הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
מה שאף אחד משאר המתמודדים חוץ מפייגלין לא זיהה זה שיש כאן

דור של ישראלים בגילאי 20-40 שדואגים לגבי יוקר המחיה ואליהם הוא פונה - בני נוער, סטודנטים, זוגות צעירים, משפחות צעירות.

בין אם זה שיטת השוברים בתחום החינוך או שוק חופשי כדי לשפר הכלכלה ויוקר המחיה במדינה בכל תחום בארץ והרצון לעמוד מול הוועדים הגדולים שבכל פעם שבא להם תופסים את המדינה מהביצים והופכים אותנו לבני ערובה שלהם.

נערך לאחרונה:
פייגלין כבר היה בכנסת מ2012 עד 2015, מה הוא עשה חוץ ממהומות מישהו יודע, זוכר, שמע?
אני לא.
גם אני הוקסמתי מחלק מהמצע שלו, אבל כבר הייתה לו הזדמנות ולא זכור לי משהו שהוא קידם למעננו בכנסת.
הוא גם היה במפלגה שהייתה חלק מהקואליציה ובפרט במפלגה הנבחרת אז אי אפשר להגיד שלא היו לו נתוני פתיחה טובים כדי לעבוד למען האזרח ולקבל תמיכה מחבריו.
תתנו קולות למי שבאמת עבד ועשה משהו, או לפחות הזדמנות למי שלא היה עדיין
מי כן קידם למענך משהו בכנסת?
הוא בהחלט "קידם" דברים בניגוד ל"משמעת הקואליציונית", שהיא אחלה שם לדיקטטורה.

קפיטליסטי מידי כדי שיעבוד בארץ

אני לא מורה אבל אני רואה מה קורה במערכת החינוך הישראלית, אני חיי אותה כרגע יום יום.

מיליארדים של שקלים שנאספים מכל אזרח במדינה כשהכל תת תנאים בבתי הספר בארץ.

לפני שנה הגעתי במסגרת העבודה שלי לבית הספר שבו למדתי ביסודי - נכנסתי לכיתה שבה למדתי ונדהמתי לגלות שכלום לא השתנה בעשירית אחוז.

חוץ מאולי זה ששינו את הלוח מלוח גיר ללוח של טושים, הכסאות של הילדים נשארו אותו דבר(כיסא שאחרי חצי שעה נשבר לך הגב בגללו), אותם שולחנות, אפילו המזגנים משנות המנדט הבריטי לא השתנו.

ניסו אשכרה "לחדש" ולהכניס מחשבים כדי שיהיו לעזר למורים.

רק שאני רואה בלא מעט בתי ספר מחשבים שלא צריכים להיות בשימוש של שום ארגון, מחשבים מלפני 15 שנה, 10 שנים מחשבים מערכת הפעלה XP, פשוט עצוב.

אני לא מורה אבל אני רואה מה קורה במערכת החינוך הישראלית, אני חיי אותה כרגע יום יום.

מיליארדים של שקלים שנאספים מכל אזרח במדינה כשהכל תת תנאים בבתי הספר בארץ.

לפני שנה הגעתי במסגרת העבודה שלי לבית הספר שבו למדתי ביסודי - נכנסתי לכיתה שבה למדתי ונדהמתי לגלות שכלום לא השתנה בעשירית אחוז.

חוץ מאולי זה ששינו את הלוח מלוח גיר ללוח של טושים, הכסאות של הילדים נשארו אותו דבר(כיסא שאחרי חצי שעה נשבר לך הגב בגללו), אותם שולחנות, אפילו המזגנים משנות המנדט הבריטי לא השתנו.

ניסו אשכרה "לחדש" ולהכניס מחשבים כדי שיהיו לעזר למורים.

רק שאני רואה בלא מעט בתי ספר מחשבים שלא צריכים להיות בשימוש של שום ארגון, מחשבים מלפני 15 שנה, 10 שנים מחשבים מערכת הפעלה XP, פשוט עצוב.
אני לא טוען שכרגע כל המערכת פח אשפה (בזבוז של 12 שנים) אבל הטעות שלך שאתה חושב שמערכת החינוך נועדה לחנך

בכל מקרה אם זה יהיה כמו שהצאת יותר מידי אנשים יתחילו לבכות על אי שוויון (וחלקית גם בצדק) כי בו נגיד שבתי ספר בדרום תא ובצפון יהיו טיפה שונים בכל בחינה

אני לא טוען שכרגע כל המערכת פח אשפה (בזבוז של 12 שנים) אבל הטעות שלך שאתה חושב שמערכת החינוך נועדה לחנך

בכל מקרה אם זה יהיה כמו שהצאת יותר מידי אנשים יתחילו לבכות על אי שוויון (וחלקית גם בצדק) כי בו נגיד שבתי ספר בדרום תא ובצפון יהיו טיפה שונים בכל בחינה

למה שיהיו שונים ?

כל הורה מקבל שובר שאותו הוא יכול לשים באיזה בית ספר שהוא חושב שראוי לחנך את הילד שלו.

בתי ספר יתחילו להתחרות על הילדים כדי לקבל את הכסף - יביאו מורים טובים, שיטות לימוד טובות יותר, כיתות נורמליות עם יותר אפשרויות למורים ולילדים וכתוצאה מכך גם להעלות את הרמה כי יש תחרות.

למה שיהיו שונים ?

כל הורה מקבל שובר שאותו הוא יכול לשים באיזה בית ספר שהוא חושב שראוי לחנך את הילד שלו.

בתי ספר יתחילו להתחרות על הילדים כדי לקבל את הכסף - יביאו מורים טובים, שיטות לימוד טובות יותר, כיתות נורמליות עם יותר אפשרויות למורים ולילדים וכתוצאה מכך גם להעלות את הרמה כי יש תחרות.
כי יהיו בתי ספר שידרשו גם שוברים וגם עוד כסף נחש איזה אזורים ישלמו עוד

שוב פעם כנראה לא הבנת אותי יקומו בתי ספר שיקחו את השוברים + עוד כסף

אתה מבין שאנחנו מדברים על כך שכל הורה יקבל 3000 ש"ח בכל חודש ? זה הרבה מעבר לדי והותר.

אין שום סיבה שבית ספר יבקש עוד כסף(כמובן שצריך לברר זאת בבירורים לפני רישום) ואם כן - תעביר את הילד לבית ספר אחר.

אתה מבין שאנחנו מדברים על כך שכל הורה יקבל 3000 ש"ח בכל חודש ? זה הרבה מעבר לדי והותר.

אין שום סיבה שבית ספר יבקש עוד כסף(כמובן שצריך לברר זאת בבירורים לפני רישום) ואם כן - תעביר את הילד לבית ספר אחר.
אתה מבין שיש כבר בארץ ובעולם בתי ספר שבכיף לוקחים 10 אלף שקל לחודש פר תלמיד כן? אז להגיד שזה די והותר זה לא נכון
מה שאני בא להגיד זה שבתי ספר במקומות בעלי רקע סוציו אקונומי גבוה יקחו יותר כסף וידאגו להביא מורים יותר טובים

תתנו קולות למי שבאמת עבד ועשה משהו, או לפחות הזדמנות למי שלא היה עדיין

אתה מבין שככל שפייגלין יקבל יותר קולות, יותר אנשים מהמפלגה שלו יכנסו.
אז עכשיו כשמוסכם לכל שהוא יכנס, נראה לי הדבר הכי חכם לעשות, גם עבור שונאי פייגלין, זה להצביע לו כדי שיכנסו כמה שיותר ליברלים שהם לא הוא (כידוע פייגלין הוא הדמות הכי "בעייתית" במפלגה שלו).

בנט?
החרדים (לחרדים)?
בנט בסך הכל בסדר, אבל לא עשה כמעט כלום ב4 השנים שהיו לו.
איילת שקד קצת יותר בסדר וגם, לא עשתה הרבה.
איזה כיף שהם נזכרו לדבר על שוק חופשי וקפיטליזם רק כשזהות התחילו להשאיר להם אבק.
המפלגות החרדיות פשוט משמרות את החרדים כבורים ועניים, לא יודע כמה זה עוזר להם.

שוב פעם כנראה לא הבנת אותי יקומו בתי ספר שיקחו את השוברים + עוד כסף
זה קורה גם היום גם בחינוך ובמיוחד בבריאות.
מה הבעיה עם מצב בו אנשים מקבלים יותר כשהם משלמים יותר? האפשרות היא או לאסור אל תשלום נוסף ולכפות על הטובים ביותר להיות פחות טובים, אבל להשאיר את המצב מחורבן כמו היום.
בכל מקרה שיטת השוברים עדיפה בהרבה מכיוון שהיא מאפשרת לך (לשם שינוי) להיות הלקוח, ומכריחה את הבתי ספר להשתפר.

בנט בסך הכל בסדר, אבל לא עשה כמעט כלום ב4 השנים שהיו לו.
איילת שקד קצת יותר בסדר וגם, לא עשתה הרבה.
איזה כיף שהם נזכרו לדבר על שוק חופשי וקפיטליזם רק כשזהות התחילו להשאיר להם אבק.
המפלגות החרדיות פשוט משמרות את החרדים כבורים ועניים, לא יודע כמה זה עוזר להם.
אתה בטוח שאתה חי בישראל?
לא שמת לב מה קרה בחינוך ומשפטים?
רגע אתה חושב שבנט לא קפיטליסט?
המפלגות החרדיות ממשיכות לספק לחרדים את מה שהם רוצים (כסף ולא לעבוד) תגיד מה שתגיד אבל יש סיבה לזה שהם ממשיכים להצביע להם...
זה קורה גם היום גם בחינוך ובמיוחד בבריאות.
מה הבעיה עם מצב בו אנשים מקבלים יותר כשהם משלמים יותר? האפשרות היא או לאסור אל תשלום נוסף ולכפות על הטובים ביותר להיות פחות טובים, אבל להשאיר את המצב מחורבן כמו היום.
בכל מקרה שיטת השוברים עדיפה בהרבה מכיוון שהיא מאפשרת לך (לשם שינוי) להיות הלקוח, ומכריחה את הבתי ספר להשתפר.
שוב פעם אני לא אמרתי שזה פחות טוב אמרתי שזה יוצר עוד חוסר שיוויון בין העשירים לעניים ונותן למישהו עני עוד פחות סיכוי על מישהו עשיר (לפרוטוקול לי זה שווה ולכן לא כזה אכפת לי) אני אומר שיהיו מספיק שיתנגדו לזה ובצדק (בשבילם)
כי מה שיקרא במקומות במעמד סוציו אקונומי נמוך כל בתי הספר ישארו פח וממש לא ינסו להתחרות על התלמידים פשוט לתלמידים הבחירה לא תהיה באמת בחירה

אתה מבין שככל שפייגלין יקבל יותר קולות, יותר אנשים מהמפלגה שלו יכנסו.
אז עכשיו כשמוסכם לכל שהוא יכנס, נראה לי הדבר הכי חכם לעשות, גם עבור שונאי פייגלין, זה להצביע לו כדי שיכנסו כמה שיותר ליברלים שהם לא הוא (כידוע פייגלין הוא הדמות הכי "בעייתית" במפלגה שלו).
מבין טוב מאוד, ובכל זאת מה האנשים ברשימה שלו קידמו? מקום 2 גם חובש כיפה שהיה בשס, כדי שיכנס בכלל לכנסת הוא חייב לקבל 4 מושבים מה הרביעיה הראשונה שלו עשתה? מצע זה נחמד אבל מה מעבר

אתה בטוח שאתה חי בישראל?
לא שמת לב מה קרה בחינוך ומשפטים?
רגע אתה חושב שבנט לא קפיטליסט?
המפלגות החרדיות ממשיכות לספק לחרדים את מה שהם רוצים (כסף ולא לעבוד) תגיד מה שתגיד אבל יש סיבה לזה שהם ממשיכים להצביע להם...

שוב פעם אני לא אמרתי שזה פחות טוב אמרתי שזה יוצר עוד חוסר שיוויון בין העשירים לעניים ונותן למישהו עני עוד פחות סיכוי על מישהו עשיר (לפרוטוקול לי זה שווה ולכן לא כזה אכפת לי) אני אומר שיהיו מספיק שיתנגדו לזה ובצדק (בשבילם)
כי מה שיקרא במקומות במעמד סוציו אקונומי נמוך כל בתי הספר ישארו פח וממש לא ינסו להתחרות על התלמידים פשוט לתלמידים הבחירה לא תהיה באמת בחירה
מה קרה בחינוך ומשפטים? ה"שינויים" במערכת החינוך נראים לך כמו משהו משמעותי? במערכת המשפט התחילו שינויים בכיוון חיובי אבל לא הלכו עד הסוף כי כחלון האפס הפיל את התהליך.
אני מאוד מעריך את שקד על התהליך שהיא הובילה במערכת המשפט ומקווה שהיא תמשיך איתו בממשלה הבאה, אבל זה ממש לא מספיק כדי להצביע להם כשיש את זהות.
למה שוק החלב, הבשר, הביצים ועוד עוד עדיין מתנהלים כמו במדינה קומוניסטית אחרי 4 שנים שהם בשלטון? כי הם היו עסוקים בלזיין תשכל במקום לעבוד.
החרדים ממשיכים להצביע להם מאותה סיבה שהערבים מצביעים למפלגות המחבלים - הם מצביעים כמו עדר במקום לחשוב בעצמם.

לא הבנתי למה שבמקומות במעמד נמוך בתי הספר ישארו פח? אתה מבין שכל תלמיד במקום כזה שווה 3000 שקל לחודש? אתה מבין איזה רווח עצום יזם יכול לעשות מבית ספר בירוחם? אתה מבין שהחברות הכי עשירות בעולם הן חברות שמוכרות מוצרים לאנשים כמוני וכמוך, ולא לעשירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית