נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
סיימת אותה או שלא הייתה לך סבלנות? אתה מתכוון לראות נרקוס מקסיקו?דרך אגב, התאכזבתי קשות מעונה 3 של נרקוס, משעמם בלי פבלו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיימת אותה או שלא הייתה לך סבלנות? אתה מתכוון לראות נרקוס מקסיקו?דרך אגב, התאכזבתי קשות מעונה 3 של נרקוס, משעמם בלי פבלו
כבר בפרק 7 אבל אני אסיים, וכן, אני מתכוון לראות מיד לאחר מכן נרקסוס מקסיקוסיימת אותה או שלא הייתה לך סבלנות? אתה מתכוון לראות נרקוס מקסיקו?
חחחח ''פרשת'' אה? ברוך הבא חזרה קונר.
כבר בפרק 7 אבל אני אסיים, וכן, אני מתכוון לראות מיד לאחר מכן נרקסוס מקסיקו
עברתי לבודיבילדינג
אני מבין שלא שמעת את החדשות על קונר אם אתה עונה לי ככה?
שהוא פרש מתחרויות?
דרך אגב, התאכזבתי קשות מעונה 3 של נרקוס, משעמם בלי פבלו
כנראה שאין עדיין כתוביות בעברית אז לא תמצא ברשת הישראלית. אגב למי שאהב את הסדרה גומורה, ממליץ על סדרה איטלקית של נטפליקס בשם "סובורה". כרגע ראיתי רק 2 פרקים אבל היא נראת מעולה.איפה יש גומרה עונה 4?!
התחלתי לראות you better call soule לא מזמן אחרי שסיימתי שובר שורות, אחלה סדרה קצת מצחיקה ומעבירה את הזמן.לא ראיתי שציינו אבל לכל אלו שאהבו את שובר שורות, יש סוג של ספין אופ. you better call saul, גם ממש מומלץ. (העו"ד בסדרה המקורית)
יש פה חברה צעירים אז לא יודע עד כמה מכירים אבל יש סדרה קלילה married with children. זה סדרה שתאכלס בעולם של היום בחיים לא הייתה יוצאת או מצליחה.
מי שמתעניין קצת בהייטק יש silicon valley סדרה פשוט פצצה.
ראיתי את כל ה4 עונות, כל עונה יותר טובה ומעניינת מהקודמת.התחלתי לראות you better call soule לא מזמן אחרי שסיימתי שובר שורות, אחלה סדרה קצת מצחיקה ומעבירה את הזמן.
אמור לצאת עוד עונות בעתיד חוץ מה4 הקיימות?ראיתי את כל ה4 עונות, כל עונה יותר טובה ומעניינת מהקודמת.
נמלטים רק העונה הראשונה סבבה כל השאר כזה מפגר
תראה THE OFFICE
ואולי אקדמיית המטרייה