הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
מבין טוב מאוד, ובכל זאת מה האנשים ברשימה שלו קידמו? מקום 2 גם חובש כיפה שהיה בשס, כדי שיכנס בכלל לכנסת הוא חייב לקבל 4 מושבים מה הרביעיה הראשונה שלו עשתה? מצע זה נחמד אבל מה מעבר

אתה כתבת: "או לפחות הזדמנות למי שלא היה עדיין". עכשיו אתה פוסל אותם כי הם לא היו עדיין?
בכל מקרה, אתה יכול לחפש את האנשים בגוגל ולקרוא על הרקע של כל אחד מהם. כל המידע הזה נגיש.

מה קרה בחינוך ומשפטים? ה"שינויים" במערכת החינוך נראים לך כמו משהו משמעותי? במערכת המשפט התחילו שינויים בכיוון חיובי אבל לא הלכו עד הסוף כי כחלון האפס הפיל את התהליך.
אני מאוד מעריך את שקד על התהליך שהיא הובילה במערכת המשפט ומקווה שהיא תמשיך איתו בממשלה הבאה, אבל זה ממש לא מספיק כדי להצביע להם כשיש את זהות.
למה שוק החלב, הבשר, הביצים ועוד עוד עדיין מתנהלים כמו במדינה קומוניסטית אחרי 4 שנים שהם בשלטון? כי הם היו עסוקים בלזיין תשכל במקום לעבוד.
החרדים ממשיכים להצביע להם מאותה סיבה שהערבים מצביעים למפלגות המחבלים - הם מצביעים כמו עדר במקום לחשוב בעצמם.

לא הבנתי למה שבמקומות במעמד נמוך בתי הספר ישארו פח? אתה מבין שכל תלמיד במקום כזה שווה 3000 שקל לחודש? אתה מבין איזה רווח עצום יזם יכול לעשות מבית ספר בירוחם? אתה מבין שהחברות הכי עשירות בעולם הן חברות שמוכרות מוצרים לאנשים כמוני וכמוך, ולא לעשירים?
כל המהפכה של ה5 יחידות????
אי אפשר לעשות הכל בקדנציה אחת שאתה לא מפלגה גדולה וחצי מהמפלגה שלך זה אנשים שרוצים בכלל דברים אחרים

וואלה אולי באמת זה יעבוד

ולמה שפיגלין היה בממשלה הוא לא עשה כלום?

לגבי שיטת השוברים - אני בעד.

אבל... צריך לדעתי להגביל את בתי הספר - אם אתה לוקח שובר. אין לך זכות לקחת כסף בנוסף. אם אתה רוצה להיות בית ספר פרימיום, בכיף, אבל אל תשען על הסובסידיה של המדינה. או שאפשר לתת שובר ע״ס 1500 נגיד במקום 3000.

דוגמא מצויינת לסיבה שאני חושב ככה, השיטה של השוברים קיימת כאן באוסטרליה בהקשר של רופא משפחה. יש לכל תושב ״שובר״ של 36$ שהוא יכול לבחור לאיזה רופא משפחה ללכת, חלק מהרופאים מסתפקים בשובר וחלק מהרופאים דורשים תשלום נוסף. הבעיה היא באיזורים עשירים יחסית, שכל הרופאים לוקחים 70$~ לביקור. לתושבים הפחות עמידים באיזור אין ממש אפשרות לגשת לרופא בחינם (36$).

לכן לדעתי מי שרוצה לתת שירות פרימיום - בכיף. אבל המדינה לא צריכה לממן את זה באותה צורה שמממנים שירות סטנדרט.

אתה כתבת: "או לפחות הזדמנות למי שלא היה עדיין". עכשיו אתה פוסל אותם כי הם לא היו עדיין?
בכל מקרה, אתה יכול לחפש את האנשים בגוגל ולקרוא על הרקע של כל אחד מהם. כל המידע הזה נגיש.
אני לא מתכוון להצביע לו ולכן מי שמצביע לו שיעשה גוגל.
2 מהראשונים היו בכנסת אחד בליכוד אחד בפאקינג ש"ס
השלישי לא מוכר
הרביעית עובדת סוציאלית ולא נראה לי שהיא תעשה משהו סורי
עצם זה שהם לא מוכרים אומר כבר שהם לא יודעים לדחוף את עצם אס איך ידחפו את המצע שלהם
קיצר בהצלחה למי שמצביע לזהות

שמח לראות שזהות מצליחה לתת בראש. אני אישית בכלל רחוק מהדת, אבל מבחינה חברתית\כלכלית\פוליטית (ומדינית), פייגלין הכי מתקרב לדעותיי.

לכן אשמח שהוא יהיה כף המזניים בבחירות הבאות.

שמח לראות שזהות מצליחה לתת בראש. אני אישית בכלל רחוק מהדת, אבל מבחינה חברתית\כלכלית\פוליטית (ומדינית), פייגלין הכי מתקרב לדעותיי.

לכן אשמח שהוא יהיה כף המזניים בבחירות הבאות.
אתה בעד מדינה אחת לשני עמים והקמת בית מקדש שלישי שיגרום למלחמת עולם שלישית?

אתה בעד מדינה אחת לשני עמים והקמת הר בית שלישי שיגרום למלחמת עולם שלישית?
לא, אבל זה לא יקרה אצל פייגלין כעת לכן השיחה על הנושא לא רלוונטי. הוא בא לשנות מדיניות פנים ולא חוץ.

לא, אבל זה לא יקרה אצל פייגלין כעת לכן השיחה על הנושא לא רלוונטי. הוא בא לשנות מדיניות פנים ולא חוץ.
למה אתה בטוח שאת זה הוא כן יעשה ואת זה לא? לדעתי יותר קל להקים בית מקדש שלישי מלהוריד את המונופולים

למה אתה בטוח שאת זה הוא כן יעשה ואת זה לא? לדעתי יותר קל להקים בית מקדש שלישי מלהוריד את המונופולים
א) פיילגין אמר שהקמת בית המקדש השלישי יהיה תחת ההתנייה שהעם יסכים משמע יהיה משאל עם על זה מה שלא יקרה בזמן הקרוב.
ב) הוא מעוניין בתיק משרד האוצר והחינוך, שמן הסתם הדבר מעיד על הרצון לשנות מדיניות פנים והוא גם אמר את זה. זו הסיבה שמלא מצביעי מרצ וחדש לשעבר מצביעים לו כי נמאס להם להצביע לאנשים שלא ישבו בממשלה ויצעקו מה שהם רוצים באופוזיציה ויעשו 0 שינוי.
ג) מבחינת דעות פוליטיות, אני לא מסכים איתו 100% אבל הוא עדיין הכי מתקרב אליי.

כל המהפכה של ה5 יחידות????
אי אפשר לעשות הכל בקדנציה אחת שאתה לא מפלגה גדולה וחצי מהמפלגה שלך זה אנשים שרוצים בכלל דברים אחרים

וואלה אולי באמת זה יעבוד

ולמה שפיגלין היה בממשלה הוא לא עשה כלום?
לא חושב שכל נושא ה5 יחידות היה "מהפכה", אבל לא התעמקתי בזה יותר מדי.
זה עדיין להתעסק בשטויות, כשיש כל כך הרבה בעיות יותר גדולות במערכת החינוך.

הוא היה בסך הכל חבר כנסת בליכוד וברגע שהוא קצת דחף ללגליזציה נגד ה"משמעת הקואליציונית" דאגו להעיף אותו מאוד מהר.
ברור לך שהיכולת שחבר כנסת במקום רחוק מהטופ במפלגה שונה לחלוטין מראש מפלגה שתהיה זו שתקבע מי יהיה ראש ממשלה?

לגבי שיטת השוברים - אני בעד.

אבל... צריך לדעתי להגביל את בתי הספר - אם אתה לוקח שובר. אין לך זכות לקחת כסף בנוסף. אם אתה רוצה להיות בית ספר פרימיום, בכיף, אבל אל תשען על הסובסידיה של המדינה. או שאפשר לתת שובר ע״ס 1500 נגיד במקום 3000.

דוגמא מצויינת לסיבה שאני חושב ככה, השיטה של השוברים קיימת כאן באוסטרליה בהקשר של רופא משפחה. יש לכל תושב ״שובר״ של 36$ שהוא יכול לבחור לאיזה רופא משפחה ללכת, חלק מהרופאים מסתפקים בשובר וחלק מהרופאים דורשים תשלום נוסף. הבעיה היא באיזורים עשירים יחסית, שכל הרופאים לוקחים 70$~ לביקור. לתושבים הפחות עמידים באיזור אין ממש אפשרות לגשת לרופא בחינם (36$).

לכן לדעתי מי שרוצה לתת שירות פרימיום - בכיף. אבל המדינה לא צריכה לממן את זה באותה צורה שמממנים שירות סטנדרט.
אז גם האנשים האלה משלמים יותר מס, וגם אתה מחזיר להם פחות ממה שאתה מחזיר למי שלא משלם מס בכלל? לא ברור לי איך זה נשמע לך מוסרי.
בכל דבר בעולם אם תשלם יותר תקבל שירות טוב יותר, וגם עכשיו עשירים יכולים לשלם בשביל שיעורים פרטיים לאורך כל תקופת הבית ספר לילדים שלהם.

השלישי לא מוכר
עצם זה שהם לא מוכרים אומר כבר שהם לא יודעים לדחוף את עצם אס איך ידחפו את המצע שלהם
גם אני לא מרוצה ממי שדחפו שם למקום שני, אבל הייתי ממליץ לך לקרוא קצת יותר על ה"דוס מש"ס", ה"שלישי הלא מוכר" וה"עובדת הסוציאלית.
רבאק, אתה מצביע לאנשים שהולכים לנהל את המדינה או לסלבריטים?

לא חושב שכל נושא ה5 יחידות היה "מהפכה", אבל לא התעמקתי בזה יותר מדי.
זה עדיין להתעסק בשטויות, כשיש כל כך הרבה בעיות יותר גדולות במערכת החינוך.

הוא היה בסך הכל חבר כנסת בליכוד וברגע שהוא קצת דחף ללגליזציה נגד ה"משמעת הקואליציונית" דאגו להעיף אותו מאוד מהר.
ברור לך שהיכולת שחבר כנסת במקום רחוק מהטופ במפלגה שונה לחלוטין מראש מפלגה שתהיה זו שתקבע מי יהיה ראש ממשלה?

אז גם האנשים האלה משלמים יותר מס, וגם אתה מחזיר להם פחות ממה שאתה מחזיר למי שלא משלם מס בכלל? לא ברור לי איך זה נשמע לך מוסרי.
בכל דבר בעולם אם תשלם יותר תקבל שירות טוב יותר, וגם עכשיו עשירים יכולים לשלם בשביל שיעורים פרטיים לאורך כל תקופת הבית ספר לילדים שלהם.

גם אני לא מרוצה ממי שדחפו שם למקום שני, אבל הייתי ממליץ לך לקרוא קצת יותר על ה"דוס מש"ס", ה"שלישי הלא מוכר" וה"עובדת הסוציאלית.
רבאק, אתה מצביע לאנשים שהולכים לנהל את המדינה או לסלבריטים?
אז בוא תספר מה הם עשו ומי אלה, הרי אתה לא באמת חושב שאני אצביע רק למי שמדבר יפה

לא משנה מה יקרה אל תבחרו בביבי הליצן הזה!! מה שקורה במדינה הזאת פשוט הזייה. זה כבר ניהיה פאקינג מביך. שולחים עלינו טילים כמו גרעינים ואז מבקשים הפסקת אש ב 22.00 בלילה ובפועל ממשיכים להפציץ זה פשוט הזוי!! זה נראה כמו משחק בין חמאס לישראל פשוט בושה.

השלישי לא מוכר

אם לא באת לקבל תשובות, אל תשאל שאלות.
משעשע שהטיעון היחיד שלך כלפי גלעד אלפר ורונית דרור הוא ש"הם לא מוכרים". לא חושב שזה קצת אירוני, לסרב לעשות גוגל ואז לצעוק שהם לא מוכרים?
ואני בטח לא צריך למנות את פה את הררי הפוליטיקאים שלא היו מוכרים עד שהגיעו לפוליטיקה.

אם לא באת לקבל תשובות, אל תשאל שאלות.
משעשע שהטיעון היחיד שלך כלפי גלעד אלפר ורונית דרור הוא ש"הם לא מוכרים". לא חושב שזה קצת אירוני, לסרב לעשות גוגל ואז לצעוק שהם לא מוכרים?
ואני בטח לא צריך למנות את פה את הררי הפוליטיקאים שלא היו מוכרים עד שהגיעו לפוליטיקה.
לא ביקשתי שיהיו מפורסמים סטייל האח הגדול, אלא שיהיה מאחוריהם רזומה קצת יותר רציני
בכל מקרה בתור מצביע "עלה ירוק" פעמיים, פחות חשוב לי כרגע לתמוך במפלגות קטנות ונחמדות ויותר חשוב לי להוריד את מי שבשלטון כרגע ולכן אני הולך עם מי שמוביל בסקרים וכנראה בעל הסיכויים הגדולים ביותר
השיח במדינה מכוער ומפולג בצורה מוגזמת וזה אודות לאדם אחד ודף המסרים שלו
חבל שאי אפשר להצביע לחברי כנסת ולא למפלגות, ככה אנשים טובים יותר היו יושבים בכנסת לדעתי
בנתיים כל מפלגה אליה וקוץ בה

אתה בתור מצביע ״זהות״ כנראה מאוד קפיטליסטי, ואני מנגד קפיטליסט מתון או אם תרצה לקרוא לזה ״מרכז״.

מי שעשיר לא צריך סיוע מהמדינה בדברים האלה. הסבסוד של המדינה מטרתו להקל את נטל המימון של החינוך. אם תגרום ל50% מהבתי ספר פתאום לגבות אקסטרא כסף על חינוך, כל המהפכה אולי שיפרה את החינוך אבל תגרום לעליה בעלויות המחיה וזוהי לא המטרה של זהות אני בטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית