הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת פחמימות לקראת סוף חיטוב?

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
טוב אני לקראת סוף חיטוב, סוף שבוע הזה אני 4 חודשים בדיוק בחיטוב. לא עשיתי פעם אחת צ'יט, העמסה לא כלום.
מה שכן בזמן האחרון התחיל להיות לי יותר קר מבדרך כלל (בתור אחד שתמיד היה לו חם גם בחורף), קור בראש כזה גם.
פחות אנרגיות. מבחינת האימונים הכל טוב אבל מבחינת השאר אני לא משהו כבר פחות אנרגיה לדברים.
התחלתי 75 קילו עכשיו 67.1 ממוצע של שקילה אחרונה.
השאלה אם כדאי לעשות העמסת פחמימות לעבור לנייטרלי ליומיים להעלות פחמימה וזה יכול לעזור או שלשקול לסיים את החיטוב עכשיו וזהו.
המטרה שלי בחיטוב זה 65 קילו, כנקודה כללית לא בטוח כמה נזק מול תועלת יהיה לי להמשיך בחיטוב.
עצות?

אם כבר, הייתי לוקח שבוע שבועיים של נייטרלי בשביל לגוף להתייצב על המשקל החדש.
לגבי האם להמשיך חיטוב, שיקול שלך עד כמה אתה מרוצה, אם אתה כבר על אחוזי שומן מספיק נמוכים (שיקול לטעמי יותר מכריע ממשקל גוף), אז כן, יהיה נכון לעצור את החיטוב.

תנסה להגיע לנייטרלי, ותראה אם אתה מרגיש יותר טוב, או שפשוט תוריד טיפה שומן ותעלה פחמימה ותראה איך אתה מרגיש.
קור וחוסר אנרגיה יכולים להיות סימפטומים של אנמיה (חוסר ברזל), ממליץ לך לעשות בדיקת דם, היה לי אנמיות חמורות מאוד. חבל לסבול, זה נורא פשוט לטפל בזה.

• פותח/ת השרשור
Capture+_2019-02-19-13-55-16.png Capture+_2019-02-19-13-55-06.png
אם כבר, הייתי לוקח שבוע שבועיים של נייטרלי בשביל לגוף להתייצב על המשקל החדש.
לגבי האם להמשיך חיטוב, שיקול שלך עד כמה אתה מרוצה, אם אתה כבר על אחוזי שומן מספיק נמוכים (שיקול לטעמי יותר מכריע ממשקל גוף), אז כן, יהיה נכון לעצור את החיטוב.
שבוע שבועיים להתייצב על הגוף זה כבר לפני מעבר למסה אם כבר, לגבי האחוז שומן אני עוד לא סגור על זה אני אחשוב ואולי כבר אמשיך למסה באמת, אחוז שומן יחסית סבבה לדעתי.

תנסה להגיע לנייטרלי, ותראה אם אתה מרגיש יותר טוב, או שפשוט תוריד טיפה שומן ותעלה פחמימה ותראה איך אתה מרגיש.
קור וחוסר אנרגיה יכולים להיות סימפטומים של אנמיה (חוסר ברזל), ממליץ לך לעשות בדיקת דם, היה לי אנמיות חמורות מאוד. חבל לסבול, זה נורא פשוט לטפל בזה.

אני אבדוק לגבי הבדיקות דם, השאלה אם זה אולי בגלל התפריט עצמו שאני אוכל? אני על 1440 קלוריות בערך וזה כשאני מחשיב ירקות והכל (גם חלב בנס קפה)
מצורף תפריט שאני אוכל כל יום
עריכה: החריגה היחידה שיכולה להיות זה אולי שמן זית באורז (על כמות גדולה של אורז וגם אין הרבה שמן, כנל על החזה עוף גם כמות קטנה של שמן על כמות גדולה של חזה)
בכל מקרה הקלוריות עצמן אני יודע שזה די קצת,
יורד בין 500-700 גרם בשבוע הולך יחסית הרבה (7-10 אלף צעדים ביום) והתחלתי גם ריצה של 20 דקות פעמיים בשבוע

אולי אתה באמת בגרעון גדול מידי, תנסה להגיע לנייטרלי ותחשב משם מסלול מחדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית