עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו חברים הנעל בידי 😁
אתמול הוא אמר שהוא הולך לריבוק חולון עודפים ולוקח משם מידה 41 נראה לימאיפה קנית? איזו מידה?
אתמול הוא אמר שהוא הולך לריבוק חולון עודפים ולוקח משם מידה 41 נראה לי
פצצות אחי!!! תתחדש!
כמה עלה?
עלו 350 שקל...
התאמנתי איתם עכשיו, נוחות מאוד!
מה שכן קצת קשה לשבור מקביל... לא יודע אם זה בגלל העקב או שאני צריך להתרגל לנעל אבל אני בטוח שאני שובר ואני מגיע בידיוק ל90 מעלות... מה שכן עוזרות מאוד בסקוואט...
קונים נעל עם עקב דווקא כי זה עוזר לשבור מקביל, כנראה עניין של הרגל. העקב הוא קטן או רציני? איך התחושה הכוונה. זה עוזר לך לדחוף
דרך העקבים?
אני לא יודע איך הוא ביחס לנעליים אחרות אבל ביחס לנעל שטוחה (אולסטאר) הוא מורגש מאוד...
עוזר מאוד לדחוף דרך העקבים, עם האולסטאר העקבים היו בורחיפ
ם למעלה ועכשיו הם לא. מה שכן אצטרך להתרגל לשבור איתם מקביל, כנראה בגלל שאני גבוהה יותר איתם או משהו כזה...
אתה מבצע LB או HB? אני שמח לשמוע שיש הבדל רציני אני מתכוון לקנות אותם במיוחד בגלל העקב (כרגע עם אולסטאר)
Lb... למרות שאומרים שעדיף לעשות לואו בר עם נעל שטוחה מרגיש לי הרבה יותר טוב עם נעל עם עקב
אני עושה עם הנעל lb והתרגלתי מהר מאוד גם קיבלתי יותר עומק וגם העקבים שלי לא עלו מילימטר! נעל מדהימה לסקוואט לא משנה איזה
חחח תשמע אין מצב שהם יעלואם אני קונה את הנעל הזו והעקבים שלי עולים....אני מסקוויט יחף יהיה מה שיהיה עם המאמנים החופרים במכון 🤬