הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות MRI בכתף

דניאל.א

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום,
לאחר שפרקתי את הכתף בפעם הרביעית
למרות הפיזותרפיה החלטתי לגשת לבדיקת MRI ארתוגרפיה וקיבלתי תוצאות אשמח אם תוכלו לפרט לי אותם כדי שאבין יותר ואם אפשר לקבל בבקשה ייעוץ מה לעשות ....
תודה, דניאל
20190307_004257.jpg

בגדול אחרי שפרקת את הכתף 4 פעמים, ובעיקר פגיעה HILL-SACHS וקרע נרחב של הLABRUM יש לשקול בין היתר אפשרות ניתוחי (אני ברקע פיזיותרפיסט), עןד פעם יש לשקולת לא מכיר אותך, גם לא יודע מה אתה אוהב לעשות, גם סיבות הפריקות כו'... בהצלחה ורפואה שלמה

• פותח/ת השרשור
בגדול אחרי שפרקת את הכתף 4 פעמים, ובעיקר פגיעה HILL-SACHS וקרע נרחב של הLABRUM יש לשקול בין היתר אפשרות ניתוחי (אני ברקע פיזיותרפיסט), עןד פעם יש לשקולת לא מכיר אותך, גם לא יודע מה אתה אוהב לעשות, גם סיבות הפריקות כו'... בהצלחה ורפואה שלמה

- פיזותרפיה פעם בשבוע לא תעזור לחזק את הכתף כמו שהיא הייתה לפני..
- ועוד שאלה אם אצטרך לעשות ניתוח זמן ההחלמה הוא ארוך?

ומה זאת אומרת? מה אני אוהב לעשות?
וסיבות הפריקה נוכל לדבר עליהם בפרטי אם יש אפשרות.

אני פרקתי את הכתף פעם אחת וביצעתי ניתוח מיד לאחר מכן(כחודש)
לדעתי לך על זה , יפתור לך את בעיית הפריקות ויתקן לך את הכתף לגמרי

• פותח/ת השרשור
אני פרקתי את הכתף פעם אחת וביצעתי ניתוח מיד לאחר מכן(כחודש)
לדעתי לך על זה , יפתור לך את בעיית הפריקות ויתקן לך את הכתף לגמרי

חבר על פי מה אתה קובע שניתוח יעזור לי?
ומה זה "יתקן לך את הכתף לגמרי" בחיים היא לא תחזור להיות כמו שהיא הייתה פעם, ואני בחור שעובד קשה פיזית ולא כל היום מול מחשב.
ואיזה דברים נפגעו לך בכתף שעשית ניתוח?

מה אתה אוהב לעשות? לדוגמא יש תנועות או מאמצים שמשתמשים במנחים שנותים במצב שלך לפריקה כמו זריקה-טיפוס.
בפגיעות אנטומיות כמו שלך המפרק משתנה, יש לחץ שלילי במפרק או אפקט VACCUM , האפקט הזה הוא תורם חשוב ליציבות המפרק, כך שלא הכל תלוי בחיזוקים.

• פותח/ת השרשור
מה אתה אוהב לעשות? לדוגמא יש תנועות או מאמצים שמשתמשים במנחים שנותים במצב שלך לפריקה כמו זריקה-טיפוס.
בפגיעות אנטומיות כמו שלך המפרק משתנה, יש לחץ שלילי במפרק או אפקט VACCUM , האפקט הזה הוא תורם חשוב ליציבות המפרק, כך שלא הכל תלוי בחיזוקים.
אני בנאדם פעיל. הכל אני עושה אם זה טיפוס, מרים דברים כבדים אתה יודע עבודה פיזית השאלה מה אני יכולה לעשות כדי לחזק אותה ככל האפשר כדי שהיא תהיה כמו שהייתה לפני הפריקה שאני אוכל לעשות הכל.

חבר על פי מה אתה קובע שניתוח יעזור לי?
ומה זה "יתקן לך את הכתף לגמרי" בחיים היא לא תחזור להיות כמו שהיא הייתה פעם, ואני בחור שעובד קשה פיזית ולא כל היום מול מחשב.
ואיזה דברים נפגעו לך בכתף שעשית ניתוח?
זה כל הקטע גבר , הניתוח מסדר שלא יהיו פריקות חוזרות יותר ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית