הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk677 לגביהה

• פותח/ת השרשור DAN11
  • פורסם בתאריך

DAN11

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
4
35
4
אהלן חברים אני בן 22 בגובה 160 (שוקל 70 עם 17 א"ש לערך). אני חושב על כך שהסיכוי האחרון שלי לגבוה אפילו בס"מ יהיה עם ibutamoren
אז לפני הבהלה, והאיחולים שלכם שאקבל אקרומגליה ולפני שאתם שופטים תנו לי להסביר.
אני כן שרירי, הכל טוב והכל יפה, וגם נראה בסדר, אבל - גובה 1.60, הגובה שלי הוא בעייתי עד גבול המכניס אותי לדכאון.
בין אם זה בעיות עם בחורות יפות וגבוהות ממני בהרבה ובין אם זה בין החברים ואפילו ביציאה למועדונים כשכולם מסתכלים עליך מלמעלה תמיד!
כבר הזמנתי את התרופה בנוזל וקראתי על כל הסיכונים ואני מוכן לקחת אותם.
השאלה שלי אם אקח את התרופה ולא תהיה לה השפעה על הגובה, יהיה רק השפעה במסה הרזה?

הכל בסדר הבנתי שאתה צוחק 😃

אגב מי שמעוניין לראות קצת את הסיפור שלי יכול ללכת לקראת סוף העמוד הראשון יש פוסט ג׳ל טסטוסטרון זה שלי

מה אתה אוהב בבחורה התאילנדית הזו? תן כמה דברים שאהבת, ושאתה חושב שהיא אוהבת בך

חחח

קבצים מצורפים

• E4755AF7-26EC-4EE8-AE53-176F5410C5F4.png
    E4755AF7-26EC-4EE8-AE53-176F5410C5F4.png
    KB 249.9 · צפיות: 116
  • 5E588120-51B9-486D-A732-CC15A937131D.png
    5E588120-51B9-486D-A732-CC15A937131D.png
    KB 443.1 · צפיות: 125
הכרתי אותה בקבלה של בית מלון והיא בהתחלה לא זרמה איתי ואני יצאתי עם חברה שלה קודם כי היא לא זרמה איתי וחברה שלה הביאה אותה לדייט בשביל שתשלם עליה היא באמת איכותית והיא מרוויחה 45בערך לשעה אבל לא משנה היא באמת מעל הממוצע של תאילנד

תודה רבה 😃

45 שח לשעה?!?!!?!? אתה יוצא עם תיאלנדית או הבת של ביל גייטס שהיא ככה מסודרת
לא ענית על מה ששאלתי כתבת בגוגל MAN MODELS ואתה חושב שאתה עומד איתם באותה קטגוריה?

לא ענית על מה ששאלתי כתבת בגוגל MAN MODELS ואתה חושב שאתה עומד איתם באותה קטגוריה?
למה ליפול לקיצוניות? אתה רואה מסביבך רק דוגמניות? אצל גברים העניין של ההתנהגות, שפת הגוף והדיבור משחקים תפקיד מאוד משמעותי ואלה דברים שיכולים לקבוע אם אתה תחשב לחתיך או מכוער. כן, עד כדי כך.
אם אתה לא נראה כמו הדוגמנים בגוגל זה לא אומר שבנות יפות לא יימשכו אלייך.

למה ליפול לקיצוניות? אתה רואה מסביבך רק דוגמניות
מה?
אצל גברים העניין של ההתנהגות, שפת הגוף והדיבור משחקים תפקיד מאוד משמעותי ואלה דברים שיכולים לקבוע אם אתה תחשב לחתיך או מכוער. כן, עד כדי כך.
וואלה לא חתיך/יפה ממש לא נקבע על ידי התנהגות שפת גוף או כל שטות אחרת זה נטו מראה
אם אתה לא נראה כמו הדוגמנים בגוגל זה לא אומר שבנות יפות לא יימשכו אלייך.
מה זה קשור

שוב פעם הוא כותב שהוא 10/10 מבחינת מראה לא מבחינת השטויות שכתבת וכן הדבר היחיד שדורש כדי להראות טוב זה להראות טוב לא לדעת לדבר
אם הוא נראה 10/10 הוא אמור להראות כמו דוגמנים (דרך אגב גם עם כל השטויות שכתבת לא היו שטויות ביטחון עצמי זה הדבר האחרון שיש לו)

נ.ב
לא הבנתי למה חברה שלה לקחה אותה לדייט איתך כדי שהיא תשלם היא לא יכלה להביא לה פשוט 1000 באט ותשלם לבד?

אני בא להגיד שבשביל להשיג בנות יפות אתה לא צריך להראות כמו דוגמן. בלי קשר אם אתה מחפש משהו חד פעמי יש מספיק זולות שייתנו גם אם אתה נראה כמו חרא. מספיק להיות ערס עם ביטחון עצמי מופרז.

אני בא להגיד שבשביל להשיג בנות יפות אתה לא צריך להראות כמו דוגמן. בלי קשר אם אתה מחפש משהו חד פעמי יש מספיק זולות שייתנו גם אם אתה נראה כמו חרא. מספיק להיות ערס עם ביטחון עצמי מופרז.
אוקיי וזה קשור לדיון איך?

הבחור כותב שהוא 10/10 להיות 10/10 יש רק דרך אחת וזה להראות טוב מאוד טוב

אם אתה רוצה להשיג בחורה באמת שווה, מה שנדיר בימינו. כזאת שנראית טוב, שלא עברו עליה עשרות או מאות גברים לפנייך, חכמה, עם אופי טוב וכו, אתה תצתרך בעצמך להציג משהו שהוא הרבה מעבר למראה טוב. אלה שנותנות לכולם זאת לא חכמה להשיג אותן.
אני רק אומר שהמראה פה לא משחק תפקיד משמעותי, יש דברים שישפיעו אל איך שתראה בעיניה והם לא המראה עצמו. ראיתי מספיק אנשים שנראים טוב אבל ברגע שפותחים את הפה אתה נגעל מהטיפשות ומהאופי ובעינייך הבנאדם הוא חתיכת חרא מהלך.

אחד לא אמרתי שאני נראה 10 מ-10 רק לפי מחמאות שאני מקבל אני נמוך יחסית 1.77 ותמונות לא משקפות את המראה במציאות באופן מוחלט בתמונה אחת אני יכול להראות ממוצע פלוס ואחת כמו גוש חרא
נגיד יש לי בת דודה שהיא הכי יפה בעולם ובתמונות היא נראת ממוצע חמודה לא יותר מזה אז שתדעו שתמונות שלי חלקן משקפות יותר חלקן פחות

וכן אני חושב שבמראה החיצוני אני מעל הממוצע בהרבה

וגם רוצה לציין שהיא מלומדת משכילה ועובדת בחברת סטארטאפ כרגע של אוכל אורגני והבוס נותן לה בסביבות הסכום הזה עושה בסביבות ה6 7 לחודש היא רק החודש התחילה לעבוד שם אז זה לא ברור....
והיא באה אלי לארץ במאי או תחילת יוני ובעתיד כנראה מתכננים לעבור לגור בגרמניה

וכתבתי mans model רובם היו נראים פחות טוב... ועל כל התמונות שלהם יש פוטושופ בכל מקרה תמיד חברה שלי אמרה לי מאז שהכירה אותי שאני מזכיר את כריס אוונס השחקן של קפטן אמריקה כל מקום שאני הולך אני מקבל מחמאות מקבל חיוכיים מבנות אבל באמת שבאזור שאני גר בו אין את הסגנון בנות שאני אוהב
אחד לא אמרתי שאני נראה 10 מ-10 רק לפי מחמאות שאני מקבל אני נמוך יחסית 1.77 ותמונות לא משקפות את המראה במציאות באופן מוחלט בתמונה אחת אני יכול להראות ממוצע פלוס ואחת כמו גוש חרא
נגיד יש לי בת דודה שהיא הכי יפה בעולם ובתמונות היא נראת ממוצע חמודה לא יותר מזה אז שתדעו שתמונות שלי חלקן משקפות יותר חלקן פחות

וכן אני חושב שבמראה החיצוני אני מעל הממוצע בהרבה

וגם רוצה לציין שהיא מלומדת משכילה ועובדת בחברת סטארטאפ כרגע של אוכל אורגני והבוס נותן לה בסביבות הסכום הזה עושה בסביבות ה6 7 לחודש היא רק החודש התחילה לעבוד שם אז זה לא ברור....
והיא באה אלי לארץ במאי או תחילת יוני ובעתיד כנראה מתכננים לעבור לגור בגרמניה

וכתבתי mans model רובם היו נראים פחות טוב... ועל כל התמונות שלהם יש פוטושופ בכל מקרה תמיד חברה שלי אמרה לי מאז שהכירה אותי שאני מזכיר את כריס אוונס השחקן של קפטן אמריקה כל מקום שאני הולך אני מקבל מחמאות מקבל חיוכיים מבנות אבל באמת שבאזור שאני גר בו אין את הסגנון בנות שאני אוהב

ולגבי השאלה עם הכסף אני גם לא יודע היא אחת ענייה כזאת ולא היה לה אשראי אז היא שאלה את חברה שלה אם היא יכולה לבוא איתה לארוחת ערב
ואז הן יצאו חברה שלי לא תכננה שאני גם אבוא זה אשכרה יצא במקרה גלינג חברה שלי רצתה לעזוב באמצע ואז אמרתי לה לא חכי תשארי אל תלכי והתחלתי לספר על עצמי באותה תקופה עבדה בבית מלון 5כוכבים של בנגקוק
ואז יומיים אחרי היה לה יום חופש ויצאנו אני אשכרה נאלצתי להגיד לאבא שלי להעריך את הנסיעה ולבטל את הטיסה כי זה היה לי מאוד חשוב והשיחה עם שתי הבנות ידעתי שעם אחת מהן יצא לי משהו ושתיהן היו יפות רק שאחת מהן הייתה שרמוטה באופי (וזאת לא חברה שלי) וכמעט כולם בחדר כושר אומרים לי איזה כוסית מחרמנת היא יש בודדים שאומרים לא הייתי נוגע בה איזה שניים כאלה אבל זה כאלה שבעיניהן אסייתיות הן נשים לא מושכות

אחי אתה נראה כמה דוד ביטן!! איזה 10/10? ואיזה כריס אוונס?!
🤣🤣🤣
טוב... הצחקת אותי אהבתי וגם אחלה קול יש לי
כשאני מדבר.
כל מי שיראה אותי במציאות יבין לבד שבתמונות אני נראה פחות טוב 100% ותסתכלו כולכם מהעמוד הראשון לאחרון העלתי לפחות 5 6 תמונות באחת מהן אני נראה דומה לאיך שבאמת אני נראה במציאות
אם אתה רוצה להשיג בחורה באמת שווה, מה שנדיר בימינו. כזאת שנראית טוב, שלא עברו עליה עשרות או מאות גברים לפנייך, חכמה, עם אופי טוב וכו, אתה תצתרך בעצמך להציג משהו שהוא הרבה מעבר למראה טוב. אלה שנותנות לכולם זאת לא חכמה להשיג אותן.
אני רק אומר שהמראה פה לא משחק תפקיד משמעותי, יש דברים שישפיעו אל איך שתראה בעיניה והם לא המראה עצמו. ראיתי מספיק אנשים שנראים טוב אבל ברגע שפותחים את הפה אתה נגעל מהטיפשות ומהאופי ובעינייך הבנאדם הוא חתיכת חרא מהלך.
מסכים איתך לגמרי יש לפחות 4חברה שאני מכיר שנראים ממוצע מינוס עם ממש יפות

סתם עכשיו אתן דוגמא לסלבריטי הבן של מוש ניתן בן הארי יצא עם אחת מההכי יפות שיש בארץ
והוא ממש לא נראה טוב
ובנות שלא ראו אותי בביתספר שנה וחצי אמרו מרחוק יואו זה רועי איזה חתיך הוא ניהיה וזה אבל כן אני מאוד חסר בטחוי בתקופת התיכון הייתי ביישן ברמה אחרת היום אני כבר הרבה פחות אלה תמונות מ2017-2018 בפגישת מחזור שהייתה לפני 3חודשים בנות הין בשוק כשראו אותי אבל אני לא דיברתי ודיי היה לי פספוס שם עם אחת הבנות שכן מצאה חן בעיניי ובעמוד הראשון יש תמונות שלי מהתקופה האחרונה בפוסט הזה

קבצים מצורפים

• 44F15B8E-3441-4D97-B4B9-96B31141B67E.png
    44F15B8E-3441-4D97-B4B9-96B31141B67E.png
    KB 547.9 · צפיות: 115
  • 445717E0-1729-4E88-9504-10C6ABA92222.png
    445717E0-1729-4E88-9504-10C6ABA92222.png
    KB 246.8 · צפיות: 115
  • BA56AC5E-B6B8-42CD-8F07-03F50FDF27F2.png
    BA56AC5E-B6B8-42CD-8F07-03F50FDF27F2.png
    KB 361.8 · צפיות: 109
  • DBE60030-20DB-4CB8-BEEB-713FCCF2451C.png
    DBE60030-20DB-4CB8-BEEB-713FCCF2451C.png
    KB 201.9 · צפיות: 104
טוב... הצחקת אותי אהבתי וגם אחלה קול יש לי
כשאני מדבר.
כל מי שיראה אותי במציאות יבין לבד שבתמונות אני נראה פחות טוב 100% ותסתכלו כולכם מהעמוד הראשון לאחרון העלתי לפחות 5 6 תמונות באחת מהן אני נראה דומה לאיך שבאמת אני נראה במציאות

מסכים איתך לגמרי יש לפחות 4חברה שאני מכיר שנראים ממוצע מינוס עם ממש יפות

סתם עכשיו אתן דוגמא לסלבריטי הבן של מוש ניתן בן הארי יצא עם אחת מההכי יפות שיש בארץ
והוא ממש לא נראה טוב
ובנות שלא ראו אותי בביתספר שנה וחצי אמרו מרחוק יואו זה רועי איזה חתיך הוא ניהיה וזה אבל כן אני מאוד חסר בטחוי בתקופת התיכון הייתי ביישן ברמה אחרת היום אני כבר הרבה פחות אלה תמונות מ2017-2018 בפגישת מחזור שהייתה לפני 3חודשים בנות הין בשוק כשראו אותי אבל אני לא דיברתי ודיי היה לי פספוס שם עם אחת הבנות שכן מצאה חן בעיניי ובעמוד הראשון יש תמונות שלי מהתקופה האחרונה בפוסט הזה
אתה חמוד, לא רק המראה, כל ההודעות שלך. אתה כמו גור כלבלב, מאוהב, אין טעם לשכנע אותך לרדת מהתילנדית, אבל בכל זאת, ממליץ לך לרדת ממנה.

אגב החברה הרוסיה הזאת שהייתה לי היחסים בינינו היו סיוט היינו נפגשים פעם בשבוע לקראת הסוף וההורים שלה היו מעצבנים כל הזמן אמרו לי להתרכז בלימודים ומה אמרה החצופה הזאת אנחנו מתמזמזים והכל טוב אבל הסקס הראשון צריך להיות במלון 5 כוכבים מפואר חוץ מזה שבסופו של דבר לשנינו ירד אחד מהשנייה
אתה חמוד, לא רק המראה, כל ההודעות שלך. אתה כמו גור כלבלב, מאוהב, אין טעם לשכנע אותך לרדת מהתילנדית, אבל בכל זאת, ממליץ לך לרדת ממנה.
ואגב זה מצחיק כי בכל מקום אני מרגיש ככה וזה באמת המצב
אומרים לי שאני מצחיק והרבה אנשים אוהבים אותי לא יודע למה

גם בחד"כ אני תמיד נותן שם אבירה טובה
וגם בעבודה זה ככה

לא יודע אם זה טוב או רע

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית