נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
כרגע ידוע על עוד עונה אחתאמור לצאת עוד עונות בעתיד חוץ מה4 הקיימות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע ידוע על עוד עונה אחתאמור לצאת עוד עונות בעתיד חוץ מה4 הקיימות?
מה ספציפית נראה מגוחך?בתור אחד שמכיר את כל הטכנולוגיה מאחורי המבצעים האלו זה נראה מגוכך,זה ממש לא נראה ככה מכטבם.
כי זה לא סקסי בעליל.אם אתה מהתחום כמו שאתה טוען,אתה צריך להבין את הסיבות למה לא לעשות את זה מציאותי...
לא מבין איך יכול להיות מעניין לראות סדרה שבה כל הדמויות שנואות עלייך. ואלה לא אניהירוס, אלה נבלים אמיתיים, וכולם. הייתי תופס עצבים כל כך הרבה פעמים בגלל מה שהם עושים.עונה 4 של גומורה, וואו וואו וואו.
ממשיכים את הקו הברוטלי של הדמויות ומתמקדים יותר במהלכים אסטרטגיים במלחמות בין הכנופיות מאשר בפיצוצים ודם, אני חולה על זה.
סדרת הפשע הכי טובה שראיתי בחיים שלי בפער. בכללי שנייה רק לנמלטים שאני עדיין זוכר לה חסד נעורים בזכות 2 העונות הראשונות.
לא מבין איך יכול להיות מעניין לראות סדרה שבה כל הדמויות שנואות עלייך. ואלה לא אניהירוס, אלה נבלים אמיתיים, וכולם. הייתי תופס עצבים כל כך הרבה פעמים בגלל מה שהם עושים.
מה לגבי נרקוס? היו שם דמויות חיוביות ומאוד אהבתי.אני לא מחפש להזדהות עם אף אחד, אני רוצה לראות את העולם הזה בצורה הכי קרובה למציאות שיש וזה מה שהסדרה הזאת מספקת לך.
גם בעונה הרביעית כולם עושים דברים נוראים אבל בשלב הזה כבר משלימים עם העובדה שזה הטבע שלהם אז יותר קל לעכל את זה.
אם אתה מחפש גיבורים בסדרת פשע אז כנראה שמישהו עושה שם משהו לא נכון, אין גיבורים בעולם הזה וזה המסר הכי ברור שהסדרה הזאת (שמבוססת על ספר שכתב עיתונאי שהצליח להיכנס לעולם הקאמורה והיום חי מתחת לרדאר בעקבות איומים על חייו) מעבירה.
מה לגבי נרקוס? היו שם דמויות חיוביות ומאוד אהבתי.
לא יודע, אני אישית לא יכול לראות סדרה כשמוות של דמויות בה לא גורם לי לשום אמוציות ואין מישהו שאני בעדו. זה בערך כמו לראות משחק כדורגל בין 2 קבוצות שאתה שונא, אין עניין. וגם מפריע לי שהרשויות בסדרה עושות קצת פחות מכלום כדי לתפוס את הפושעים, הם כאילו לא קיימים בכלל. רציחות על ימין ועל שמאל אבל ג׳נרו מגיע הביתה וישן בסבבה בלי שיהיה חשוד במשהו בכלל. רחוק מאוד מהמציאות. אגב ראיתי 3 עונות ויכול להיות גם אמשיך לראות, אבל סתם לא מובנת לי הגישה הזאת של היוצרים כל כך.נרקוס נחמדה, לא עפתי עליה יותר מדי, היא הייתה רדודה מדי לטעמי והכול סבב סביב סמים זונות ורציחות, היה חסר לי התחכום והאלגנטיות.
בנרקוס היה טוב ורע אז טבעי שיהיו דמויות חיויביות בעיקר מהצד שרודף את הקרטלים, גומורה מתעסקת בתוך העולם הפנימי של המאפיה ולכן כל הסדרה הזאת נבנית סביב עולם רע ואכזרי שאי אפשר למצוא בו דמויות טובות.
יש סדרות אמריקאיות שגורמות לפושעים ועבריינים להיראות כמו גיבורים ולזה התכוונתי כשאמרתי שהסדרות האלה פחות טובות בעיניי.
איפה אפשר לראות גומורה עונה 4?עונה 4 של גומורה, וואו וואו וואו.
ממשיכים את הקו הברוטלי של הדמויות ומתמקדים יותר במהלכים אסטרטגיים במלחמות בין הכנופיות מאשר בפיצוצים ודם, אני חולה על זה.
סדרת הפשע הכי טובה שראיתי בחיים שלי בפער. בכללי שנייה רק לנמלטים שאני עדיין זוכר לה חסד נעורים בזכות 2 העונות הראשונות.
איפה אפשר לראות גומורה עונה 4?
אגב עכשיו סיימתי צ׳רנוביל וזה מומלץ ביותר.
חפש בטלגרם oriya tv יש שם הורדה לכל העונה הרביעית עם תרגום.