הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות Deadlift

הכי חשוב שתרגמו "דדליפט" כיישור גו.
זה כמו שנתרגם driving כ"לחיצה על דוושת הבנזין".

הייתי מת להשתתף אבל אין לי צאנס

צ'אנס למה?
(כמה אתה מושך?)

הבנתי ... חבל ללכת חולה אבל אם היית מרגיש טוב היית יכול לנסות

בכל מקרה יש לך עוד הרבה זמן:)

חבל שזה בשבת
גם בחיטוב הייתי הולך למשוך

כניסה כצופה, זה בחינם ?

אם אני בן 22, שוקל 84-85 קילו, ועושה בערך 215(יש מצב ליותר), יש לי מה לחפש שם?

אם אני בן 22, שוקל 84-85 קילו, ועושה בערך 215(יש מצב ליותר), יש לי מה לחפש שם?

תעלה לנו לפה סרטון של ה 215
לפני שאתה עושה סינגלים אתה לא יודע כמה אתה מושך באמת

אם התחום מעניין אותך לך תתחרה מה יש לך להפסיד, זה רק יתן לך נסיון וחומר למחשבה לתחרות הבאה שלך

נערך לאחרונה:
למה אשכול הזה עדיין תחת קורשיט

תעלה לנו לפה סרטון של ה 215
לפני שאתה עושה סינגלים אתה לא יודע כמה אתה מושך באמת

אם התחום מעניין אותך לך תתחרה מה יש לך להפסיד, זה רק יתן לך נסיון וחומר למחשבה לתחרות הבאה שלך

יש לי סרטון של 210, אבל גם 215 יצא לי למשוך, יש לי בפייסבוק חחחח תוסיף אותי או משו(אם אני לא טועה שלחתי לך בקשה להוספה rami shpigel), והסט של ה210 נעשה סתם ככה(יותר נכון כי השותף שלי לאימונים, עידן גולני, הוא פסיכופט) שהחליט סתם ככה לעשות rm1, אז זרמתי, וזה בא אחרי סט 100% שהיה אמור להיות 5rm עם 190, ויצא 3rm כי המדריך בחדר כושר שלנו הוא אהבל שדורש שנוריד את המשקל לאט בצורה מגוחכת, אז הטכניקה לא הכי נקייה שיש, אבל המשקל עלה....

וזה לא שהתחום מעניין או לא מעניין אותי, כאילו אני עושה את האימונים האלה מתוך הנאה, וזה בסכ"ה תחביב שלי, אבל זה לא שאני מתכנן להפוך לאיזה מתחרה או משו, כמובן שאני רוצה להתקדם כמה שניתן מבחינת כח, אבל בוא נגיד שלא רק, גם כל מה שמסביב, היפרטרופיה, אתלטיות, וכדומה...

אין לי בעיה לבוא להתחרות, אבל באמת שאין טעם אם אני יושפל, אין לי מושג מה הרמה, אבל אני מתאר לעצמי שיש אנשים בגילי שישמו אותי בכיס הקטן שלהם, השאלה היא איך אני יעמוד בממוצע עם רוב המתחרים.

מה זה משנה איך אתה כרגע ביחס לשאר המשתתפים ואם תפסיד או לא? מה שבטוח זה שאתה תרוויח הרבה מהמאמץ להתכונן לתחרות (למרות שפה זה קצת קרוב מידי) ותלמד הרבה שם על איך להתחרות ובכלל על מה עושים אחרים בענף כאן בארץ.

יש פה חיפאי, או משהו מהצפון/קריות שמגיע לשקילה ולתחרות, ואפשר יהיה לתפוס איתו טרמפ(כמובן שאני אשתתף גם במחיר של הדלק), ויש מצב ידידה שלי תבוא גם, אבל אם זה בעייתי אז רק אני, שיחזיר לי תשובה או משהו אני מאוד הודה לו:)

יש פה חיפאי, או משהו מהצפון/קריות שמגיע לשקילה ולתחרות, ואפשר יהיה לתפוס איתו טרמפ(כמובן שאני אשתתף גם במחיר של הדלק), ויש מצב ידידה שלי תבוא גם, אבל אם זה בעייתי אז רק אני, שיחזיר לי תשובה או משהו אני מאוד הודה לו:)

בטח שיש לך מה לבוא אם 210 זה שיא ישראל לקטגוריה שלך (קטגורית גיל 20-23 וקטגורית משקל עד 90),אני גם מתחרה ואני מחיפה אבל אני בעצמי לא יודע איך אני חוזר משם יש לי רק איך להגיע. תבוא לשקילה ותשאל אנשים שם אם אתה יכול לסוע איתם.
alalalal תבוא גם אתה.

בטח שיש לך מה לבוא אם 210 זה שיא ישראל לקטגוריה שלך (קטגורית גיל 20-23 וקטגורית משקל עד 90),אני גם מתחרה ואני מחיפה אבל אני בעצמי לא יודע איך אני חוזר משם יש לי רק איך להגיע. תבוא לשקילה ותשאל אנשים שם אם אתה יכול לסוע איתם.
alalalal תבוא גם אתה.
אם אני ימצא הסעה.

מונית\אוטובוס תחלקו עם חבר שיבוא איתכם...

Back
למעלה תחתית