הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה סוג פעילות גופנית עליי לעשות?

• פותח/ת השרשור l.t
  • פורסם בתאריך

l.t

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום,
אני שוקלת 57 ק"ג וגובהי הוא 1.68 ס"מ.
אני עושה בין פעם לפעמיים בשבוע פילאטיס ואחוזי השומן שלי כ- 29%. יחסית גבוה.
המטרה שלי היא להעלות את מסת השריר ולהוריד אחוזי שומן.
יכולה לבצע עד פעמיים בשבוע ספורט - איזה סוג פעילות הכי מומלץ ואפקטיבי עבורי במקום פילאטיס בהתחשב במגבלות זמן הקיימות ?

כמה נקודות
-כל המכשירים הבודקים אחוזי שומן לא מדויקים ולא הייתי מסתמך עליהם יותר מידי, תסתכלי על המשקל ועל המראה שלך.
-העלאת מסת שריר ובו זמנית הורדת שומן הוא לא מצב אפשרי(אולי לתקופה קצרה למתאמן מתחיל) הגוף נמצא בגרעון קלורי ואז הוא יכול לאבד שומן או שאו נמצא בפלוס קלורי ואז הוא יכול לבנות שריר.
-ירידה במשקל באופן כללי ובאחוזי שומן בכלל נעשית על ידי מאזן קלורי שלילי, לא חייב בכלל לעשות פעילות אירובית, פעילות אירובית רק מסייעת להגדיל את הגרעון הקלורי לכן במידה ויש לך רק פעמיים בשבוע להתאמן הייתי ממליץ על אימוני התנגדות, כלומר אימונים עם משקולות בשפת העם לפי אחת התוכניות שיש כאן בפורטל, לדעתי fbw הכי יתאים לך.
במידה ותרצי קודם לעשות חיטוב, כלומר לרדת במשקל ובאחוזי השומן את צריכה לאכול פחות מכמות הקלוריות היומית שלך תוך כדי הקפדה על כמות חלבון גבוהה ואימונים כדי לשמור כמה שיותר על מסת השריר שלך.
לאחר מכן, או במידה ואת רוצה קודם לעלות במסת שריר את צריכה לאכול יותר מכמות הקלוריות שאת שורפת ביום בכדי לבנות שריר, גם כאן צריך להקפיד על חלבון גבוה כיוון שהוא משמש לבניית השריר.(תקופת "מסה")

אני חוזר שוב לנושא האחוזי שומן והחוסר דיוק של המכשירים האלו, את הבחירה האם לעשות חיטוב או מסה תחליטי כך - האם יש שומן נראה שיש להוריד או האם יש מראה קצת "רופס" שעלייה במסת שריר תעזור לגוף להראות מוצק וחטוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אני חוזר שוב לנושא האחוזי שומן והחוסר דיוק של המכשירים האלו, את הבחירה האם לעשות חיטוב או מסה תחליטי כך - האם יש שומן נראה שיש להוריד או האם יש מראה קצת "רופס" שעלייה במסת שריר תעזור לגוף להראות מוצק וחטוב יותר.
תודה רבה על ההתייחסות.
האם תוכל לשלוח לי קישור לתוכנית FBW ? לא כל כך מתמצאת באתר 😃
לגבי האם לבחור בחיטוב או מסה . אני באמת לא סגורה על מה אני צריכה. אני רזה - אבל כן השרירים קצת חלשים באיזור הבטן.
שואפת לצמצם את איזור האגן והירכיים ולחזק את הבטן. לפי המשקל אני בסדר אבל נראה שאפשר להוריד עוד 2-3 ק"ג.
אחרי כמה זמן אני אמורה לראות תוצאות אם איישם את התוכנית שאתה ממליץ עליה פעמיים בשבוע ?
ולגבי מסה קצת מפחיד לאכול יותר ממה שאני שורפת.

בדיוק סרטון שראיתי היום

היא עלתה בסך הכול 24 פאונד שזה בערך 10 קילו, איפה היא נראית יותר רזה, מחוטבת? לדעתי אחרי.
כאן נמצא התוכנית אימונים
www.kilogram.co.il
במאמרים מומלצים אם אני זוכר נכון, יש שם עוד כמה מאמרים שאני ממליץ לך לקרוא.
לגבי תוצאות, פעמים בשבוע זה די מעט אבל עם הקפדה על אימונים נכונים ותזונה תוצאות *ראשוניות* מגיעות בערך תוך חודש חודשיים.

לא מצאתי שם מאמר בנושא.

חיפשתי בגוגל וזה הוביל אותי לתוכנית FBW של גברים. שכוללת מתח.
לגבי כמות חלבון- כמה גרם אני אמורה לאכול אם אני שוקלת 57 ? פי 2?

כאן התוכניות
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
בנושא הזה אני הבדל בין גברים לנשים, לכולנו יש אותם שרירים שפועלים באותה צורה.
חלבון מומלץ 1.8-2 כפול ממשקל הגוף, לא אמורה להיות בעיה במשקל שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית