הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בתוכנית SS

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

אני בתכנית SS ויש לי כמה שאלות..
יש לי את הספר אבל לא ממש קראתי, כי האנגלית לא משהו אבל התעמקתי בתמונות בספר וראיתי סרטונים וכו...

1. איזה אחיזה צריך לעשות בבנץ' פרס? רחבה, צרה או ברוחב כתפיים?
אם יש סירטון אני אשמח.. אני דוחק כרגע 75-80 קילו ואני מרגיש שזה המקסימום שלי פחות או יותר והייתי רוצה לשפר טכניקה אולי..

2. שתייה של חלב בכמות לא גורמת לכם לשלשל? ומה ההבדל אם שותים חלב לבין אם אוכלים טונות ובשר מבחינת החלבון? זאת אומרת למה דווקא חלב ולא חלבון מסוג אחר?

3. הבנתי שמלבד החימום שאני עושה שהוא 5 דקות ריצה + מתיחות על כל הגוף, אז יש צורך לעשות לפני כל תרגיל כמה סטים וחזרות עם משקלים נמוכים יותר בתור חימום לשריר. מה המשקל שאני אמור לעשות איתו חימום וכמה סטים וחזרות?

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
1.
2. מי שרגיש ללקטוז משלשל (יש כדורי לקטזין), היתרון שזה הרבה קלוריות איכותיות (30/30 חלבון/שומן, + 50 פחמימה) = 600 קקל בשקית חלב אחת וקל להכניס את זה.
3. לא צריך לעשות מה שאתה עושה לפני, אתה צריך להעלות את הטמפרטורה של הגוף (ריצה, פשיטות גו/כפיפות בטן/סיבובי ידיים - לא משנה הצורה) לוהכין את המפרקים/עצבים/שלד/שרירים להרמה ע"י חימום ספציפי של ההרמה במשקל עולה לאט לאט מ - 0 למשקל עבודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. אחיזה קצת יותר רחבה מרוחב כתפיים.

תסתכל גם בסרטונים הקשורים לסרטון הזה בצד ימין.

2. עלולה לגרום, לא אצל כולם ובמקרים רבים הגוף יוצר סבילות.
חלב הוא שתי ולכן אפשר לדחוף הרבה ממנו כדי להגיע לרף קלוריות גבוה. זה לא רק חלבון אלא גם ובעיקר פחמימות.

3. ותר על המתיחות בתחילת אימון, אם אתה רוצה לעשות מתיחות - תעשה בסוף. גם הריצה לא הכרחית אבל אם היא עוזרת לך להתעורר קצת בתחילת האימון אז אין עם זה בעיה.

דוגמה לחימום של סקוואט עם משקל עבודה של 100 קילו:

מוט ריק 5 חזרות
40 קילו 3-4 חזרות
55 קילו 2 חזרות
70 קילו 2 חזרות
85 קילו חזרה אחת
100 קילו 3x5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה!
עזרתם והסברתם ועוד בקשה קטנה..
אם אפשר סרטון של מישהו שעושה בנץ' כמה חזרות בצורה מושלמת (אחיזה כיווץ הגוף וכו'....) כדי שאני אראה איך זה בשלמותו! (פשוט ככה אני אראה מתי מכווצים את הגב, אם לפני כל לחיצה או רק בתחילת הסט..)

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
חבר'ה..
אני צריך שתבהירו לי שתי נקודות:

1. אחרי שעושים סקוואט אני אמור להרגיש לחץ בירכיים, לא? כי אני לא מרגיש שם לחץ ממוקד והרי הסקוואט עובד בעיקר לרגליים אם אני לא טועה.. תקנו אותי..

2. בבנץ' פרס הגב אמור להיות מוקשת במהלך כל ביצוע התרגיל?

תודה.

1. לא אתה לא אמור להרגיש את הברכיים, זה אומר שאתה כנראה עובד נכון.
2. כן, כל התרגיל להיות מכווץ בכל הגוף

• פותח/ת השרשור
1. לא אתה לא אמור להרגיש את הברכיים, זה אומר שאתה כנראה עובד נכון.
2. כן, כל התרגיל להיות מכווץ בכל הגוף

תודה רבה! אני אנסה לעשות את הבנץ' מכווץ, אולי זה יעזור להוסיף משקלים, כי עד עכשיו בכלל לא נעזרתי ברגליים בלחיצה. רק הידיים הם שלחצו.

• פותח/ת השרשור
אז ככה..
פשוט לא הולך לי!!!

ניסתי 80 קילו לבנץ' פרס לפי הטכינקה החדשה שהסברתם לי.. גב מוקשת לאורך כל התרגיל.. ופשוט לא הבנתי את זה!!!

אני שם את הגב בצורה מוקשתת , ממקם את הכתפיים היטב בספה והצלחתי לדחוק אבל אני מרגיש שעדיין אני דוחק רק עם הידיים ולא עם כל הגוף וממש לא נעזר ברגליים..

מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר מפורט מתי אני לוחץ עם הרגליים ואיך בעצם צריך ללחוץ? שיהיה הסבר מילולי .. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית