עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הליכוד, המצע התיאורטי שלהם הוא ממש לא מנוגד לעקרונות שלי. באוסטרליה אני תומך נלהב במפלגה שמקבילה לליכוד מבחינת עמדות. בליכוד בעבר היו אנשים מעולים, הבעיה שביבי דאג להעיף אותם, להעלים את המצע של הליכוד ולהתנהל במדיניות ״הם שמאל״.אם הייתי בארץ הייתי מצביע לשלושת הרמטכ"לים וללפיד, אין ספק בכלל - אפילו עם ניסנקורן שם.
בלי שום קשר לימין/שמאל, אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות - זה רק עושה רע. ספציפית לגבי נתניהו - אני פשוט לא אוהב את מה שהוא עשה למדינה ולא אוהב את מה שנהיה מהליכוד.
גילוי נאות - בעבר הרחוק מאוד (לפני תקופת ביבי) הצבעתי לליכוד. בבחירות האחרונות הצבעתי ללפיד.
זה לא באמת משנה מי ויתר יותר, את שניהם צריך להעריך כי הם ויתרו למען המדינה ולהחליף את השלטון.לא משנה למי יש יותר ניסיון מי שהיה לו יותר סיכוי להבחר זה גנץ זה שהוא הסכים ללפיד חצי חצי זה הוויתר
אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות
הוא גם רוצה להיוץ רה"מ שכיהן הכי הרבה זמןהסיכוי היחידי של נתניהו להמנע ממאסר זה להמשיך להיות רוה״מ ולהעביר את החוק הצרפתי. זה מסביר הכל.
הוא גם רוצה להיוץ רה"מ שכיהן הכי הרבה זמן
לפיד ישב 2 קדנציות בכנסת,היה שר וח"כ.
גנץ עוד לא דרך בירושלים.
מן הסתם שליאיר יש הרבה יותר נסיון פוליטי והוא הסכים להיות מספר 2 ולעבוד ברוטציה שיכולה להתרסק בקלות
זה לא באמת משנה מי ויתר יותר, את שניהם צריך להעריך כי הם ויתרו למען המדינה ולהחליף את השלטון.
הסיכוי היחידי של נתניהו להמנע ממאסר זה להמשיך להיות רוה״מ ולהעביר את החוק הצרפתי. זה מסביר הכל.
כמה גנרלים ...מבין השמאלנים של כחול לבן:
בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
משה יעלון - רמטכ״ל ושר בטחון (מונה ע״י ביבי).
מאיר כהן - לחם במלחמת יום הכיפורים בנח״ל מוצנח.
עופר שלח - מפקד בבה״ד 1, קצין צנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1, איבד את עינו בתפקיד - נכה צה״ל.
יועז הנדל - קצין בשייטת 13, לוחם במלחמת לבנון ה1, היה בשב״כ במלחמת הלבנון ה2, ד״ר למודיעין, מרצה לטרור וגרילה, כתב את ״תנו לצה״ל לנצח״, ״ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים״ ועוד ספרים רבים.
אורנה ברביבאי - האלופה הראשונה בצה״ל.
מיכאל ביטון - קצין בגולני, מדריך חוג סיירות.
חילי טרופר - מפקד ביחידת דובדבן ואחראי על גיבושים, סמנכ״ל ״אחרי!״ הכנה לסיירות.
יזהר שי - קצין בצנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1.
אלעזר שטרן - אלוף בצה״ל, קצין צנחנים, פיקד ולחם במבצעים ומלחמות רבות. מפורסם עקב רמת המשמעת הבלתי מתפשרת שהכתיב לחייליו.
מיקי לוי - לוחם בצנחנים, מפקד מחוז ירושלים באינתיפאדה השניה.
רם בן ברק - קצין בסיירת מטכ״ל, סגן ראש המוסד, נעצר בקפריסין באשמת ריגול נגד איראן.
אלון שוסטר - קצין נח״ל מוצנח, סא״ל במיל׳, נכה צה״ל עקב פציעה בהכנה למלחמת לבנון ה1.
יואב סגלוביץ' - ניצב בדימוס, הקים את להב 433.
גדי יברקן - יו"ר המכינה הקדם צבאית בארי לשעבר ומייסדה.
עידן רול - קצין מודיעין, מצטיין ראש אגף מודיעין עקב תפקודו במבצע עמוד ענן.
משה (מוץ) מטלון - לוחם בצנחנים, נכה צה״ל - משותק בפלג גוף תחתון, יו״ר נכי צה״ל, כיהן כח״כ ב״ישראל ביתנו״.
יצחק אילן - סגן ראש השב״כ, ראש דסק עזה - תחת פיקודו חוסל ״המהנדס״ יחיא עייש, מפקד שב"כ בשומרון בשנות האינתיפאדה השנייה , ראש האגף לסיכול טרור וריגול ערבי-איראני
יאיר פרג'ון - לוחם בצנחנים, נפצע קשה במלחמת יום כיפור, 14 מחבריו נהרגו מכוחות סורים ושרד 3 ימים ללא מזון ומים.
בדיוק המחשבה שלי.כמה גנרלים ...
למה זה טוב ?
מבין השמאלנים של כחול לבן:
בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
עופר שלח - מפקד בבה״ד 1, קצין צנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1, איבד את עינו בתפקיד - נכה צה״ל.
יועז הנדל - קצין בשייטת 13, לוחם במלחמת לבנון ה1, היה בשב״כ במלחמת הלבנון ה2, ד״ר למודיעין, מרצה לטרור וגרילה, כתב את ״תנו לצה״ל לנצח״, ״ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים״ ועוד ספרים רבים.
אלעזר שטרן - אלוף בצה״ל, קצין צנחנים, פיקד ולחם במבצעים ומלחמות רבות. מפורסם עקב רמת המשמעת הבלתי מתפשרת שהכתיב לחייליו.
רם בן ברק - קצין בסיירת מטכ״ל, סגן ראש המוסד, נעצר בקפריסין באשמת ריגול נגד איראן.
אלון שוסטר - קצין נח״ל מוצנח, סא״ל במיל׳, נכה צה״ל עקב פציעה בהכנה למלחמת לבנון ה1.
משה (מוץ) מטלון - לוחם בצנחנים, נכה צה״ל - משותק בפלג גוף תחתון, יו״ר נכי צה״ל, כיהן כח״כ ב״ישראל ביתנו״.
יצחק אילן - סגן ראש השב״כ, ראש דסק עזה - תחת פיקודו חוסל ״המהנדס״ יחיא עייש, מפקד שב"כ בשומרון בשנות האינתיפאדה השנייה , ראש האגף לסיכול טרור וריגול ערבי-איראני
יאיר פרג'ון - לוחם בצנחנים, נפצע קשה במלחמת יום כיפור, 14 מחבריו נהרגו מכוחות סורים ושרד 3 ימים ללא מזון ומים.
נראה שאתה בא מנקודת הנחה ששמאלני זה עוכר ישראל שבעד הפלסטינים ונגד ישראל.
זה שהבן אדם היה רמטכ"ל לא סותר זה שהוא יכול להיות שמאלני, ואין עם זה שום בעיה אלה הדעות האישיות שלו.
למרות שהמדיניות השמאלנית הוכיחה את עצמה פעם אחר פעם ככושלת.
לא יודע מה אנשים אוכלים סרטים על "הכהניסטים".ביבי היחיד שעושה הכל על מנת להשאר בכיסא, מכניס כהניסטים לממשלה העתידית רק שיצביעו בעד החוק הצרפתי.
העיף את בגין בגלל שלא תמך בחוק ההמלצות.
לא יודע אם שמתם לב, אבל לפיד וגנץ ויתרו על האגו (ואני בטוח שיש להם) רק כדי להחליף את השלטון.
שר האוצר הפוטנציאלי של המגהזורד גנרלים הוא הסיבה העיקרית להבדל באיכות החיים בין ישראל ואיפה שאתה חי.אם הייתי בארץ הייתי מצביע לשלושת הרמטכ"לים וללפיד, אין ספק בכלל - אפילו עם ניסנקורן שם.
בלי שום קשר לימין/שמאל, אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות - זה רק עושה רע. ספציפית לגבי נתניהו - אני פשוט לא אוהב את מה שהוא עשה למדינה ולא אוהב את מה שנהיה מהליכוד.
גילוי נאות - בעבר הרחוק מאוד (לפני תקופת ביבי) הצבעתי לליכוד. בבחירות האחרונות הצבעתי ללפיד.
זה פשוט לא רלוונטי כל עוד המועמד שלהם לשר האוצר ומספר 5 ברשימה הוא ראש ארגון טרור כלכלי.מבין השמאלנים של כחול לבן:
בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
קומוניזם זה שיטה כלכלית חברתית,שדוגלת בעיקר בשוויון זכויותיש לנו בכנסת קומוניסטים מוצהרים, שזו אידיאולוגיה הרבה יותר רצחנית מנאציזם, אבל משום מה היא קבלה לגיטימיות בעולם.
קומוניזם זו שיטה שגוזלת מהאדם הפשוט את הבעלות על נכסיו בכוח והורגת את מי שלא מסכים.קומוניזם זה שיטה כלכלית חברתית,שדוגלת בעיקר בשוויון זכויות
נאציזם זה אידיאולוגיה גזענית טוטליטרית. משטר צבאי שמבוסס על הפחדה.
הוא לא מדבר על לנין הוא מדבר על סטלין ומאואחי אתה מתבלבל לגמרי בין מה שלנין עשה ברוסיה לבין קומוניזם אמיתי.
לנין ניסה לכפות קומוניזם על ידי דיקטטורה.זה לא באמת המהות של השיטה הזאת.
הרעיון הכלכלי מאחורי זה,זה שהמדינה תהיה "בבעלות" המעמד העובד ולא בידי הממשלה או מונופולים