הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
לא יהיה ביטוח לאומי שישחו עליו.
הם ירכשו השכלה.
הכלכלה צריכה גם ידיים עובדות,לא רק מוחות חושבים,בגלל זה גרמניה ושוודיה פותחות את שעריהן למהגרים,גם לכאלו מישראל.
כרגע,ההנהגה בצד השני לא מאפשרת להם למכור בתים ליהודים ולהגר, מי שעושה זה עונשו מוות.
אף אחד לא ירצה להשאיר את הבית מאחור ולהגר.
נכון, לכן גרמניה הייתה מדינה לא מפותחת עם מחסור בכוח עבודה עד שהמהגרים הגיעו. לך תספר לבנות שנאנסות ולאנשים שבן משפחתם נרצח בידי מהגר עד כמה מולטיקולטוריזם זה דבר חיובי. אני דיברתי עם גרמנים כשהייתי שם והם התחילו לשלם עוד איזה מס נחמד כמו הביטוח לאומי אצלינו בשביל לממן את החיים למהגרים. הם ממש לא צריכים אותם. הם מקבלים אותם כי השלטון במדינות האלה הוא שמאל קיצוני ומבחינתם כל אחד שהוא לא שמאל ומעז להגיד משהו נגד ההגירה הוא נאצי. לא, אבל כמות הפיגועים, מקרי הרצח והאונס לא גדלה באירופה עם הגדילה של כמות המהגרים המוסלמים. זאת הזייה.

נערך לאחרונה:
זה כבר קורה בפועל.
תן לי דוגמא למדינה אחת שמוכנה לקבל פלסטינאים בקנה מידה שמעל למיליון אזרחים. אפילו חצי מיליון לא יקחו.
לא יהיה ביטוח לאומי שישחו עליו.
הם ירכשו השכלה.
הכלכלה צריכה גם ידיים עובדות,לא רק מוחות חושבים,בגלל זה גרמניה ושוודיה פותחות את שעריהן למהגרים,גם לכאלו מישראל.
כרגע,ההנהגה בצד השני לא מאפשרת להם למכור בתים ליהודים ולהגר, מי שעושה זה עונשו מוות.
אף אחד לא ירצה להשאיר את הבית מאחור ולהגר.
הם ירכשו השכלה על חשבון הילדים שלך. אתה יודע מה זה אומר? שתנאי קבלה לתואר מסוים יהיה לדוגמא X הם יוכלו להתקבל לתואר עם 0.7X.
אתה חושב שזה גם כזה פשוט? להכניס אוכלוסייה שנמצאת בתפיסת מחשבה 30 שנה מאחורנו לתוך האוכלוסייה שלנו? זה לא עניין של שנה או שנתיים זה עניין של דורות שלמים עד שיסגר הפער הזה.
קח לדוגמא את האוכלוסיות היהודיות שהגיעו ממקומות פחות מפותחים לארץ(מזרחים\אתיופים\מזרח ברית המועצות) ההגעה שלהם היא קריטית לארץ בשביל חיזוק הצביון והעלאת כוח סדיר בצבא בניגוד להגעה של הפלסטינאים שלא יתרמו במישורים האלה אבל יש לזה מחיר של הסתגלות במשך שנים. רק אחרי 30-40 שנה המזרחים הצליחו להשתלב בשוק,האתיופים בכלל לא קרובים להשתלבות ולחלק מרכזי מעולי ברית המועצות עדיין יש בעיות הסתגלות לשפה ולתרבות

הכלכלה צריכה גם ידיים עובדות,לא רק מוחות חושבים,בגלל זה גרמניה ושוודיה פותחות את שעריהן למהגרים

הייתי מגיב למה תגובה שלך מטומטמת אבל כבר הסבירו לך

חשוב לי לציין שאני לא מעשן בכלל ולא קנאביס בפרט ואני גם לא מתכוון לעשן גם אחרי הלגליזציה ועדיין, אני רואה לגליזציה כדבר חשוב מאוד גם ברמה המוסרית - אין לפקיד בממשלה זכות למנוע מאדם משהו שלא גורם נזק לאף אחד אחר (וכנראה גם לאותו אדם).

אוקיי אז למה לא לתמוך בשאר הסמים?(יש מספיק מחקרים שתומכים בזה שירוק פוגע בזיכרון גם לטווח ארוך)

הייתי מגיב למה תגובה שלך מטומטמת אבל כבר הסבירו לך

אוקיי אז למה לא לתמוך בשאר הסמים?(יש מספיק מחקרים שתומכים בזה שירוק פוגע בזיכרון גם לטווח ארוך)

אשמח אם תשתמש בשפה הולמת.
מה שרשמתי נכון לגמרי, מה שבפועל קורה,הם עושים שם בית זונות,מקבלים כסף מביטוח לאומי,אונסים,רוצחים ומשתלטים על שכונות.
לאירופה הייתה כוונה מוצהרת של כוח עבודה,בפועל היא לא יכולה להתמודד עם הבעייתיות שבדבר.
גם צרפת פתחה את שעריה בעבר להגירה, מלוב,אלג'יר,מרוקו, למה הכאוס לא קרה?
הם לחמו איתם בצבא,ועסקו בעבודות השחורות,ולאט לאט השתלבו בחברה (סוד,לא כל הצרפתים שמגיעים לארץ צרפתים,אולי 5% מהם).

תן לי דוגמא למדינה אחת שמוכנה לקבל פלסטינאים בקנה מידה שמעל למיליון אזרחים. אפילו חצי מיליון לא יקחו.

הם ירכשו השכלה על חשבון הילדים שלך. אתה יודע מה זה אומר? שתנאי קבלה לתואר מסוים יהיה לדוגמא X הם יוכלו להתקבל לתואר עם 0.7X.
אתה חושב שזה גם כזה פשוט? להכניס אוכלוסייה שנמצאת בתפיסת מחשבה 30 שנה מאחורנו לתוך האוכלוסייה שלנו? זה לא עניין של שנה או שנתיים זה עניין של דורות שלמים עד שיסגר הפער הזה.
קח לדוגמא את האוכלוסיות היהודיות שהגיעו ממקומות פחות מפותחים לארץ(מזרחים\אתיופים\מזרח ברית המועצות) ההגעה שלהם היא קריטית לארץ בשביל חיזוק הצביון והעלאת כוח סדיר בצבא בניגוד להגעה של הפלסטינאים שלא יתרמו במישורים האלה אבל יש לזה מחיר של הסתגלות במשך שנים. רק אחרי 30-40 שנה המזרחים הצליחו להשתלב בשוק,האתיופים בכלל לא קרובים להשתלבות ולחלק מרכזי מעולי ברית המועצות עדיין יש בעיות הסתגלות לשפה ולתרבות
הם 30 שנה אחורה? תבדוק רגע איזה חתן פרס נובל(לא לשלום כמובן), מדען, פורץ דרך בכל תחום שהוא הוא "פלסטיני". הם כמה מאות שנה אחורה. אם הם היו חיים בימי הביניים האירופאים עדיין היו מחשיבים אותם לברברים.

מה קורה היום? לחלק מסויים מהאוכלוסיה אין הקלות כניסה?
אתה חושב שאין אוניברסיטה במזרח ירושלים, בירדן? כולם טיפשים שם?
יש שם שגרים בארמונות ונוסעים ברכבים שאנחנו יכולים לחלום עליהם, תראה איזה רכבים יש ברמאללה,לא סיירה סטייל אום אל פאחם,פורש ולמבורגיני כמו מרצדסים.
דרך אגב,סמנכל אינטל העולמית,ערבי מחיפה,למד בטכניון, המזל שלו היה שלהורים שלו הייתה ת.ז כחולה, אם היה נולד כמה קמ מזרחה לא בטוח שהיה מצליח.

אשמח אם תשתמש בשפה הולמת.
מה שרשמתי נכון לגמרי, מה שבפועל קורה,הם עושים שם בית זונות,מקבלים כסף מביטוח לאומי,אונסים,רוצחים ומשתלטים על שכונות.
לאירופה הייתה כוונה מוצהרת של כוח עבודה,בפועל היא לא יכולה להתמודד עם הבעייתיות שבדבר.
גם צרפת פתחה את שעריה בעבר להגירה, מלוב,אלג'יר,מרוקו, למה הכאוס לא קרה?
הם לחמו איתם בצבא,ועסקו בעבודות השחורות,ולאט לאט השתלבו בחברה (סוד,לא כל הצרפתים שמגיעים לארץ צרפתים,אולי 5% מהם).
ההגירה הייתה לא בגלל כח עבודה אלא בגלל ״פליטים״ (או יותר נכון rapeugees)

יש שם שגרים בארמונות ונוסעים ברכבים שאנחנו יכולים לחלום עליהם, תראה איזה רכבים יש ברמאללה,לא סיירה סטייל אום אל פאחם,פורש ולמבורגיני כמו מרצדסים.
זה כי הם עבדים טובים ומי שלמעלה יודע לנצל את זה. היית רוצה שאם חס וחלילה יהיה משהו רציני לך או למישהו מהמשפחה שלך שינתח אותו רופא שלמד בירדן או רמאללה? תענה בכנות.

זה כי הם עבדים טובים ומי שלמעלה יודע לנצל את זה.
לא מסכים הכסף מגיע ממקומות אחרים
דרך אגב,סמנכל אינטל העולמית,ערבי מחיפה,למד בטכניון, המזל שלו היה שלהורים שלו הייתה ת.ז כחולה, אם היה נולד כמה קמ מזרחה לא בטוח שהיה מצליח.
הכסף הזה לא מהייטק...
לגבי סמנכל אינטל זה רק מוכיח את מה שאומרים פה

אתה מסתכל על חלק מאוד מזערי מהאוכלוסייה,האוכלוסייה הערבית ידועה בחיבה שלה כלפי מכוניות יוקרה אבל האם זה אומר שהם עשירים או משכילים?תסתובב ברמלה תראה אנשים נוסעים על מרצדס וגרים בבית שבקושי שווה חצי מיליון.
אני מבין את הכוונה הכללית שלך של שיתוף האוכלוסייה אבל אתה חי בחלום אם אתה חושב שפשוט כולם יסכימו לסיפור. קח לדוגמא את הקטלאנים הם חיים בסדר גמור ותראה איזה בעיות הם עושים לספרד, אז נראה לך שהפלסטינאים יהיו בשקט?

בוא ספר לנו איזה מדינות מפותחות אתה מכיר שהן מדינות ערב. איזה פריצות דרך ברפואה, חלל, כל מדע שהוא אתה מכיר ממקור ערבי. כמה מדענים מפורסמים. בוא נשמע.

הם 30 שנה אחורה? תבדוק רגע איזה חתן פרס נובל(לא לשלום כמובן), מדען, פורץ דרך בכל תחום שהוא הוא "פלסטיני". הם כמה מאות שנה אחורה. אם הם היו חיים בימי הביניים האירופאים עדיין היו מחשיבים אותם לברברים.
הייתי נחמד

לדברי יו"ר ועדת דיקני הרפואה בישראל והדיקן של בית הספר לרפואה באוניברסיטה העברית, הפרופ' ערן לייטרסדורף, "אם מסתכלים על העוברים את בחינות הרישוי בישראל, אלו שעוברים בהצלחה אינם בהכרח ממדינות ה-OECD. אחוזי המעבר מירדן גבוהים בהרבה בהשוואה לאיטליה". רמת הרפואה בירדן נחשבת לגבוהה, ובתי הספר לרפואה במדינה נחשבים טובים במיוחד. לראייה, רבים מגיעים למדינה לצורך תיירות מרפא.
ציטטתי ממאמר

כיום אתה חושב שאין רופאים מאוניברסיטת ירדן?
ברמאללה אם אני טועה אין לימודי רפואה.
נתתי את הדוגמאות האלו כדי להמחיש שהאוכלוסיה לא כזו פרימיטיבית.
בתאכלס? מירדן אין לי בעיה,רמאללה קצת חשוד,אבל שם אין רפואה.
בפועל אני מעדיף רפואה פרטית,שתבדוק טוב טוב מי הרופא.
בוא ספר לנו איזה מדינות מפותחות אתה מכיר שהן מדינות ערב. איזה פריצות דרך ברפואה, חלל, כל מדע שהוא אתה מכיר ממקור ערבי. כמה מדענים מפורסמים. בוא נשמע.
במדינות כאלו,מי שיש לו כסף שולח את הילדים שלו ללמוד במקום אחר,להכליל ולהגיד שכולם טיפשים?

מה הפתרונות שלכם למצב? אני חושב שזה פתרון דיי טוב מה שפיגלין מציע.
והוא מדבר על תושבות,לא אזרחות בתור התחלה.

נערך לאחרונה:
לדברי יו"ר ועדת דיקני הרפואה בישראל והדיקן של בית הספר לרפואה באוניברסיטה העברית, הפרופ' ערן לייטרסדורף, "אם מסתכלים על העוברים את בחינות הרישוי בישראל, אלו שעוברים בהצלחה אינם בהכרח ממדינות ה-OECD. אחוזי המעבר מירדן גבוהים בהרבה בהשוואה לאיטליה". רמת הרפואה בירדן נחשבת לגבוהה, ובתי הספר לרפואה במדינה נחשבים טובים במיוחד. לראייה, רבים מגיעים למדינה לצורך תיירות מרפא.
ציטטתי ממאמר

כיום אתה חושב שאין רופאים מאוניברסיטת ירדן?
ברמאללה אם אני טועה אין לימודי רפואה.
בתאכלס? מירדן אין לי בעיה,רמאללה קצת חשוד,אבל שם אין רפואה.
בפועל אני מעדיף רפואה פרטית,שתבדוק טוב טוב מי הרופא.

במדינות כאלו,מי שיש לו כסף שולח את הילדים שלו ללמוד במקום אחר,להכליל ולהגיד שכולם טיפשים?

מה הפתרונות שלכם למצב? אני חושב שזה פתרון דיי טוב מה שפיגלין מציע.
והוא מדבר על תושבות,לא אזרחות בתור התחלה.
עם הפתרון של פייגלין אני גם מסכים. האם זה ייצא לפועל מתישהו? לא בטוח. אני מצביע לו בכל מקרה כי גם מבחינה כלכלית וגם משאר הבחינות מה שהוא מציע זה מה שאני רוצה לראות פה.

גם בצרפת לפני כמה עשרות שנים?

אני מסתכל על מה שקורה עכשיו לא מה שקרה לפני כמה עשרות שנים

אתה לוקח דוגמה ספציפית ומסיק ממנה על הכלל
אני יזרום איתך ויגיד שבירדן יש את הרופאים הכי טובים בעולם אם נסתכל על שאר העולם הערבי התרבות והאוכלוסיה פח זה שיש בודדים עם שכל לא שווה את כל החרא שתקבל במיוחד כמו שכתבו פה שזה יפגע בשאר האוכלוסיה

אני מסתכל על מה שקורה עכשיו לא מה שקרה לפני כמה עשרות שנים

אתה לוקח דוגמה ספציפית ומסיק ממנה על הכלל
אני יזרום איתך ויגיד שבירדן יש את הרופאים הכי טובים בעולם אם נסתכל על שאר העולם הערבי התרבות והאוכלוסיה פח זה שיש בודדים עם שכל לא שווה את כל החרא שתקבל במיוחד כמו שכתבו פה שזה יפגע בשאר האוכלוסיה
מה הפתרון שלך?

מה הפתרון שלך?
כרגע אני באמת לא רואה פתרון הגיוני
להביא להם מדינה זה נחמד אבל מה שכנראה יקרה זה שפשוט הם התחמשו יותר (או שאתה מביא להם מדינה ואוסר עליהם צבא?) וירו עלייך טילים לא על חדרה אלא על תא (אותו סיפור שהיה בהתנתקות יקרה שוב)
לספח ערבים גם לא בא בחשבון
הדבר הכי הגיוני זה לגרום למדינות אחרות לקבל אותם אולי בתמורה לכסף או משהו קשה להגיד
אולי יהיה בתוכנית טראמפ משהו מעניין או לפחות מקרה צדדי שבטיל הראשון אפשר לשטח אותם

מדינה לא באה בחשבון, כיבוש לא בחשבון, עדיין חלק מהם לא ירצו ללכת, יהיו נאמנים למדינה שלך, מה איתם?
כאלו שלא יהיו נאמנים,אבל לא נגועים בטרור,בדומה לחלק מהדרוזים ברמת ההגולן מה איתם? מי יעלה אותם לאוטובוסים?

מדינה לא באה בחשבון, כיבוש לא בחשבון, עדיין חלק מהם לא ירצו ללכת, יהיו נאמנים למדינה שלך, מה איתם?
כאלו שלא יהיו נאמנים,אבל לא נגועים בטרור,בדומה לחלק מהדרוזים ברמת ההגולן מה איתם? מי יעלה אותם לאוטובוסים?
מי שלא נאמן שישאר אזרח סוג ב (לעומת מה שקורה היום שממשיכים לקבל את כל הזכויות שלהם) (שתבין לאוניברסיטת תא כדי להעיף מישהי ערבייה היא הייתה צריך ממש לחלק פוסטרים למען אש, ולמען טרוריסטים)(בטכניון ערבי שניסה לשרוף את דגל ישראל בזמן שארגנו לכבודם איזה ארוחה לאחד החגים שלהם (בתוך הטכניון) קיבל רק נזיפה)

מה הפתרון לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית