מה אתם אומרים על המוצרים האלה??

החגורה גרועה, זו חגורת חדר כושר שלא עושה הרבה.

המגנזיום נוזלי? לא מכיר את הסוג הספציפי אבל סה"כ זה שימושי אם יש לך נטיה להזיע בידיים

• פותח/ת השרשור
החגורה גרועה, זו חגורת חדר כושר שלא עושה הרבה.

המגנזיום נוזלי? לא מכיר את הסוג הספציפי אבל סה"כ זה שימושי אם יש לך נטיה להזיע בידיים
אשמח לקנות חגורה תוכל לשלוח לי קישור לחגורה שאתה ממליץ עד 500 שקל??

אני רוצה לקנות את המגנזיום הזה כי יש בעייה להשתמש בגיר כי הוא מלכלכך .
ומה עם זה??
https://www.zap.co.il/jacket.aspx?s..._SCHICK&modelid=0&prodId=608147451&platform=2

אשמח לקנות חגורה תוכל לשלוח לי קישור לחגורה שאתה ממליץ עד 500 שקל??

אני רוצה לקנות את המגנזיום הזה כי יש בעייה להשתמש בגיר כי הוא מלכלכך .
ומה עם זה??
https://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4581&siteurl=https://fitnessdepot.co.il/%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%99%D7%A7_6010_SCHICK&modelid=0&prodId=608147451&platform=2

על כמה הסקווט שלך? והקישור לא נפתח לי

למגנזיום נוזלי, זה סבבה.
אם אתה כבר קונה מגנזיום, אני אנחש (ויש מצב שאני ממש טועה), שאתה בכיוון של עבודת כוח באימונים שלך עם משקלים לא קלים, מצד שני החגורה שאתה שוקל לקנות בכלל לא בכיוון הזה, אז לא ברור לי מה הכיוון שלך.
תספר לנו בקצרה מה המשקל גוף שלך, כמה אתה מרים, ומה המטרה באימונים שלך.
החגורה השניה שרצית לקנות היא חגורה לכוח באמת, אבל האיכות שלה שווה לפח, אז אין לך מה לקנות אותה.
אם אתה רציני בתחום שווה לך לקנות את זה Inzer Advance DesignsDetailed Information.
זה חגורה רצינית שרק משתלמת למי שמתאמן רציני ויודע להשתמש בזה, אחרת היא סתם תשבור לך את הצלעות, והיא לא תהיה שווה לך שקל.
אז אם יש לך צורך אמיתי בחגורה, תקנה את מה שהצעתי, אחרת אל תקנה חגורה בכלל.

• פותח/ת השרשור
למגנזיום נוזלי, זה סבבה.
אם אתה כבר קונה מגנזיום, אני אנחש (ויש מצב שאני ממש טועה), שאתה בכיוון של עבודת כוח באימונים שלך עם משקלים לא קלים, מצד שני החגורה שאתה שוקל לקנות בכלל לא בכיוון הזה, אז לא ברור לי מה הכיוון שלך.
תספר לנו בקצרה מה המשקל גוף שלך, כמה אתה מרים, ומה המטרה באימונים שלך.
החגורה השניה שרצית לקנות היא חגורה לכוח באמת, אבל האיכות שלה שווה לפח, אז אין לך מה לקנות אותה.
אם אתה רציני בתחום שווה לך לקנות את זה Inzer Advance DesignsDetailed Information.
זה חגורה רצינית שרק משתלמת למי שמתאמן רציני ויודע להשתמש בזה, אחרת היא סתם תשבור לך את הצלעות, והיא לא תהיה שווה לך שקל.
אז אם יש לך צורך אמיתי בחגורה, תקנה את מה שהצעתי, אחרת אל תקנה חגורה בכלל.

אחרי שאסיים חיטוב אני רוצה לעשות תוכנית כח לבנתיים אני עובד טכניקה מאוד קשה כדי להגיע מוכן לתקופת המסה .

המשקלים שלי לא בשמיים ואני גם 20 אחוז שומן מדוד בקליפר 86 קילו על מטר 72

משקלים 120 דדליפט ל6 ו95 ל7 סקוואט בנצ 70 ל3.

המגנזיום שאני רוצה לקנות כי אני סובל מזעה בידיים ומחליק לי המוט מ115 קילו דדליפט "באחיזה משולבת" למרות שאני מתאמן עם הוק חזק עכשיו אז אין לי מושג עם זה יחליק שאני יצליח להרים יותר מ100 .

אני רוצה חגורה מקצעיות אני מאוד אוהב את התחום והשקעה של כסף זה משהו שאני מוכן בכיף.

אני חצי שנה מתאמן עם זה קשור.
הורדתי מ105 ל86 קילו.

אני אשמח להמלצה מאתר ישראלי למה אין כרטיס אשראי ואני לא יכןל להזמין מחול אז אני ישלם קצת ביוקר אבל זה שווה לי.
על כמה הסקווט שלך? והקישור לא נפתח לי
https://www.amazon.com/Schiek-Sports-Leather-Competition-Lifting/dp/B001U8IWSI
זה החגורה יש אחד במוכר בארץ ב420 שקל חדשה וראייתי שזה בן 70 ל99 דולר מה אתה אומר איך החגורה??

אחרי שאסיים חיטוב אני רוצה לעשות תוכנית כח לבנתיים אני עובד טכניקה מאוד קשה כדי להגיע מוכן לתקופת המסה .

המגנזיום שאני רוצה לקנות כי אני סובל מזעה בידיים ומחליק לי המוט מ115 קילו דדליפט "באחיזה משולבת" למרות שאני מתאמן עם הוק חזק עכשיו אז אין לי מושג עם זה יחליק שאני יצליח להרים יותר מ100 .

אני רוצה חגורה מקצעיות אני מאוד אוהב את התחום והשקעה של כסף זה משהו שאני מוכן בכיף.

הורדתי מ105 ל86 קילו.

אני אשמח להמלצה מאתר ישראלי למה אין כרטיס אשראי ואני לא יכןל להזמין מחול אז אני ישלם קצת ביוקר אבל זה שווה לי.
כל הכבוד שאתה מוכן ורוצה להשקיע בתחום.
אבל אני ממליץ לך לא להזמין חגורה עדיין, זה לא יעשה אותך חזק.
תוכל להתקדם אפילו יותר מהר בלי חגורה, אתה עדיין לא מוכן לזה.
לא כדאי לקנות חגורה עכשיו, כי תצטרך אותו בעוד שנה רק, והמידה שלך עלולה להשתנות.
הרבה חושבים שחגורה תעשה אותם חזק, או שזה "ישמור" להם על הגב.
אז אני יגלה לך סוד, טכניקה נכונה תעשה אותך חזק ותשמור לך על הגב. ממליץ לך לא לקנות חגורה עדיין, וכשתהיה מוכן לזה (לדעתי בעיקר אם אתה רוצה להתחרות בתחרות), תעלה את הנושא שוב.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד שאתה מוכן ורוצה להשקיע בתחום.
אבל אני ממליץ לך לא להזמין חגורה עדיין, זה לא יעשה אותך חזק.
תוכל להתקדם אפילו יותר מהר בלי חגורה, אתה עדיין לא מוכן לזה.
לא כדאי לקנות חגורה עכשיו, כי תצטרך אותו בעוד שנה רק, והמידה שלך עלולה להשתנות.
הרבה חושבים שחגורה תעשה אותם חזק, או שזה "ישמור" להם על הגב.
אז אני יגלה לך סוד, טכניקה נכונה תעשה אותך חזק ותשמור לך על הגב. ממליץ לך לא לקנות חגורה עדיין, וכשתהיה מוכן לזה (לדעתי בעיקר אם אתה רוצה להתחרות בתחרות), תעלה את הנושא שוב.
אני לא רוצה לשמור על הגב האלה על הבטן ולא עכשיו בתוכנית כח אחרי סיום החיטוב בכל מקרה אני ירצה לקנות אחד עד סיום החיטוב שזה יקח אני מאמין עד חודשים שלוש רציתי לשאול ללמוד קצת על חגורות מעכשיו אשמח עם תענה לי מה אתה אומר על החגורה בקישור ששלחתי

הורדתי מ105 ל86 קילו.

https://www.amazon.com/Schiek-Sports-Leather-Competition-Lifting/dp/B001U8IWSI
זה החגורה יש אחד במוכר בארץ ב420 שקל חדשה וראייתי שזה בן 70 ל99 דולר מה אתה אומר איך החגורה??
לא הייתי משקיע כזה סכום בחגורה כמו "שיק" זה כבר מחיר לאינזר ודומיה.
במשקלים הנוכחיים שלך תשקיע 160-200 ש"ח ותקנה לך RDX נחמדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית