפלגה או ח"כ אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית