עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התקשרתי אליהם נשארו להם רק מידות נשים עד 41 חח תודה רבהיש בחולון
ראיתי שבוע שעבר (לא יודע אילו מידות)
אבל אחי נראה לי שאלו נעליים אחרות מה שיש לנשים לא?מגניב! עוד לא הספקתי להתקשר אבל הרגל שלי קטנה מאוד חח מידה 39! זכיתי חח
מגניב! עוד לא הספקתי להתקשר אבל הרגל שלי קטנה מאוד חח מידה 39! זכיתי חח
חחח כן. יש חנות אבל היא בצפון (נצרת עלית נראה לי) שרשום שיש להם קוראים להם אנאירובי פלוס.אני חושב וכמעט בטוח שהן unisex
שיהיו גם ורודות חחחח עדיף מלשלם 900 שקל בשביל להזמין מחול
מצאת powerlift באסוסאני חושב וכמעט בטוח שהן unisex
שיהיו גם ורודות חחחח עדיף מלשלם 900 שקל בשביל להזמין מחול
אנחנו צרכים לhbנעל עם הגבהה לא מתאימה לLB סקוואט
הוא רוצה למדוד את הנעל.מצאת powerlift באסוס
Adidas unisex powerlift trainers in grey at asos.com
314 שקל בלי הנחה של 17 אחוז מה דעתך?
תמודד תרגל על הדף תסתכל כמה סנטמטר תכנס לאתר אדידס סתכל מידות מקסימום אם תזמין לא מתאים זה אסוס אפשר להחזירהוא רוצה למדוד את הנעל.
הוא כמוני. אני לא יכול לקנות נעל בלי למדוד כי כל נעל אני קונה מידה אחרת זה מעצבן זה כף רגל בעייתית.
באמת? אפשר להחזיר והם יביאו לי מידה אחרת?תמודד תרגל על הדף תסתכל כמה סנטמטר תכנס לאתר אדידס סתכל מידות מקסימום אם תזמין לא מתאים זה אסוס אפשר להחזיר
ברור אחי מה חשבת?רק תעשה לפני שאתה מזמין בפייפל יש דרך חזרה אם לא יתאים גם פייפל גם יחזיר לך את משלוחבאמת? אפשר להחזיר והם יביאו לי מידה אחרת?
תודה רבה אחי! לא ידעתי את זהברור אחי מה חשבת?רק תעשה לפני שאתה מזמין בפייפל יש דרך חזרה אם לא יתאים גם פייפל גם יחזיר לך את משלוח
לדעתי יש ריבוק עודפים גם בנתניה, שווה לבדוק גם שם
זה לא נכון, לא לכולם לפחות. לי נוח יותר לעשות lb בנעליים עם הגבהה ויש לא מעט כאלה. מצד שני יש כאלה שיעדיפו נעל שטוחה ל lbנעל עם הגבהה לא מתאימה לLB סקוואט
תראהזהו חברים הנעל בידי 😁
צלם אחינוזהו חברים הנעל בידי 😁