למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
בבחירות של 2012 אני הייתי מאוד מרוצה מהמצע לעומת ביצוע ביומיים וחצי שהממשלה החזיקה.

אין לי שום דבר נגד מפלגת זהות ואני אפילו מאוד מחבב אותה ומאחל לה להצליח ולהכנס לכנסת.

מנגד, בנוף הפוליטי בארץ, מבין מפלגות השלטון הפוטנציאליות (2 כולה), כחול לבן מספקת את המצע הכי מפורט. שהם יהיו מפלגת שלטון, תראו כמה ישתנה כאן, לא בבאת אחת, אבל ישתנה.

אני מקווה שפייגלין יצטרף לקואליציה להשפיע בדרכו.

בבחירות של 2012 אני הייתי מאוד מרוצה מהמצע לעומת ביצוע ביומיים וחצי שהממשלה החזיקה.

אין לי שום דבר נגד מפלגת זהות ואני אפילו מאוד מחבב אותה ומאחל לה להצליח ולהכנס לכנסת.

מנגד, בנוף הפוליטי בארץ, מבין מפלגות השלטון הפוטנציאליות (2 כולה), כחול לבן מספקת את המצע הכי מפורט. שהם יהיו מפלגת שלטון, תראו כמה ישתנה כאן, לא בבאת אחת, אבל ישתנה.

אני מקווה שפייגלין יצטרף לקואליציה להשפיע בדרכו.

אני לא אוכל את הרעיון של ''אתה תהיה אתה'' אם תהיה לו אפשרות לקדם דברים שקשורים לדת אני *אישית* מאמין שהוא יקדם, בסופו של דבר מערכת בחירות קקה.

גילוי נאות - אני תומך כחול לבן. במקור תומך של יש עתיד.
אני מודה, גנץ לא פרסם שום דבר מרעיש מבחינת עמדות / מצע.

מנגד, יש עתיד במשך שנים על גבי שנים בנו תכניות עבודה, מדיניות, חזון, וכו׳ וכו׳ וכו׳. הייתי אומר שזו המפלגה עם התוכניות הכי פרקטיות שיש כרגע (יש עתיד).

שהתאחדו, כמובן המטרה הייתה להחליף את השלטון ולהתחיל לשנות כאן משהו. לפיד לא היה נכנס עם גנץ אם לא היו שותפים לאותם רעיונות. עיקר הדיונים היו על מצע ודרכי פעולה ולא על שריון ג׳ובים X שר חינוך וY שר רווחה (כן היו צריכים להסדיר מי עומד בראש המפלגה כמובן..).

בסופו של יום צריך להסתכל אכן מי אתם מאמין שיש לו אידיאולוגיה ומי באמת אכפת לו מארץ ישראל. אומנם אני לא חסיד של גנרלים, לא ראיתי מצע מסודר שלהם, אבל אני בהחלט מאמין שאכפת להם מהמדינה והם רוצים לעשות טוב לאזרחים.
התוכנית של זהות כרגע הכי מסודרת וטובה לדעתי 😃 תמכתי בלפיד בחירות קודמות, עכשיו הוא בדיחה.

חברים לפי רוב הסקרים זהות אפילו לא קרובים לאחוז החסימה..
ועושה רושם שהם מפלגה טובה , מגיע להם לעבור את אחוז החסימה.

חברים לפי רוב הסקרים זהות אפילו לא קרובים לאחוז החסימה..
ועושה רושם שהם מפלגה טובה , מגיע להם לעבור את אחוז החסימה.
זה ממש שקר.

תסתכל בתמונה. זהות אפילו לא מופיעה ברשימה.
כרגע כל התקשורת מנסה לא להציג את זהות. אחת הסיבות שהם בעד לגליזציה. וכמובן בכלל אין להם המון כסף לשלם לכתבים שיעשו אליהם סיקור.
כל הכתבות כרגע שיוצאות הם ממומנות ע"י מפלגות.

קבצים מצורפים

• zehut.PNG
    zehut.PNG
    KB 117.1 · צפיות: 60
זה ממש שקר.

תסתכל בתמונה. זהות אפילו לא מופיעה ברשימה.
כרגע כל התקשורת מנסה לא להציג את זהות. אחת הסיבות שהם בעד לגליזציה. וכמובן בכלל אין להם המון כסף לשלם לכתבים שיעשו אליהם סיקור.
כל הכתבות כרגע שיוצאות הם ממומנות ע"י מפלגות.
כן כולם מנסים להשתיק אותם בגלל שהם בעד לגליזציה.
נראה לי הסמים עלו לך לראש

כן כולם מנסים להשתיק אותם בגלל שהם בעד לגליזציה.
נראה לי הסמים עלו לך לראש
חחח, תעשה חיפוש של לגליזציה ב YNET ותראה כמה כתבות עולות לך בחיפוש, ואז תעשה אותו דבר אבל עם themarker 😃

אני לא מעשן דרך אגב. והסעיף הזה לא קריטי לי. היתרון שאני רואה בו זה מיסים למדינה.

אבל בכללי זהות מקבלת מעט מאוד סיקור תקשורתי. ויש המון סיבות. הם ימניים, הם קפיטליסטים ושורצים לבטל המון בירוקרטיה ולסגור המון ועדים.

זה מאוד טוב לאזרחים אבל מאוד לא טוב לבעלי שליטה.

חחח, תעשה חיפוש של לגליזציה ב YNET ותראה כמה כתבות עולות לך בחיפוש, ואז תעשה אותו דבר אבל עם themarker 😃

אני לא מעשן דרך אגב. והסעיף הזה לא קריטי לי. היתרון שאני רואה בו זה מיסים למדינה.

אבל בכללי זהות מקבלת מעט מאוד סיקור תקשורתי. ויש המון סיבות. הם ימניים, הם קפיטליסטים ושורצים לבטל המון בירוקרטיה ולסגור המון ועדים.

זה מאוד טוב לאזרחים אבל מאוד לא טוב לבעלי שליטה.

יכול להסכים לגבי מה שכתבת פה לא מסכים שזה בגלל לגליזציה

מצע בו כותבים מליון פעמים את המילה "נעשה" בלי לפרט דרכים לביצוע ומקורות תקציביים הוא עלבון לאינטילגנציה של הבוחר ועדיף שלא יכתב בכלל.
עד כמה שאני יודע, רק לזהות יש מצע אמיתי (מה לעשות, איך ומקורות תקציביים).

אותי אישית אחוז החסימה לא מעניין (למרות שאני בטוח שהם יעברו אותו), מכיוון שאף אחת מכל שאר המפלגות לא שווה מבחינתי את הטרחה של הגעה לקלפי והמתנה בתור.

זה שיש 2 מפלגות שלטון פוטנציאליות לא אומר שאלה האופציות היחידות שניתן להצביע להן.
דווקא יותר משתלם להצביע למפלגות הקטנות כי בסופו של דבר הן סוחטות את המפלגות הגדולות ויכולות לבחור מי תהיה מפלגת השלטון ובסופו של דבר המפלגות הקטנות תמיד מקבלות את התיקים טובים, בהרכבת הממשלה הנוכחית תיק האוצר והביטחון היו אצל המפלגות הקטנות.

זה שיש 2 מפלגות שלטון פוטנציאליות לא אומר שאלה האופציות היחידות שניתן להצביע להן.
דווקא יותר משתלם להצביע למפלגות הקטנות כי בסופו של דבר הן סוחטות את המפלגות הגדולות ויכולות לבחור מי תהיה מפלגת השלטון ובסופו של דבר המפלגות הקטנות תמיד מקבלות את התיקים טובים, בהרכבת הממשלה הנוכחית תיק האוצר והביטחון היו אצל המפלגות הקטנות.

יכול להסכים עם הגישה הזאת. כל עוד המפלגה צפויה לעבור את אחוז החסימה.

אני אומר קלישאה, אבל יותר מהכל, הכי חשוב לי להחליף את ביבי. יש המון מפלגות שהייתי שמח אם יעשו זאת, אבל רק כחול לבן יכולה באמת.

יכול להסכים עם הגישה הזאת. כל עוד המפלגה צפויה לעבור את אחוז החסימה.

אני אומר קלישאה, אבל יותר מהכל, הכי חשוב לי להחליף את ביבי. יש המון מפלגות שהייתי שמח אם יעשו זאת, אבל רק כחול לבן יכולה באמת.
מה אתה אומר על בנט?

שהוא ימין אמיתי, אני מאמין לו שהוא בנאדם ערכי שהמדינה חשובה לו והוא יעשה הכל בשביל לדאוג למדינה.

האידיאולוגיה שלו ושלי לא בדיוק תואמות (מדינית), אבל הוא לא מושחת (ממה שידוע לי) והוא בנאדם הגון.

אני לא כל כך אוהב חלק מהפעולות שלו במשרד החינוך, אבל זה נאמן לאמונות שלו וזה לאו דווקא דבר רע כי זה נאמן לציבור הבוחרים שלו.

אבל בגדול, בהרבה מאוד מקרים יהיה אפשר להסכים על דרכי פעולה איתו.
בבחירות ב2012 התנדבתי בקלפי תחת ״יש עתיד״ להראות נוכחות ולנסות לשכנע בוחרים ברגע האחרון.

מי שאמר שהוא ימני, אמרתי אין בעיה, תצביע בנט. נתניהו הוא לא ימין.

עדיין מתלבט בין כחול לבן / העבודה / זהות
הייתי בוחר עפ״י השיקולים הבאים:
כחול לבן - להגביר את הכוח של המפלגת שלטון שתחליף את ביבי ולהקטין את התלות שלה במפלגות הקטנות
עבודה - למשוך את כחול לבן שמאלה
זהות - ישבו עם מי שיבחר (ליכוד או כחול לבן), לדעתי יהיה להם המון כוח כי יהיו לשון המאזניים וכל צד ככל הנראה יהיה חייב אותם על מנת להקים ממשלה. יתעקשו על לגליזציה ושאר עקרונות של הפרדת מדינה מהחיים שלנו.

הייתי בוחר עפ״י השיקולים הבאים:
כחול לבן - להגביר את הכוח של המפלגת שלטון שתחליף את ביבי ולהקטין את התלות שלה במפלגות הקטנות
עבודה - למשוך את כחול לבן שמאלה
זהות - ישבו עם מי שיבחר (ליכוד או כחול לבן), לדעתי יהיה להם המון כוח כי יהיו לשון המאזניים וכל צד ככל הנראה יהיה חייב אותם על מנת להקים ממשלה. יתעקשו על לגליזציה ושאר עקרונות של הפרדת מדינה מהחיים שלנו.
אם אתה ימני - אל תצביע

הוספתי לך

אם אתה ימני - אל תצביע?

בלי קשר לדעות הפוליטיות שלי, אני אעודד כל אחד להצביע לא משנה מה ההשקפות שלו.

הבנאדם מתלבט בין זהות כחול לבן או עבודה.
לא ניסיתי להכניס לו מפלגה חדשה להתלבטות אלא לעשות סדר מה לדעתי צריכים להיות השיקולים שלו להחליט מבית שלושת אלו.

אני מסמפט את בנט בתור בנאדם ופוליטיקאי, אבל הוא נמצא בהתרסקות מתמדת, אחרי שעמד בראשות מפלגה גדולה הוא עכשיו עומד בראשות מפלגה מאוד קטנה שבקושי עוברת את החסימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית