PCT

benberi

משתמש מתחיל
83
23
נק' מוניטין:
38
83
23
היי,

אתמול עשיתי זריקה אחרונה של טסט אנטט 500.
סיימתי 12 שבועות של סייקל.

אני בן 22 78 קילו גובהה 175 כרגע על 13 וחצי אחוז שומן.

התחלתי את הסייקל ב 12 אחוז שומן ו 67.5 קילו.

חשוב לי לציין שאני כבר חודש על HGH, והולך להיות על זה חצי שנה.

אני מתחיל לקחת אוביטרל במרשם (כי אין יותר פרגניל בשום ביצ מרקחת) וארימידקס.
האם אני צריך כלומיד או נולבה אחרי סייקל ראשון של רק טסט?

אני ממש מפחד להיכנס לדיכאון ולאבד משקל, זאת הסיבה שאני גם על GH שיעזור לי בכח ולשמור כמה שיותר.

תודה!

הי תודה על העדכון.
ומה עם HCG? לקחת אוביטרל 250 כבר עכשיו?

לי אישית אמרו שאני לא צרקיל כלומיד ונובלה, לסייקל ראשון, אתה צריך HCG ותמוקסיפן וזהו כי גם היה לי מסטרון בסייקל.
תקשיב חבר תפסיק להקשיב לכל דביל בחדר כושר שמנסה להסביר לך מה לעשות ! ,
מדובר בתרופות שמשבשות את המערכת ההורמונלית אני לא מבין את האנשים שמכניסים לעצמם חומרים לגוף ולא מבינים בשיט מה הם עושים !,
תעשה מה שfrozen כתב מעליי לגבי הפיסיטי , ותעשה בדיקות הורמנליות לאחר הפיסיטי לראות שהכל תקין , להבא תקרא את הנעוצים בפורום תחכים תלמד וכמו שאני תמיד כותב כאן רק לאחר שמיצית את הפונטציאל הגנטי שלך שזה לאחר מספר שנים וכמובן אימונים אינטנסיביים ותזונה נכונה ואדוקה רק אז משתמשים בחומרים , וגם יש לזכור נגעת נסעת !

כבר דיברתי איתו בפרטי אחי..סידרנו הכל,ממש שמח לראות שאתה כמוני דואג לכאלה שעשו לעצמם נזק בלי לחשוב מראש על ההשלכות
אגב @rednose כמה בנץ'? וכמה אתה מצפה לתת בסוף הסייקל השני(שאחרי הקרוז או pct)?

כבר דיברתי איתו בפרטי אחי..סידרנו הכל,ממש שמח לראות שאתה כמוני דואג לכאלה שעשו לעצמם נזק בלי לחשוב מראש על ההשלכות
אגב @rednose כמה בנץ'? וכמה אתה מצפה לתת בסוף הסייקל השני(שאחרי הקרוז או pct)?
בנץ הגעתי ל160 קילו , אני שוקל עכשיו 110 על אחוז שומן של 13 אחוז להערכתי , לגבי הסייקל השני אחרי הקרוז או הפיסיטי אני רוצה לעשות חיטוב מסיבי עם מסטרון טסט ואולי נוסיף טרן או אנאבר נראה בקצב החיטוב כמובן עם תזונה מתאימה .

מרשים:sporty074-39:
כן עבודה קשה של 15 שנה עכשיו בעיקר משמר לא מחפש לעלות עוד במסה מן הסתם אני שם לב שעם הסייקלים המסה איכותית יותר ממה שהיתה מלפני שהתחלתי להשתמש ,אני עושה מסה עדינה בעיקר לשמן את המפרקים ולתת לגוף בוסט של אנרגיה להשאר על מאזן קלורי שלילי לאורך זמן מזיק לגוף במיוחד בסייקלים לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מישהו אמר לי שהכלומיד קצת יוצר מדי גבוהה ויש מצב לתופאות לבאי חזקות, נתן יעוץ כזה:

Clomid - 50/25/25/25
Nolva - 40/20/20/20
Aromasin - 12.5mg - Every 3.5 dayד.
MK-2866 - 25mg day
GW-50 - 20 mg day
SR9009 - 20mg day split over 4 doses.

מה אומרים? רק שם את זה כאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית