עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אמור לגשת עם זה לאורטופד ששלח אותך לעשות את הבדיקה הזאת, לא לשאול מה לעשות עם זה בפורומים.
בגדול אחרי שפרקת את הכתף 4 פעמים, ובעיקר פגיעה HILL-SACHS וקרע נרחב של הLABRUM יש לשקול בין היתר אפשרות ניתוחי (אני ברקע פיזיותרפיסט), עןד פעם יש לשקולת לא מכיר אותך, גם לא יודע מה אתה אוהב לעשות, גם סיבות הפריקות כו'... בהצלחה ורפואה שלמה
אני פרקתי את הכתף פעם אחת וביצעתי ניתוח מיד לאחר מכן(כחודש)
לדעתי לך על זה , יפתור לך את בעיית הפריקות ויתקן לך את הכתף לגמרי
אני בנאדם פעיל. הכל אני עושה אם זה טיפוס, מרים דברים כבדים אתה יודע עבודה פיזית השאלה מה אני יכולה לעשות כדי לחזק אותה ככל האפשר כדי שהיא תהיה כמו שהייתה לפני הפריקה שאני אוכל לעשות הכל.מה אתה אוהב לעשות? לדוגמא יש תנועות או מאמצים שמשתמשים במנחים שנותים במצב שלך לפריקה כמו זריקה-טיפוס.
בפגיעות אנטומיות כמו שלך המפרק משתנה, יש לחץ שלילי במפרק או אפקט VACCUM , האפקט הזה הוא תורם חשוב ליציבות המפרק, כך שלא הכל תלוי בחיזוקים.
זה כל הקטע גבר , הניתוח מסדר שלא יהיו פריקות חוזרות יותר ...חבר על פי מה אתה קובע שניתוח יעזור לי?
ומה זה "יתקן לך את הכתף לגמרי" בחיים היא לא תחזור להיות כמו שהיא הייתה פעם, ואני בחור שעובד קשה פיזית ולא כל היום מול מחשב.
ואיזה דברים נפגעו לך בכתף שעשית ניתוח?
תוצאות mr ארתוגרם בול כמו שלי אם אתה רוצה אסביר לך קצת בפרטי כבר 3 שנים עם הפציעה