מדקאו 5X5 בחיטוב

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
אני רוצה להתחיל חיטוב וחשבתי לשלב איתו את מדקאו 5X5. קראתי את המאמר באתר ועלו לי כמה שאלות..
קצת פרטים יבשים :
בן 24
גובה 1.80
משקל 78

משקלי עבודה ל6 חזרות :
סקוואט 110
דדליפט 110
לחיצת חזה 90
אוברהד פרס 50

1.קראתי שיש ריסט בתחילת התוכנית, אך אם אני בחיטוב אני עלול לאבד שריר בכל תקופת הריסט שהיא 4 שבועות.. האם כדאי להתחיל ישר עם משקלי העבודה שאחרי הריסט ? אם להתחיל עם משקלי העבודה ללא הריסט, האם כדאי להתקדם רק ב2.5 בכל שבוע בגלל שאני בחיטוב ?
האחוזים מייצגים את הRM1 ? או שהם מייצגים את הRM5 ? לדוגמא אם אני בסקוואט עושה 110 קילו ל6 חזרות, אני עובר ל5 חזרות עם 112 קילו שהוא ה100% שלי ?

2.עוד שאלה קטנה על תרגילי העזר - לא כ"כ הבנתי למה לא מוסיפים תרגיל עזר בחיטוב, האם זה פוגע בהתקדמות ? מה היא הסיבה שלא מוסיפים את תרגילי העזר..

תודה רבה לעונים ושבת שלום!

מסכים, בהחלט.
עכשיו התסביך האחרון, איך מצליחים לשמר את הפאקינג תפריט כל הזמן?? :S לא מבין איך אנשים שומרים על תפריט גם מסה גם חיטוב לא מצליחח 😭
אתה לא חייב לאכול תמיד אותו דבר.
תספור ערכים ותגיע לאותו סך יומי דרך מוצרים שונים.

זה די קל אם אתה מאורגן.

מסכים, בהחלט.

אתה לא חייב לאכול תמיד אותו דבר.
תספור ערכים ותגיע לאותו סך יומי דרך מוצרים שונים.

זה די קל אם אתה מאורגן.

חח ברור ברור.. אבל לא יודע קשה לי כבר ואני פשוט לא מבין אנשים שמצליחים ככה שנים על גבי שנים ואני כולה שנה ברצינות בכל העניין הזה.. ועוד לקרוא כתבות לראות סרטונים על כל האנשים המפחידים האלה שנראים כמו מקררים קמים לאכול ב 3:30 בבוקר מתאמנים ב 4:30 ואז נחים ומתאמנים שוב ב 14:00 הזוי פשוט חח

גם המקררים האלה עושים הפסקות לכמה שבועות בשנה.
צריך להתקדם בצעדים קטנים.

הסיבה שהמקררים האלה קמים באמצע הלילה לאכול ואוכלים כל שעתיים זה בגלל שהם צורכים סביב 10,000 קלוריות מאוכל ״נקי״ שבלתי אפשרי להכניס בלי שגרה צבאית של אוכל.

גם המקררים האלה עושים הפסקות לכמה שבועות בשנה.
צריך להתקדם בצעדים קטנים.

הסיבה שהמקררים האלה קמים באמצע הלילה לאכול ואוכלים כל שעתיים זה בגלל שהם צורכים סביב 10,000 קלוריות מאוכל ״נקי״ שבלתי אפשרי להכניס בלי שגרה צבאית של אוכל.

עד כמה באמת אפשר לבן אדם שמנהל אורח חיים נורמטיבי לגדול ולפתח גוף? כאילו אם הוא מתאמן 4 פעמים בשבוע, משתדל לאכול "by the book" כל הזמן, אבל יש גבול, כאילו לא לעבור את ה"קו אדום" הזה נקרא לזה ככה שזה משתלט לך על החיים, שאני מניח שזה המצב של כל הענקים נקרא לזה ככה 😃 וואלה סיימתי מסה עכשיו אחרי 3-4 חודש וכן גדלתי וגם חברים אמרו לי שגדלתי והכל ושמים לב, אבל זה כולה 3-4 חודש, אז אולי באמת לשינוייים רציניים צריך איזה שנה+ מסה.. ועכשיו לעושת חיטוב מרגיש לי שאחזור להיות "שחיף" חחח בעייתי העסק הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית